A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

Russell Hobbs 14525-56/GF Silver Grill & Melt Grill

Termékkatalógus
Russell Hobbs 14525-56/GF Silver Grill & Melt Grill
Elektromos grill - 4 adag étel elkészítésére ajánlott, a grill felülete 26,5cm x 16cm, a felesleges zsírt barázdák vezetik a csepptálcába, tapadásmentes felület, kicsúsztatható pánt a különböző vastagságú ételekhez 5cm-es helyzetbe állítható az alsó rács a felső srács alá, rozsdamentes köszörült acél, fém fogantyúval, 1550 W teljesítmény
Kód:  RUHGR015 Termékszám:  20149036005 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Russell Hobbs 14525-56/GF Silver Grill & Melt Grill Megszűnt

Russell Hobbs 14525-56/GF Silver Grill & Melt Grill

Ez a rozsademntes acél felületű elegáns és praktikus kontaktgrill tökéletes gyors ételkészítéshez, amit akkor fogsz értékelni, ha házi grillpartyt szeretnél rendezni, az egész család számára, vagy a barátaid számára. A 424 cm2 -es grilltálcán összesen 4 adag ételt készíthetsz el kényelmesen. Éppen ezért a kompakt grilllen néhány perc alatt elkészíthetsz bármit, amihez kedved van. Kiváló kiegészítöje a laza csuklópánt, amit a különböző vastagságú alapanyagok sütésekor fogsz nagyra értékelni és a digitális időzítő, ezzel a programmal soha semmit sem fogsz leégetni. A 1550 W teljesítményű grillel nagyon egyszerű és gyors a munka.

Legfontosabb jellemzők

  • Négy adag étel készítése (424 cm2)
  • A felesleges zsírt barázdák vezetik a csepptálcába 
  • Laza csuklópánt a különböző vastagságú alapanyagokhoz
  • Alkalmas extra vastag élelmiszerek sütésére
  • Függőleges helyzetben lehet tárolni a helytakarékosság érdekében
  • Időzítő: 20 min
  • Tapadásmentes a grillezés felület, így könnyen tisztítható
  • 1550 W

Egyszerű karbantartás

Tökéletes hamburger, csirke, kolbász grillezéséhez, sajtos szendvicsek előkészítéséhez. Köszönhetően az innovatív tervezésnek a felesleges zsír 42%-a elvezethető egy különálló és kivehető csepptálcába anélkül, hogy aromavesztéssel és kiszáradással kéne számolni.  A sütögetés végeztével a fölös zsiradékot kiöntheted, és a tálcát egyszerűen a mosogatógépbe helyezheted. Grill lemezeket a tapadásmentes felületnek köszönhetően könnyen és gyorsan lehet tisztítani.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes elektromos grill kategóriánkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Russell Hobbs 14525-56/GF Silver Grill & Melt Grill Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Russell Hobbs 14525-56/GF Silver Grill & Melt Grill. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Russell Hobbs 14525-56/GF Silver Grill & Melt Grill. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Russell Hobbs 14525-56 / GF Silver Grill & Melt Grill. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Russell Hobbs 14525-56 / GF Silver Grill & Melt Grill.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ