30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Rowenta RO6495EA Silence Force Full Care

Termékkatalógus
Rowenta RO6495EA Silence Force Full Care
4,8 23 értékelés
Porzsákos porszívó - teljesítmény: 550 W, 66 dB zajszint, 21 kWh/év éves energiafogyasztás, 4,5 l-es porzsák, hepa filter, fém gégecső, 8,4 m hosszú kábel, 11 m-es hatósugár, szőnyegre, állatszőrhöz, szennyeződések összegyűjtéséhez, bármilyen típusú padlóhoz és autóhoz, kárpit szívófej, kefés porszívó fej, parketta szívófej, maxi turbókefe, mini turbókefe és xl rés szívófej, 29,8 cm széles, 52,8 cm magas, 26,5 cm mély, fekete és narancssárga színű
Kód:  ROWRO495 Termékszám:  RO6495EA Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rowenta RO6495EA Silence Force Full Care

Hlavička s logem Rowenta

Rowenta RO6495EA Silence Force Extreme Full Care

A legcsendesebb porszívó tökéletes csúszással minden felületen

Kivételesen csendes és hatékony Rowenta RO6495EA Silence Force porszívó új, szabadalmaztatott P3WER GLIDE szívófejjel, amely kiváló csúszást eredményez minden felületen. Az Extreme Silence technológiával a 66 dB (A) zajszintű porszívó a legcsendesebb a kategóriájában. A továbbfejlesztett EffiTech motor kiváló eredményeket nyújt az energiahatékonyság és a szívóerő terén.



Rowenta 5*

Kimagasló értékelés

A Rowenta RO6495EA Silence Force Extreme Full Care porzsákos porszívó eredményes porszívózást biztosít minden felületen. A porszívóenergiaigénye rendkívül alacsony.

Hubice Rowenta P3WER GLIDE s vysokou kluzností

Szabadalmaztatott P3WER GLIDE szívófej nagy csúszóssággal

A vadonatúj P3WER GLIDE szívófejet úgy tervezték, hogy kiváló szívóerőt és kényelmes használatot nyújtson. A 3 választható állással a szívófej hatékony eredményeket garantál minden felületen. Éppen ezért, a magas fokú csúszással elkerüli a karcolások kialakulását.

Nízká hlučnost

Extreme Silence technológia

Speciális technológiájával rendkívül alacsony, 66 dB (A) zajszintet ér el maximális teljesítmény mellett. A porszívó tehát nem harsog túl egy átlagos beszélgetést, így a nap bármely szakaszában porszívózhatsz otthonodban.

Objem sáčku 4,5 litru

Nagy kapacitásúporzsák

Az új, önzáró kupakkal ellátott Hygiene+ porzsáknak köszönhetően nincs több porfelhő a porzsák ürítésekor: mindez kényelmes és higiénikus! A 4,5 literes, nagy térfogatú porzsák hosszabb működést tesz lehetővé ritkább ürítés szükségével.

Rowenta 5 nastavení výkonu

Öt teljesítményfokozat

Öt teljesítményszint áll rendelkezésedre LED háttérvilágítással, amely garantálja az intenzitás könnyű beállítását az aktuális felülethez.

Rowenta otočná kolečka

Egyszerű irányítás és kifinomult ergonómia

A négy 360°-ban forgó görgőnek köszönhetően a Silence Force porszívó zökkenőmentesen mozog a kívánt irányban. Az ergonomikus fogantyúval függőleges helyzetbe állíthatod a készüléket.

Állandó, magas hatékonyságú szűrők

Nincs több szűrőcsere! Hiszen a szabadalmaztatott technológia révén a Silence Force porszívó High Efficiency kimeneti szűrője állandó (csak eredeti Hygiene+ Rowenta porzsákok esetében).

Kartáček Rowenta Easy Brush

A leggyakoribb tartozékok mindig kéznél

A fogantyúba integrált Easy Brush kefével és a Silence Force porszívó hátoldalán található réstisztító fejjel a leggyakrabban használt tartozékok mindig kéznél lesznek.

Mini turbokartáč Rowenta

Számos tartozékkal

A gazdag kiegészítőknek köszönhetően egy porszem sem marad észrevétlenül, hiszen a réstisztító fej még a kevésbé hozzáférhető helyekre is elér, a mini és a maxi turbo kefe pedig biztonságosan gyűjti össze a háziállatok szőrét.

Opravitelný po dobu 10 let

10 éves javítási garancia

A Rowenta porszívók kiváló minőségűek. Ha valami azonban mégis csak elromlik a porszívóban, a gyártó 10 évig garantálja a javítását.

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 550 W
  • Szűrés: háromszintű
  • Porzsák térfogata: 4,5 l
  • Éves villamosenergia-fogyasztás: 21 kW/h/ év
  • Zajszint: 66 dB (A)
  • Tápkábel hossza: 8,4 m
  • Hatókör: 11 m
  • Méretek: 528x298x265 mm
  • Súly (kiegészítőkkel): 9,43 kg
  • Szín: fekete/narancs
  • Származási hely: Franciaország

Funkció

  • Tápellátás: elektromos
  • Fogantyú Easy Brush kefével: IGEN
  • Porzsák telítettség jelző:  IGEN
  • Teleszkópos cső: IGEN
  • Tartozéktároló rendszer: IGEN
  • Ütköző 360°: IGEN
  • Tartozékok: Softcare parketta fúvóka, mini turbo kefe, maxi turbo kefe, Precision Flex szétnyitható fej, réstisztító, kárpittisztító

A Rowenta porszívók minősítése 5 kulcstényezőt vesz figyelembe: nagy teljesítményű porszívás szőnyegen és kemény felületeken, szűrési szintek, környezetbarát kialakítás és zajszint. Az új, csillagos címke a porzsákos és porzsák nélküli Rowenta porszívók teljesítményére és zajszintjére vonatkozik.


Paraméterek

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
8,4 m Kész!
Hatósugár
11 m Kész!
Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
8,4 m Kész!
Hatósugár
11 m Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kárpit, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó Kész!
Kefék
Forgó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
550 W Kész!

Zaj

Zajszint
66 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
29,8 cm Kész!
Magasság
52,8 cm Kész!
Mélység
26,5 cm Kész!
Tömeg
9,43 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete, Narancssárga Kész!
Több paraméter

A Rowentát 1909-ben alapította Robert Weintraud iparos. A márka mindig az igényesen kidolgozott, innovatív formatervezést és a magas minőséget helyezte előtérbe. Ők alkották meg először a hőszabályzós vasalót 1949-ben, és nyerték meg a Red Dot díjat a termékdesignért. Ma az egyik legfontosabb szereplők a piacon, ha háztartási tisztítóeszközökről és szépségápolásról van szó. Büszke partnerei több eseménynek, mint például az Elite Model Look versenyeknek is. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondícionálók és egyéb szépségápolási eszközök is megtalálhatók. 1988 óta a márka az óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm! Ez a porszívó hány kPa szívóteljesítményű? Köszönettel.

Kérdések és válaszok: Rowenta RO6495EA Silence Force Full Care
Kiegészítők: Rowenta RO6495EA Silence Force Full Care Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta RO6495EA Silence Force Full Care. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rowenta RO6495EA Silence Force Full Care. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta RO6495EA Silence Force Full Care. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta RO6495EA Silence Force Full Care.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ