Shop roku AP+ plus nový vizuál

Rowenta Studio Dry 2100 Effiwatts

Termékkatalógus
Rowenta Studio Dry 2100 Effiwatts
4,8 11 értékelés
Hajszárító - 1700 W teljesítmény, hideg levegő, 3 sebességfokozat, 3 hőmérséklet fokozat, koncentrátor, 1,8 m-es kábel, fekete
Kód:  ROWFV009 Termékszám:  CV5372F0 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Rowenta Studio Dry 2100 Effiwatts

Gyors és könnyű hajszárítás a Rowenta Studio Dry hajszárítóval

Kiváló eredmények rekord idő alatt - ezt garantálja a nagy teljesítményű Rowenta Studio Dry hajszárító, amely megörvendeztet akár 20%-al* alacsonyabb energiafogyasztásával. A Triple Air Precision koncentrátor a levegőt maximális pontossággal irányítja, miközben segít a tökéletes hajformázásban. Összesen 3 sebesség / hő fokozatból választhatsz, így a hajszárító alkalmas az egyéni igények kielégítésére. A frizura formázását hideg levegő fúvásával lehet befejezni. Ez fixálja a hajat hajlakk használata nélkül, így a frizura sokáig kitarthat.

* Az 1700 W-os modell az azonos gyártó 2100 W-os modelljével szemben. 


Fén na vlasy Rowenta Studio Dry - výkon 2100 Effiwatts

Segít megformázni a hajat

Rowenta megnövelte a szárítási teljesítményt, ami a Studio Dry Effiwatt hajszárítóban elérni 2100 W-nak megfelelő ekvivalens teljesítményt 1700 W tényleges energiafogyasztás mellett. Ezt a fűtőtest kónikus alakja, a motor új konstrukciója és a fémrács légbevezető teszi lehetővé.


Fén na vlasy Rowenta Studio Dry - koncentrátor Triple Air Precision

Mindent kézben tarthatsz

Studio Dry egyedülálló Triple Air Precision koncentrátort használ, amely tökéletesen irányítja a levegő áramlását oda, ahol szükség van rá. Így a haj formázását folyamatosan ellenőrzés alatt tarthatod, és ez egyúttal felgyorsítja a száradási folyamatot is.

Fén na vlasy Rowenta Studio Dry - 3 pozice proudu vzduchu a teploty

Alkalmazkodik hozzád

Állítsd be a legmegfelelőbb hőmérsékletet és sebességet a hajad és frizurád típusától függően. 3 intenzitás választható.

Fén na vlasy Rowenta Studio Dry - chladný vzduch

Hosszan tartó hatás

Miután befejezted a haj formázását ne felejtsd el, hogy rögzítsd a hajadat. Nyomd meg a hideg levegő áramlását bekapcsoló gombot, így a haj sokáig olyan marad, amilyennek megformáztad.

Fén na vlasy Rowenta Studio Dry je lehký

Fő a kényelem

A Rowenta Studio Dry valóban jól működik - használata  kényelmes és egyszerű. Értékelni fogod a könnyű, jól kiegyensúlyozott designt és a kompakt méretet, könnyű kezelhetőséget. A hosszú (1.8 m) tápkábelnek köszönhetően hajszárítás közben nem leszel a falhoz láncolva.

Paraméterek

Funkciók
Hideg levegő Kész!
Teljesítményfelvétel
1 700 W Kész!
Sebességfokozat
3 Kész!
Hőmérséklet fokozat
3 Kész!
Kábel hosszúsága
1,8 m Kész!

Funkciók

Funkciók
Hideg levegő Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Rowentát 1909-ben alapította Robert Weintraud iparos. A márka mindig az igényesen kidolgozott, innovatív formatervezést és a magas minőséget helyezte előtérbe. Ők alkották meg először a hőszabályzós vasalót 1949-ben, és nyerték meg a Red Dot díjat a termékdesignért. Ma az egyik legfontosabb szereplők a piacon, ha háztartási tisztítóeszközökről és szépségápolásról van szó. Büszke partnerei több eseménynek, mint például az Elite Model Look versenyeknek is. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondícionálók és egyéb szépségápolási eszközök is megtalálhatók. 1988 óta a márka az óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rowenta Studio Dry 2100 Effiwatts Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta CV5372F0 HAIR DRYER STUDIO DRY EFFIWATTS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rowenta CV5372F0 Studio Dry 2100 Effiwatts.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ