A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Russell Hobbs 23480-56 Desire Piros

Termékkatalógus
Russell Hobbs 23480-56 Desire Piros
3,3 3 értékelés
Konyhai robotgép - bolygóműves keverés, 1000 W teljesítmény, rozsdamentes és műanyag burkolat, keverőtál anyaga rozsdamentes acél, 5 l-es keverőtál, 8 sebességfokozat, habverés, keverés és dagasztás funkció, tartozékok keverőszár, dagasztószár és ballon habverő, piros kivitel
80 490 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  RUHRO011 Termékszám:  23440026002 Gyártó honlapja:
Russell Hobbs 23480-56 Desire Piros 80 490 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Russell Hobbs 23480-56 Desire Piros

A Russell Hobbs 23480-56 Desire konyhai robotgép praktikus segítség a konyhában, amellyel könnyedén elkészíthetők a különböző finomságok, édes és sós sütemények. Tökéletesen összekeveri az alapanyagokat és a megfelelő állagot biztosítja. Rendkívül erős motorral rendelkezik, stílusos kialakításának és piros színének köszönhetően pedig minden konyha ideális kiegészítője. Speciális, körbeforgó keverési módszerrel dolgozik, ahol a habverő vagy a keverőkar nemcsak a saját tengelye körül, hanem a tálban körbe-körbe is forog, így gyorsan, egyenletesen és alaposan keveri el az alapanyagokat.

Főbb előnyök

  • 3 féle keverő tartozék: habverő, dagasztóvilla, krémkeverő fej
  • Stílusos kialakítás, piros szín
  • Speciális, körbeforgó keverési módszer
  • Átlátszó műanyag fedél ablakkal
  • Nyolc sebesség
  • Erős, 1000 W-os motor
  • Csúszásmentes talp

Gazdag felszerelés

A Robot Desire nyolc sebességgel rendelkezik, amelyek igény szerint beállíthatók. Használata egyszerű, mindent egy gombnyomással vezérelhetsz. A tartozékok közé tartozik egy 5 literes keverőtál és egy 1,5 literes üvegkehely. Az átlátszó műanyag fedő megakadályozza, hogy a tál tartalma kifröccsenjen, a rajta található ablak segítségével pedig egyszerűen beleönthetők a további hozzávalók. A nagyobb stabilitás érdekében csúszásgátló gumitalppal rendelkezik. Három keverő tartozék is tartozik hozzá: habverő, dagasztóvilla és krémkeverő fej.

 

Paraméterek

Összehasonlít
Keverőtál űrtartalma
5 l Kész!
Teljesítmény
1 000 W Kész!
Sebességfokozatok
8 Kész!

Anyag

Keverőtál anyaga
Rozsdamentes acél Kész!
Burkolat anyaga
Rozsdamentes acél, Műanyag Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Russell Hobbs 23480-56 Desire Piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Russell Hobbs Desire Kitchen Machine 23480-56. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Russell Hobbs Desire Kitchen Machine 23480-56. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Russell Hobbs Desire 23480-56. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Russell Hobbs Desire 23480-56.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ