30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Russell Hobbs 23300-56 Cordless Iron

Termékkatalógus
Russell Hobbs 23300-56 Cordless Iron
5 1 értékelés
Vasaló - gőzölős, teljesítmény: 2400 W, függőleges gőzölés, vízkőtelenítés, anti-drip rendszer (csöpögés ellen), gyorsmelegítés és vezeték nélküli, 300 ml-es tartály, gőzlövet: 40 g/min, kerámia vasalótalp, 1,8 m hosszú kábel, lila
Kód:  RUHZN012 Termékszám:  23435046002 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Russell Hobbs 23300-56 Cordless Iron

A  2400 W-os teljesítményű Russell Hobbs Cordless Iron 23300-56 kerámia vezeték nélküli vasaló megkönnyíti az életet és hobbivá változtatja a vasalást. Ez a termék éppoly innovatív, mint amilyennek látszik. Behelyezvén a vasalót kör alakú tartójába egy intelligens fénygyűrű azonnal tájékoztatja Önt a vasaló állapotáról. A fénycsík háromféle információval szolgál: vagy azt mutatja, hogy a vasaló töltődik, vagy azt, hogy készen áll a használatra, illetve a harmadik állapotában azt jelzi, hogy a készülék töltésre szorul.

Legfontosabb jellemzők

  • Vezeték nélküli kialakítás
  • Kerámia vasalótalp
  • Tartóállvány intelligens fénycsíkkal
  • Állítható hőmérséklet és gőzkibocsátás
  • 135 g gőzlövet funkció
  • Akár függőlegesen is használható

Fél perc hírnév

Az innovatív töltési technológiának hála a vasaló  5 másodperc alatt feltöltődik, amelyet követően akár 25 másodpercig is használhatja, mielőtt ismét töltésre van szükség. A hőmérséklet és a gőzmennyiség a vasalási helyzet függvényében, szabadon változtatható. A 300ml-es víztartály átlátszó, így bármikor meg tudja állapítani, hogy szükséges-e újratölteni, vagy hogy elég-e még a víz férje kedvenc ingének kivasalására.

Kifinomult funkcionalitás

135g-os gőzlöket: az erősebb anyagok, mint például a farmer, vagy len sem okozhatnak problémát. A függőleges gőzkibocsátási funkció segítségével könnyedén kivasalhatóvá válnak a függönyök, a különböző drapériák és kárpitok. A teljesen száraz ruha sem probléma, köszönhetően a beépített vízpermet-szóró funkciónak. Minden bizonnyal értékelni fogja az Anti Drip funkciót is, amely megakadályozza, hogy akár egy csepp víz is a tartályból kiszivárogva a ruhára kerüljön.

 

Paraméterek

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Csatlakozás
Vezeték nélküli Kész!
Funkcionális elemek vasaláshoz
Gyorsmelegítés Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!

Vasaló típusa

Gőzölés típusa
Függőleges Kész!
Csatlakozás
Vezeték nélküli Kész!

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz
Gyorsmelegítés Kész!
Vízzel kapcsolatos funkciók
Vízkőtelenítés Kész!
Biztonsági funkciók
Anti-drip rendszer (csöpögés ellen) Kész!

Tech. specifikációk

Teljesítmény
2 400 W Kész!
Gőzlövet
40 g/perc Kész!
Vasalótalp anyaga
Kerámia Kész!

Szín

Szín
Lila Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes vasaló kínálatunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Russell Hobbs 23300-56 Cordless Iron Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Russell Hobbs Cordless Iron 23300-56. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Russell Hobbs Cordless Iron 23300-56. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Russell Hobbs Cordless Iron 23300-56. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Russell Hobbs Cordless Iron 23300-56.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ