Slevy s AP+ Slevy s AP+

Russell Hobbs 23420-56/RH Family Grill

Termékkatalógus
Russell Hobbs 23420-56/RH Family Grill
Elektromos grill - öt adag elkészítésére alkalmas, grillező felület: 27cmx19cm, a felesleges zsír elvezetését egy kivehető tálca garantálja, tapadásmentes felület, állítható szög, függőleges helyzetben való tárolás, különböző vastagságú ételek elkészítéséhez, 1630W
Kód:  RUHGR019 Termékszám:  23441036002 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Russell Hobbs 23420-56/RH Family Grill

Ez a fekete színű, családi grillező tökéletes ételek gyors elkészítéséhez a rokonok vagy a baráti társaság számára. Az 513 cm2-es felületen egyszerre akár öt adagot is kényelmesen elkészíthet vele. Kóstolja meg perceken belül, amit korábban megálmodott. A kiegészítők között található egy adagoló is, amelynek segítségével a legkülönbözőbb vastagságú húsok is könnyedén átsüthetőek. Nagy teljesítményének köszönhetően (1630 W) ezzel az elektromos grillezővel gyors és egyszerű a munka.

Legfontosabb jellemzők

  • Akár öt adaghoz egyszerre (513 cm2)
  • A felesleges zsír a csepegtetőtálcára kerül – így akár a zsír 42 százalékát is eltávolítja
  • A grillező igazodik az elkészítendő ételek vastagságához
  • Extra szilárd ételekhez is használható
  • A grillező felület meg is dönthető
  • Helytakarékosság céljából függőleges helyzetben is tárolhatja
  • Teljesítmény- és hőmérsékletjelző
  • Tapadásmentes felület a könnyű tisztításhoz
  • 1630 W

Egyszerű tisztítani

A Russell Hobbs 23420-56/RH tökéletes választás kerti sütéshez, csirke, kolbász vagy sajtos szendvics készítéséhez. Innovatív kialakításának hála, a felesleges zsír akár 42 százaléka egy kivehető tálcára csepeg anélkül, hogy ízéből bármit is vesztene. A fáradt olajtól az edény elmosásával szabadulhat meg. A grill-sütőlapokat tapadásmentes bevonattal látták el, megkönnyítve azok letisztítását.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes elektromos grill kategóriánkban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Russell Hobbs 23420-56/RH Family Grill Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Russell Hobbs 23420-56/RH Family Grill. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Russell Hobbs 23420-56/RH Family Grill. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Russell Hobbs 23420-56 / RH Family Grill. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Russell Hobbs 23420-56 / RH Family Grill.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ