30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Rowenta RR7447WH X-PLORER S60 Allergy

Termékkatalógus
Rowenta RR7447WH X-PLORER S60 Allergy
4,0 43 értékelés
Robotporszívó - 4in1, Aqua Force rendszer a padló porszívózásához és felmosásához, akár 2300 Pa szívóteljesítmény, Smart Exploration 4.0 navigációs rendszer, nagy hatékonyságú szűrő a por 99,9%-át felfogja, oldalsó kamerák TOF technológiával és infravörös érzékelőkkel a lépcsőn való leesés ellen, 3 tisztítási mód, 3 teljesítmény üzemmód (Eco, Standard, Boost), 2 Dual Force oldalkefe, lítiumion akkumulátor, portartály kapacitása 0, 4 l, víztartály térfogata 0,11l, zajszint 65dB(A), üzemidő akár 90 perc (Eco), feltöltési idő 4h, dokkolóállomás, mobilalkalmazás cseh nyelven, tisztítási időzítés, fehér szín, porszívó magassága 6 cm, 15 év javíthatósági garancia
Kód:  ROWRV814 Termékszám:  RR7447WH Gyártó honlapja:

Rowenta RR7447WH X-PLORER S60 Allergy


Paraméterek

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!
Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Díjak
Díj nélkül Kész!
Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Tisztítás típusa
Törlés Kész!

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Díjak

Díjak
Díj nélkül Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Tisztítás típusa
Törlés Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Giroszkópos Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
1,6 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Csehül beszélő Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi, Google Asszisztens, Amazon Alexa Kész!
Tulajdonságok
Távirányító Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg Kész!

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok
Töltőállomás Kész!
Kefék
Oldal Kész!
További kiegészítők
Víztartály Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Zaj

Zajszint
65 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
34 cm Kész!
Magasság
6 cm Kész!
Mélység
34 cm Kész!
Tömeg
3 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

A Rowentát 1909-ben alapította Robert Weintraud iparos. A márka mindig az igényesen kidolgozott, innovatív formatervezést és a magas minőséget helyezte előtérbe. Ők alkották meg először a hőszabályzós vasalót 1949-ben, és nyerték meg a Red Dot díjat a termékdesignért. Ma az egyik legfontosabb szereplők a piacon, ha háztartási tisztítóeszközökről és szépségápolásról van szó. Büszke partnerei több eseménynek, mint például az Elite Model Look versenyeknek is. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondícionálók és egyéb szépségápolási eszközök is megtalálhatók. 1988 óta a márka az óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdvözlöm! Segítséget szeretnék kérni.Egy Rowenta explorer 60 porszívot vettünk.Letöltöttük az appot, a gép kb 20 percet működött majd megállt.Feltettem a dokkolóra mert azt hittem lemerült.1 éjszaka töltöttem, de reggel is csak annyira működőtt hogy kijött a dokkolóból és megállt.Mi lehet a probléma?Az applikáció azt irta ki, hogy akadály van a gép előtt.Persze nem volt!Köszönöm ha kapok választ a kérdésemre.

Üdvözlöm! Érdeklődni szeretnék, hogy milyen magas küszöbön képes átmenni?

Laminált padló felmosására alkalmas? Nem áztatjaa el nagyon?

Kedves Aerium! Kérdésem a termékkel kapcsolatban, hogy képes-e érzékelni, ha szőnyegre téved, ekkor pedig kikapcsolni automatikusan a feltörlés funkciót? Ha ez nem lehetséges, akkor van-e benne no mop zóna? Pl szőnyegek kihagyása felmosás esetén. Köszönöm a segítséget!

Tisztelt Ügyintéző, Ezt a terméket (Rowenta RR7447WH Explorer Serie 60) rendeltem meg 11.03-án az alza.hu-ról. A terméket úgy rendeltem meg, hogy nem használtam az érvényes regisztrációmat, hanem a regisztráció nélküli opciót választottam. Ehhez megadtam az e-mail címemet, [email protected] (ami történetesen egyezik a regisztrációm e-mail címével), a szükséges számlázási és szállítási adatokat, megrendeltem a terméket és ki is fizettem egyből. A kártyámról levonta az összeget megígérte a rendszer, hogy 11.05-re kihozzák az árut, amit meg is tettek. Eddig rendben is lenne, de semmilyen e-mailt nem kaptam (a spam, és a promóciók mappákat is ellenőriztem). Amire mindenképpen szükségem lenne, az a vásárlás visszaigazolása, illetve egy dokumentum, amivel érvényesíteni tudom a garanciát, illetve rossz esetben visszacserélni az árut (ajándék lesz Karácsonyra). Köszönettel, Steindl Kristóf

Kérdések és válaszok: Rowenta RR7447WH X-PLORER S60 Allergy
Kiegészítők: Rowenta RR7447WH X-PLORER S60 Allergy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta RR7447WH X-PLORER S60 Allergy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rowenta RR7447WH X-PLORER S60 Allergy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta RR7447WH X-PLORER S60 Allergy.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ