Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Rowenta Wet & Dry TN5120

Termékkatalógus
Rowenta Wet & Dry TN5120
4,0 13 értékelés
Trimmelő -haj, szakáll és a testszőrzetre, 17 állítható hosszúság, 2 cserélhető fésű, vízálló, száraz-nedves körülmények között is helytáll, akkumulátor, töltési idő körülbelül 12 óra, egyszerű karbantartás, tartótáska
Kód:  ROWZVO03 Termékszám:  TN5120 Gyártó honlapja:

Rowenta Wet & Dry TN5120

Kvalitní titanová čepel

Kivételes minőség

A penge rozsdamentes acél felülete által akár 4-szer hosszabb élettartammal bír és garantálja a tartós élességet még több évnyi használat után is.

A pontos állítható hosszúságú

Pontosan beállítható hosszúság

Pontosan és könnyen szabályozható a vágás hossza. Természetesen nagyon stabil beállítások jellemzik, így fel van készülve a vágás során bekövetkező váratlan változások kiküszöbölésére.


Többfunkciós haj, szakáll és testszőrzet vágó eszköz

Rowenta Wet & Dry valamennyi követelménynek eleget tesz, hogy tökéletesen alkalmas legyen a testszőrzet eltávolítására tetőtől talpig. Fel van szerelve egy magas minőségű titán pengével, mely tökéletes kivitelezést és kivételes pontosságú hajnyírást biztosít, illetve a test teljes szőrzetét képes egyenletesen megritkítani.


Egyszerű és biztonságos használat

A Wet & Dry alkalmas nedves és száraz körülmények közötti használatra, így még az is lehetséges, hogy a zuhany alatt, vagy a fürdőkádban ülve használd. Nem kell aggódnod az okozott rendetlenség miatt, nyírd le a hajad vagy szakállad kényelmesen.

A beépített akkumulátor kényelmes 45 perces működést biztosít, anélkül, hogy be kellene dugnod egy konnektorba. A praktikus kiegészítők közé tartozik a stílusos táska, melyben magaddal viheted utazás esetén.

Egyszerű és biztonságos használat

Rowenta Wet & Dry Beard TN5120

Legfontosabb jellemzők

  • 100%-ban vízálló - lehet használni a zuhany alatt is
  • Profi és tartós, minőségi vágás
  • Egyedi penge minden típusú szőrzet kezelésére egyetlen mozdulattal
  • Egyedülálló alakja segíti a pontos irányítást és megakadályozza a hajcsomósodást
  • Minden része mosható: könnyen tisztítható, a maximális higiénia érdekében
  •  A megfelelő hosszúság egyszerű és pontos ellenőrzése
  • Vezeték nélküli használat

A Rowentát 1909-ben alapította Robert Weintraud iparos. A márka mindig az igényesen kidolgozott, innovatív formatervezést és a magas minőséget helyezte előtérbe. Ők alkották meg először a hőszabályzós vasalót 1949-ben, és nyerték meg a Red Dot díjat a termékdesignért. Ma az egyik legfontosabb szereplők a piacon, ha háztartási tisztítóeszközökről és szépségápolásról van szó. Büszke partnerei több eseménynek, mint például az Elite Model Look versenyeknek is. A Rowenta kínálatában porszívók, légkondícionálók és egyéb szépségápolási eszközök is megtalálhatók. 1988 óta a márka az óriáskonzorcium, a Groupe SEB része.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Rowenta Wet & Dry TN5120
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rowenta Wet & Dry Beard TN5120. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Rowenta Wet & Dry Beard TN5120. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rowenta Wet & Dry TN5120 Haarschneider. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rowenta Wet & Dry TN5120 Haarschneider.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ