A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Siguro kuchyňský robot

Russell Hobbs Long Slot Toaster Royal Blue 21394-56

Termékkatalógus
Russell Hobbs Long Slot Toaster Royal Blue 21394-56
5 1 értékelés
Kenyérpirító - 1000 W teljesítmény, hosszú nyílás, állítható pirítás, magasre emelés funkció, stop funkció, kiolvasztás funkció
Kód:  RUHTO022 Termékszám:  23250034001 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Russell Hobbs Long Slot Toaster Royal Blue 21394-56 Megszűnt

Russell Hobbs Long Slot Toaster Royal Blue 21394-56

Előfordult már, hogy egy egész szelet kenyeret szerettél volna megpirítani, de nem fért be a kenyérpirítóba? A stílusos Long Slot Toaster kenyérpirító hosszú résekkel kínálja a megoldást - még a legnagyobb szeleteket is megpirítja. A hosszú nyílások alkalmasak zsemléhez vagy bagetthez, egyszerűen mindenhez, amihez reggel étvágyad támad.

Ezzel a kenyérpirítóval öröm dolgozni. A "high lift" funkció könnyű fogást biztosít, és gondoskodik róla, hogy ne égesd meg magad, amikor kiveszed a pirítóst. A kiolvasztás funkcióval a fagyasztóból kivett kenyeret is kiolvaszthatsz, és a praktikus rácson sokáig melegen tartható a croissant és a zsemle. Természetesen a pirítóban található egy hosszú tálca a morzsáknak, amit egyszerűen eltávolíthatsz és kiszórhatsz, valamint melegentartó funkció. 

A gyártás során odafigyeltek a megjelenésre is, így fényes rozsdamentes acélból készült kék színével konyhád dísze lesz.
 

 

Műszaki adatok:

Típus:
Rozsdamentes acél kenyérpirító, hosszú nyílás

Jellemzők:
Magasemelésű
Kiolvasztás

Jellemzők:
Kivehető morzsatálca
Pirítás ellenőrzés
Kenyér rács

Méretek:
382 x 190 x 140 mm

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Teljesítményfelvétel
1 000 W Kész!
Anyag
Rozsdamentes acél Kész!
Funkció
Kiolvasztás, Magas kiemelés Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 000 W Kész!
Anyag
Rozsdamentes acél Kész!

Funkciók és tartozékok

Funkció
Kiolvasztás, Magas kiemelés Kész!
Megjegyzés:
» Böngéssz teljes kenyérpirító kínálatunkban!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Russell Hobbs Long Slot Toaster Royal Blue 21394-56 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Russell Hobbs Long Slot Toaster Royal Blue 21394-56. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Russell Hobbs Long Slot Toaster Royal Blue 21394-56. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Russell Hobbs Long Slot Toaster Royal Blue 21394-56. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Russell Hobbs Long Slot Toaster Royal Blue 21394-56.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ