Shop roku AlzaBoxy Q1

Russell Hobbs 22940-56/RH Curve Griddle

Termékkatalógus
Russell Hobbs 22940-56/RH Curve Griddle
4,0 1 értékelés
Elektromos grill - a főzőlap az egyik oldalon lejtős az ételekből a felesleges zsiradék könnyebb eltávolítása céljából, sütőfelület 55cmx27cm, tapadásmentes bevonat, hőmérséklet-szabályozás, 2 beépített tál a felesleges zsiradék összegyűjtésére, 2200 W
Kód:  RUHGR017 Termékszám:  23329036002 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Russell Hobbs 22940-56/RH Curve Griddle

A Russell Hobbs asztali grill enyhén hajlított lemez formájú teljesen tapadásmentes felülettel lehetővé teszi ételek elkészítését az egész család számára. Az 1485 cm2 területű grillező felület sima és bordázott részekre van felosztva, így kombinálhatod a grillezett ételeket, és a lehető legjobb módon elkészítheted azokat. A lemez meghajlítása a felesleges zsiradék elvezetésére szolgál a beépített csepegtetőtálcák felé, az ételed így lesz egészségesebb és ízletesebb. Tapadásmentességének köszönhetően a grill karbantartása könnyű, és azáltal, hogy függőleges helyzetben tudod tárolni, nem nagy helyigényű.

Legfontosabb jellemzők

  • asztali grill ételek elkészítéséhez az egész család számára
  • hajlított grillező felület a felesleges zsiradék eltávolítására
  • grillező felület sima és bordázott részekkel
  • egyszerre többfajta élelmiszer elkészítésének lehetősége
  • teljesen tapadásmentes felület
  • egyszerű karbantartás
  • helytakarékos tárolás
 
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes elektromos grill kategóriánkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Russell Hobbs 22940-56/RH Curve Griddle Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Russell Hobbs 22940-56/RH Curve Griddle. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Russell Hobbs 22940-56/RH Curve Griddle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Russell Hobbs 22.940-56 / RH Curve Griddle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Russell Hobbs 22.940-56 / RH Curve Griddle.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ