Még ma kézbesítjük! Még ma kézbesítjük!

Rowenta Ultimate Experience CV9820F0 hajszárító (ISMERTETŐ)

Termékkatalógus

Teszt

 . január 20-án

Egy jó hajszárító minden nőnek és a hajának igazi kincset ér. Olyan szerencsés helyzetben voltam, hogy kipróbálhattam a piac egyik legújabb termékét, a Rowenta Ultimate Experience CV9820 hajszárítóját, amely legelső pillantásra magára vonzza a figyelmet a csodaszép és professzionális megjelenésével. A Rowenta egy évek óta ismert márka, hajszárítóit olyan innovációk jellemzik, amelyek újabb és újabb szintekre emelik a hajápolást. Pontosan ezért voltam olyan kíváncsi, mit is tud ez az új készülék. A méreteit tekintve jóval kisebb, mint az azonos kategóriájú hajszárítók, így a legelső kérdés, amely megfogalmazódott bennem, hogy vajon tényleg minőségi és professzionális végeredményt nyújt-e, vagy esetleg ezt a megjelenése sugallja csupán.

Rowenta Ultimate Experience CV9820F0 hajszárító kettős ionizálóval – ismertető

Rowenta Ultimate Experience (ISMERTETŐ) - TARTALOM

 1. Rowenta Ultimate Experience CV9820F0 - első benyomás és alapvető paraméterek
 2. A Rowenta Ultimate Experience hajszárító használata
 3. Teljesítmény- és hőmérsékletbeállítások
 4. Beépített szűkítőfej és hajformázó tartozék
 5. Rowenta Ultimate Experience - kis méretű hajszárító nagy teljesítménnyel
 6. Hajszárító kettős ionizálóval
 7. A Rowenta Ultimate Experience hajszárító egyéb funkciói
 8. Mennyire voltam elégedett a Rowenta Ultimate Experience CV9820F0 készülékkel?
 9. A Rowenta Ultimate Experience CV9820F0 hajszárító általános értékelése

Rowenta Ultimate Experience CV9820F0 - első benyomás és alapvető paraméterek

A Rowenta Ultimate Experience hajszárító egyenesen lenyűgöző a csodaszép luxus és professzionális megjelenésű formatervezésével. Egy mutatós, szép dobozban érkezett, szilárd műanyag elemekkel kipárnázva. A Rowenta Ultimate Experience hajszárító egy meglehetősen kis méretű készülék, a felhasznált minőségi anyagoknak és a kialakításának köszönhetően szinte azonnal a fodrászom hajszárítója jutott róla eszembe.

Rowenta Ultimate Experience CV9820F0 hajszárító – ismertető Rowenta Ultimate Experience CV9820F0 hajszárító – ismertető
A gyönyörű doboz és különösen annak tartalma olyan élmény volt, mintha egy luxus ajándékot bontottam volna ki.

Paraméterek és funkciók

A Rowenta Ultimate Experience CV9820 készüléke digitális kefe nélküli motorral rendelkezik, amely sokkal csendesebb és könnyebb mint a hagyományos motorok, illetve hosszabb élettartammal is bír. Hiába is próbáltam volna meglesni ezt a szerkezetet, a készülékbe integrálták.


Paraméterek és funkciók Rowenta Ultimate Experience CV9820F0
Teljesítmény 1500 W
Sebességbeállítások 3 fokozat
Maximális légáramlás 160 km/óra
Hőmérsékletszabályozás 3 szint
Hideg levegő funkció Állandó hideg levegő funkció
Tartozékok Integrált szűkítőfej a hajszárításhoz és a hajformázáshoz
Extra funkciók Air-to-care technológia két ionizálóval
Switch & Style rendszer
Smart Settings Store funkció
Tápkábel hossza 2 m

Rowenta Ultimate Experience CV9820F0 hajszárító – ismertető
A csomagban természetesen található egy használati útmutató is.

A Rowenta Ultimate Experience hajszárító használata

A kézbesítést követő napon rögtön kipróbáltam a hajszárítót, már alig vártam. A legelső dolog, aminek igazán örültem a Rowenta Ultimate Experience hajszárítóval kapcsolatosan az az alacsony tömege és a kis mérete. Már hozzászoktam a jelentősen nagyobb méretű és nehezebb hajszárítókhoz, amelyeket elsősorban a nagy teljesítményű és modern funkcióik miatt vásároltam meg, azonban ezek használata nagyon bonyolult, én pedig nem vagyok kellően ügyes hozzá.

A Rowenta Ultimate Experience hajszárító kézben tartása kompakt méretének és a hosszú markolatának hála valóban kényelmes. Nagyon könnyű a kézben fogni, tehát jól irányítható, segítségével én is sokkal ügyesebb és agilisebb vagyok hajszárítás közben. Anélkül használhatom azt különböző irányokban, hogy megfájdulna a kezem. A hajszárító kényelmét csak tovább fokozza a csendes működése (az előző hajszárítóhoz hasonlítva).

Rowenta Ultimate Experience CV9820F0 hajszárító – ismertető Rowenta Ultimate Experience CV9820F0 hajszárító – ismertető Rowenta Ultimate Experience CV9820F0 hajszárító – ismertető
A Rowenta Ultimate Experience CV9820F0 hajszárító egy nagyon könnyű, kompakt készülék, amelynek kényelmes a tartása és a használata egyaránt.

Teljesítmény- és hőmérsékletbeállítások

3 légsebesség beállítás, 3 hőmérsékletfokozat és a hideg levegő funkció biztosítják a széleskörű beállítások lehetőségét, amely bármilyen típusú hajhoz kifogástalanul alkalmazkodik. Így tehát a hajszárítót a légsebesség- és a hőmérsékletfokozatok 12 különböző kombinációjával állíthatod be. A hajszárítók sebességét és hőmérsékletét egyetlen gombnyomással kiválaszthatod bármikor hajszárítás vagy hajformázás közben. A legjobb végeredmény érdekében a készüléken található szűkítőfej amelyen áramlik a levegő, bármilyen szögben beállítható szükség szerint.

A lehető legőszintébb értékelés érdekében osztályoztam a hajszárító teljesítményét a tenyeremen próbálva körülbelül 20-25 cm-es távolságból.

Léghőmérséklet Légsebesség Állandó hideg levegő áramlás
1. fokozat – kellemesen meleg levegő 1. fokozat – normál légáramlás A legalacsonyabb fokozaton – enyhén hűvös
2. fokozat – nagyon meleg levegő 2. fokozat – erős légáramlás A közepes fokozaton – közepesen hűvös
3. fokozat – forró levegő 3. fokozat – nagyon erős légsebesség A legmagasabb fokozaton – hideg

Rowenta Ultimate Experience CV9820F0 hajszárító – ismertető
A különböző hőmérséklet és légsebesség fokozatokat kiválaszthatod hajszárítás közben is. Az állandó hideg levegő funkciót egy csillag jelöli a hajszárítón.

Beépített szűkítőfej és hajformázó tartozék

A vékony szálú, közepesen hosszú hajam számára az első vagy második sebességet választottam, mindig a legalacsonyabb hőmérsékleten. Először beállítottam a tartozékot a készülékre a szárításhoz, amelyen keresztül kiáramlik a levegő a szűkítőfej egészen át, körkörösen. Mivel a hajszárító nagyon könnyű és könnyű a használata is, a hajszárítás ideje alatt végig tökéletesen kezeltem a hajamat. A szabad kezemmel tartottam vagy felemeltem a hajamat szükség szerint, egyik oldalra sem fújtam szét a hajszárítóval és nem is akadt bele a készülékbe. A beszárított haj dús volt a töveknél, a hajam igazán puha, légies és kellemes érintésű lett.

Rowenta Ultimate Experience CV9820F0 hajszárító – ismertető Fén na vlasy Rowenta Ultimate Experience CV9820F0 – recenze
A Rowenta Ultimate Experience hajszárítóval sokkal könnyebb a munkavégzés, nem számít hogy milyen irányban tartom a kezemet, akár jobb vagy bal oldalon. Így sokkal jobban tudok összpontosítani az éppen szárított tincsekre.

Az utolsó hajformázó simítások elvégzéséhez egy gombnyomással beállítottam az integrált szűkítőfejet a megfelelő pozícióban, így a levegő csak a szűkítőfejen áramlik keresztül. A koncentrált légáramlás gondoskodik a jobb és könnyebb hajformázásról. A forma fixálásához használhatod a hideg levegő funkciót is.

Rowenta Ultimate Experience CV9820F0 hajszárító – utolsó simítások
A hajformázáshoz megfelelő szűkítőfejjel egy adott helyre irányíthatod a légáramlást.

Természetesen, mivel ez a tartozék beépített, így nem helyettesíthető más tartozékokkal - például diffúzorral, amelyet hajszárítás közben a nagyobb volumen eléréséhez használnak a hajtöveknél vagy a hullámok kihangsúlyozásához. Személy szerint nekem jobban tetszik ez a 2 az 1-ben szűkítőfej, mivel egyébként sem használom a diffúzort, azonban akinek ez fontos szempont, annak ez hiányozhat a Rowenta Ultimate Experience készülékből.

 Rowenta Ultimate Experience hjszárító – a tartozék pozíciója Fén na vlasy Rowenta Ultimate Experience pozice nástavce pro styling
Zökkenőmentes váltás a hajszárítás és a hajformázás között anélkül, hogy tartozékok után keresgélnél, beépített 2 az 1-ben tartozék Switch & Style rendszerrel

Rowenta Ultimate Experience - kis méretű hajszárító nagy teljesítménnyel

A Rowenta Ultimate Experience CV9820F0 hajszárító valóban erőteljes kis mérete ellenére. Segítségével nagyon gyorsan megy a hajszárítás, nekem körülbelül a szokásos idő felébe telt (tehát 5-6 percbe az eredeti 10-12 perc helyett). Teljesítménye teljesen megegyezik a régebbi hajszárítóméval, amelynek azonban nagy mérete és különösen nehéz tömege miatt nagyon nehéz volt a használata, tehát nem igazán tudtam kihasználni a benne rejlő lehetőségeket. A Rowenta Ultimate Experience hajszárítóban található digitális kefe nélküli motor ténylegesen eredményes és erőteljes, a legmagasabb fokozaton a sebessége elérheti az akár 160 km/h-t is.

i A Rowenta Ultimate Experience hajszárítóban található kefe nélküli digitális motor teljesítménye vetekszik a professzionális hajszárítók teljesítményével. Az AC motorhoz képest azonban a digitális kefe nélküli motor sokkal könnyebb és kétszer olyan hosszú élettartammal rendelkezik.
Rowenta Ultimate Experience CV9820F0 hajszárító – ismertető
A Rowenta Ultimate Experience CV9820F0 egy kisméretű hajszárító, azonban felveszi a versenyt a nagyobb méretű társainak teljesítményével.

Hajszárító kettős ionizálóval

Az ionizáló a mai minőségi hajszárítókban már természetes, hiszen az ionizáló negatív ionokat állít elő, azaz hidratálja a forró levegőt, így az nem szárítja ki a hajat. Azonban a Rowenta Ultimate Experience hajszárító még egy lépéssel tovább gondolta a folyamatot. A készülék olyan kettős ionizálóval büszkélkedhet, amely nemcsak megakadályozza a forró levegő okozta kellemetlen károsodást a hajszálakban, hanem egyúttal védelmet nyújt a hajnak a káros környezeti hatásokkal szemben is. Ez annak köszönhető, hogy az Air-To-Care technológia mind negatív, mind pedig pozitív ionokat állít elő és használ. Míg a negatív ionok csökkentik az elektromos töltöttséget, kisimítják a hajszálakat és megakadályozzák a haj kiszáradását illetve fokozzák a haj fényét, addig a pozitív ionok egy olyan védőréteget képeznek a hajszálakon, amelyek megvédik a hajat a portól és a szennyeződéstől, ezáltal sokkal tovább őrzik meg a hajszálak szépségét és tisztaságát.

Fén na vlasy s ionizátorem Rowenta Ultimate Experience CV9820F0
A hajszárító markolatán található LED jelzőfény tájékoztat az Air-To-Care technológia aktiválásáról, így megőrizheted a hajad kiváló minőségét.

A Rowenta Ultimate Experience hajszárító használata közben tapasztaltak alapján állíthatom, hogy a hajam nem töltődött fel, nem száradt ki illetve nem gubancolódott össze a hajszárítás során. Még a meleg levegős hajszárítás után is megőrizte a hajam a rugalmasságát, fényét, puhaságát és kellemes érintését a haj egész hosszán, beleértve a hajvégeket is.


Megjegyzés: A Rowenta Ultimate Experience hajszárítót három héten keresztül használtam minden második vagy harmadik napon.

i Az ionizáló hajszárító rendkívüli fontossággal bír az egészséges hajra. Azonban a Rowenta Ultimate Experience hajszárító még ennél is nagyobb ápolást és védelmet nyújt a hajnak a kettős ionizálóval ellátott Air-To-Care technológia által.

A Rowenta Ultimate Experience hajszárító egyéb funkciói

Az ionizáló mellett a Rowenta Ultimate Experience hajszárító számos praktikus funkciót kínál, hogy a lehető legnagyobb kényelmet élvezhesd a hajszárítás közben.

 • Smart Settings Store funkció
 • Amennyiben Te is olyan gyakorisággal használod a hajszárítót mint én, biztosan örömmel fogadod ezt a funkciót. A Smart Memory funkció eltárolja a memóriájában a legutóbb használt hőmérséklet- és sebességbeállításokat, így neked csak annyi a dolgod, hogy bekapcsolod a készüléket, így anélkül száríthatod meg a hajadat, hogy újból be kellene állítanod a kedvenc kombinációdat.

 • Switch & Style rendszer
 • A beépített tartozék hátrahúzott pozícióban ideális a hajszárításhoz. Ebben a helyzetben ugyanis a levegőt a hajszárító körkörös felületének egészén engedi ki a készülék. Amikor szeretnék áttérni az utolsó simításokhoz vagy a haj beszárításához körkefével, úgy megnyomom a Switch&Style gombot, így a tartozék meghosszabbított pozícióba kerül, a levegő pedig csak koncentráltan áramlik majd a szűkítőfejből a legjobb hajformázás érdekében. A szűkítőfej másik előnye, hogy különböző szögekben forgatható, éppen ahogyan szükségem van rá.

  Rowenta Ultimate Experience CV9820F0 hajszárító – ismertető
  Egyetlen kattintással válthatsz a hajszárítás és a hajformázás között. Nem szükséges keresgélned vagy felhelyezned a tartozékot, amelyet egyébként még akár el is veszíthetnél.
 • Állandó hideg levegő áramlás
 • A hideg levegő nagyobb dússágot és jobb fixálást nyújt az elkészített frizurához illetve hozzájárul a haj fokozott fényéhez is. A Rowenta Ultimate Experience hajszárítóval elegendő egyetlen gombot megnyomnod, hogy aktiváld az állandó hideg levegő áramlást.

  Mennyire voltam elégedett a Rowenta Ultimate Experience CV9820F0 készülékkel?

  A Rowenta Ultimate Experience hajszárító használata összességében egy kellemes élmény volt már egészen a készülék kicsomagolásától kezdődően. Ez a hajszárító a kényelem és a luxus érzését biztosította számomra a professzionális végeredmények mellett. Nagyon komfortos és kényelmes a használata, maga a készülék hatékony, gyors vele a hajszárítás és jó minőségű a hajam a beszárítás után is - ezek a legfőbb okok, ami miatt abszolút ajánlanám a Rowenta Ultimate Experience hajszárítót másoknak is.

  Rowenta Ultimate Experience CV9820F0 hajszárító – ismertető
  Rowenta Ultimate Experience hajszárító - gyengéd a hajjal, erőteljes és eredményes a működése a kényelem érdekében.

  Ellenálló anyag és precíz formatervezés, ezek árulkodnak a minőségi hajszárítóról. Az erőteljes digitális kefe nélküli motor gondoskodik a gyors és eredményes hajszárításról. A számos kombinációban beállítható hőmérséklet és légsebesség minden hajtípus számára kielégítő eredményt biztosít minden hajszárítási módban. A kettős ionizáló és az Air-To-Care technológia segítségével a hajszárító megőrzi a haj kiváló minőségét, selymességét, légiességét és hidratáltságát még rendszeres beszárítás esetén is. Kompakt méretének köszönhetően könnyedén és kényelmesen használhatod a készüléket. Mivel kedvező méretekkel rendelkezik, így akár utazáskor is magaddal viheted, azonban utazótok nem jár hozzá. A beépített szűkítőfejet egyszerűen alkalmazhatod, ez a Switch & Style kapcsoló rendszerrel és a Smart Settings Store funkcióval egészül ki, így még kényelmesebb lehet a hajszárítás folyamata, miközben időt takaríthatsz meg.

  Rowenta Ultimate Experience CV9820F0 hajszárító – ismertető
  A kivételes hajszárító valóban professzionális végeredményt kínál.

  Azonban amint már megszokhattuk, semmi sincs ingyen, így a prémium minőségű hajszárító ára (az értékelés megírásának idején körülbelül 100 000 Ft) a hagyományos, otthon használatos készülékekhez viszonyítva elég magas. Amennyiben gyakran szárítod vagy formázod a hajadat, a Rowenta Ultimate Experience CV9820F0 egy valóban jó befektetés, hiszen bámulatos kényelmet és lenyűgöző hajápolás biztosít.

  A Rowenta Ultimate Experience CV9820F0 hajszárító általános értékelése


  Fén na vlasy Rowenta Ultimate Experience CV9820F0 – recenze

  Rowenta Ultimate Experience CV9820F0

  Hajszárítók

  Egy kivételes hajszárító, amely felveszi a versenyt a professzionális modellekkel. A Rowenta Ultimate Experience segítségével a hajszárítás eredményes és gyors. Kompakt mérete és praktikus tulajdonságai könnyű és kényelmes használatot garantálnak, a továbbfejlesztett Air-To-Care technológia pedig gondoskodik az egészséges, sima és csodálatosan szép, légies hajról még hajszárítás után is.

  Előnyök

  • Kényelmes használat
  • Szárítási sebesség
  • A hőmérséklet és a sebesség beállításának számos módja
  • Kettős ionizáló ápolás
  • Fejlett funkciók
  • Beépített szűkítőfej
  • Kompakt méretek
  • Luxus design
  • Csendesebb működés

  Hátrányok

  • Magas ár

0
Nyomtatás
P-DC1-WEB20
27 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ