30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Rowenta Silence Force Extreme Eco AAAA Parquet RO6441

Termékkatalógus
Rowenta Silence Force Extreme Eco AAAA Parquet RO6441
4,7 35 értékelés
Porzsákos porszívó - 750W, HEPA Hygiene+ 4,5 liter porzsák, 66 dB zajkibocsájtás, porzsáktelítettség-jelző, teleszkópos fém szívócső; Deep Clean univerzális szívófej, parketta szívófej, bútorkefe/résszívó.
Kód:  ROWVS015 Termékszám:  RO6441 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rowenta Silence Force Extreme Eco AAAA Parquet RO6441 Megszűnt

Rowenta Silence Force Extreme Eco AAAA Parquet RO6441

Maximális hatékonyság porszívózásakor mindenféle felületen

Szőnyegpadló vagy parketta? Linóleum vagy laminált padló? Most meg kell gondolni, mi padló viheti haza, mint egy porszívó Rowenta kezelni mindent. Felszív mindent - a kiömlött kávét a konyha csempe, morzsákat az asztal alatt az ebédlőben, macskaszőr a kanapéról. Mindez alatt a csendes működés, hogy nem zavarják az Ön tevékenységét, legyen az munka vagy szórakozás és a pihenés.


le
Patentované technologie

A szabadalmaztatott technológia rendkívül alacsony zajszint

Extrém Silence rendszer az eredménye tizenöt éves kutatás területén a legnagyobb zajszint porszívók Rowenta. Ennek része a szívócső, ami csökkenti a turbulenciát, akusztikus nedvszívó hab, amely csökkenti a hanghullámok kettős motorfedél zaj csökkentésére porszívó belsejében és csendes blokkokat. Lásd magad, amikor porszívózás porszívó Rowenta szinte hallani.


Magas szintű ergonómia

Hihetetlenül könnyű mobilitás minden típusú felületre köszönhetően a kerekek mozog minden irányban. Ergo Kényelmes fogantyú 3 helyzetű markolat "fogást" az erős leszorítóerő helyzetbe porszívózás "a bútorok alatt" egy kézzel és helyzete "felálló testtartás" egy kényelmes porszívózás újramentéskor

le
Magas szintű ergonómia

le
szükséges kiegészítők

szükséges kiegészítők

A sokféle tartozék tartalmaz egy teleszkópos fém szívócső, parketta szívófej és bútor kefe / résszívó 2v1. A kapacitás a táska kényelmes 4,5 liter, HEPA típusú Hygiene.


le
Rowenta Silence Force Extreme

legfontosabb jellemzői

  • Maximális teljesítmény minden felületen.
  • És az energiahatékonyság, az eredményesség és a porszívózás szőnyegek, a hatékonyság porszívózás kemény padlók A szűrési hatékonysága A.
  • Univerzális szívófej Deep Clean; Parketta fúvóka; Bútor kefe / résszívó 2v1.
  • Változás Mutató táska.
  • Felszámolás tápkábel hossza 8,4 méter.

Paraméterek

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
8,4 m Kész!
Hatósugár
11 m Kész!
Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Kábel hosszúsága
8,4 m Kész!
Hatósugár
11 m Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Parkettára, Résszívó Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
750 W Kész!

Zaj

Zajszint
66 dB Kész!

Méret & súly

Szélesség
37 cm Kész!
Magasság
34 cm Kész!
Mélység
56 cm Kész!
Tömeg
8,5 kg Kész!

Szín

Szín
Kék Kész!
Több paraméter

A Rowentát 1909-ben alapította Robert Weintraud iparos. A márka mindig az igényesen kidolgozott, innovatív formatervezést és a magas minőséget helyezte előtérbe. Ők alkották meg először a hőszabályzós vasalót 1949-ben, és nyerték meg a Red Dot díjat a termékdesignért. Ma az egyik legfontosabb szereplők a piacon, ha háztartási tisztítóeszközökről és szépségápolásról van szó. Büszke partnerei több eseménynek, mint például az Elite Model Look versenyeknek is. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondícionálók és egyéb szépségápolási eszközök is megtalálhatók. 1988 óta a márka az óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rowenta Silence Force Extreme Eco AAAA Parquet RO6441 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta Silence Force Extreme Eco AAAA Parquet RO6441. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rowenta Silence Force Extreme Eco AAAA Parquet RO6441. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta Silence Force Extreme Eco AAAA Parquet RO6441. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta Silence Force Extreme Eco AAAA Parquet RO6441.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ