Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Russell Hobbs leves & Digital Blend 21481-56

Termékkatalógus
Russell Hobbs leves & Digital Blend 21481-56
Turmixgép 3v1, 400W teljesítményű motorhoz, 800W teljesítmény fűtőtesteket, 2Capacity 1,4 liter leves, hideg hozzávalókat 1,75 l, 8 program, automatikus a hőmérsékletet, digitális kijelző időzítővel
Kód:  RUHMS027 Termékszám:  23257026002 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Russell Hobbs leves & Digital Blend 21481-56

Blender Russell Hobbs leves & Blend is pürét, főzni, és előkészíti a különböző összetevők levesek és szószok. Ez az egyedülálló turmixgép egyenes a nyolc funkciók egyszerű elkészítéséhez hideg és meleg ételeket.

legfontosabb jellemzői

  • Rozsdamentes acél tartály fedéllel
  • Kötet 1,75 liter hideg ital
  • Térfogata 1,4 liter levest
  • nyolc program
  • Az automatikus hőmérséklet fenntartása
  • digitális kijelző
  • Levonás és időzítő
  • Kosár gőzölés
  • Holder tojás

Nyolc funkciók egyetlen keverő

Ez a praktikus konyhai kisegítő nyolc állítható funkciók. Ez a főzés leves darabokat krémes levesek, szószok előállítására, gőzölés, elkészítheti kedvenc smoothie, keverés darab, jégtörő és impulzus funkció. A másik nagy dolog az automatikus hőmérséklet fenntartása, amely ha főtt meleg étel tartja az ételt a kívánt hőmérsékletet, így nem kell melegíteni tálalás előtt. 

Mellékelt tartozékok

A kiegészítő, amely benne van a turmixgépben közé tartozik a speciális kosár gőzölés és főzés kosár legfeljebb öt tojást egy időben.

Paraméterek

Teljesítmény
800 W Kész!
Alkalmas
Smoothiehoz Kész!

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény
800 W Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Smoothiehoz Kész!
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Russell Hobbs leves & Digital Blend 21481-56 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Russell Hobbs Soup & Blend Digital 21481-56. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Russell Hobbs Soup & Blend Digital 21481-56. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Russell Hobbs Soup & Blend Digital 21481-56. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Russell Hobbs Soup & Blend Digital 21481-56.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ