Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Rowenta SF8230F0 Inimitable Ultimate Experience

Termékkatalógus
Rowenta SF8230F0 Inimitable Ultimate Experience
5 2 értékelés
Hajvasaló , vasalótányérok ultra-csúszós ásványi felülettel a tökéletesen sima, fáradságmentes hajért, 3D lebegő táblák, levehető fésűs rögzítéssel, hőszabályozó technológia az ideális hőelosztásért, 25 másodperces bemelegítés, a hajban lévő 100%-os keratin megőrzése, LED kijelző, 5 hőmérsékleti beállítás (120, 140, 160, 180, 200), automatikus kikapcsolás 45 perc után, Termo borítás a biztonságos és könnyű tárolás érdekében, sokoldalú vasalóeszköz, filmezés és hullámok keltése, 15 év javíthatósági garancia
Kód:  ROWZV901 Termékszám:  SF8230F0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rowenta SF8230F0 Inimitable Ultimate Experience



Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Vasalófelület anyaga
Kerámia Kész!
Lapok felületi kezelése
Ásványi Kész!
Max. hőmérséklet
200 °C Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Tulajdonságok

Vasalófelület anyaga
Kerámia Kész!
Lapok felületi kezelése
Ásványi Kész!
Max. hőmérséklet
200 °C Kész!
Min. hőmérséklet
120 °C Kész!
Hőmérséklet fokok száma
5 Kész!
Bemelegedési idő
25 s Kész!

Funkciók

Kijelző
LED kijelző Kész!
Funkciók
Gyors felfűtés, Hőmérséklet-szabályozás, Ondolálásra is alkalmas, Működést jelző fény, Automatikus kikapcsolás Kész!

Tápellátás

Tápegység típusa
Hálózati Kész!

Egyéb

Kábel hosszúsága
2,7 m Kész!
Kiegészítők
Védőtok Kész!
Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Rowentát 1909-ben alapította Robert Weintraud iparos. A márka mindig az igényesen kidolgozott, innovatív formatervezést és a magas minőséget helyezte előtérbe. Ők alkották meg először a hőszabályzós vasalót 1949-ben, és nyerték meg a Red Dot díjat a termékdesignért. Ma az egyik legfontosabb szereplők a piacon, ha háztartási tisztítóeszközökről és szépségápolásról van szó. Büszke partnerei több eseménynek, mint például az Elite Model Look versenyeknek is. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondícionálók és egyéb szépségápolási eszközök is megtalálhatók. 1988 óta a márka az óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Széleskörű hajvasaló kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rowenta SF8230F0 Inimitable Ultimate Experience Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta SF8230F0 Inimitable Ultimate Experience. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rowenta SF8230F0 Inimitable Ultimate Experience. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta SF8230F0 Inimitable Ultimate Experience. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta SF8230F0 Inimitable Ultimate Experience.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ