30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Russell Hobbs Precision Control 21150-70

Termékkatalógus
Russell Hobbs Precision Control 21150-70
4,7 20 értékelés
Vízforraló - 2200 W, 1,7 l kapacitás, LCD kijelző, szabályozható hőmérséklet 60-100°C, 360°-ban forgatható talp, kivehető, mosható vízszűrő, vízszintjelző
Kód:  RUHRK007 Termékszám:  23012016002 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Russell Hobbs Precision Control 21150-70

Mindannyian szívesen elfogyasztunk egy teát vagy kávét otthonunk kényelmében. Főleg a téli hónapokban tudjuk értékelni az extra gyors Russell Hobbs Precision Control vízforralót. A praktikus előnyei mellet a termék időtálló formával rendelkezik, a fényes lakkozott felület dominál és az egyedülálló talp. A fehér és a rozsdamentes acél kombinációját a különleges kiegészítők szerelmesei értékelik.

A luxus kivitelű Russell Hobbs Precision Control pillanatok alatt felforralja a maximális 1,7 liter vizet, ami akár 6 főnek is elegendő. Így ideális egy nagy családnak vagy bármelyik irodába. 360°-ban forgatható talppal és rejtett fűtőszállal rendelkezik. Praktikus kiegészítője a vízszintjelző valamint a szűrő, ami biztosítja, hogy mindig tiszta vizet önt a pohárba. A szűrő kivehető és elmosható. . 

Kevesen tudják, hogy a különböző teák és kávék különböző hőmérsékletű vizet igényelnek. Amennyiben nem a megfelelő hőmérsékletű vízzel készülnek az ízük sínyli meg. A Russell Hobbs ezt tudja és ezért ezen a vízforralón beállítható a kívánt vízhőmérséklet 60-100°C közötti tartományban. A beállításokat a nagy és fényes LCD kijezőn végezheti el.

Termék jellemzői:

  • Időtálló dizájn
  • Rejtett fűtőszál
  • Kivehető vízszűrő
  • 360°-ban forgatható talp
  • Digitális LCD kijelző
  • Szabályozható hőmérséklet-beálíltás 60°C és 100°C között
  • Digitális hőmérséklet-szabályozás
  • Melegen tartó funkció
  • Vízszintjelző
  • Tárhely a tápkábel részére

Műszaki paraméterek:

Színek:
Rozsdamentes acél, fekete kiegészítők

Teljesítmény:
2200 W

Kapacitás:
1,7 l

Paraméterek

Anyag

Anyag
Műanyag Kész!

Tulajdonságok

Űrtartalom
1,7 l Kész!
Funkciók
Hőmérséklet megtartása, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző Kész!
Energiafelhasználás
2 200 W Kész!
Szűrő típusa
Kivehető Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? A kínálatunkban számos további praktikus vízforraló közül válogathatsz.
» Szeretnéd szabályozni a teád hőmérsékletét? Válassz hőfokszabályzós vízforralóink egyikéből, amelyeket kiváló ár-érték arányban vásárolhatsz meg.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Russell Hobbs Precision Control 21150-70 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Russell Hobbs Precision Control 21150-70. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Russell Hobbs Precision Control 21150-70. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Russell Hobbs Precision Control 21150-70. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Russell Hobbs Precision Control 21150-70.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ