A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

AlzaBoxy Q1 Shop roku

Russell Hobbs NutriBoost Blender 23180-56

Termékkatalógus
Russell Hobbs NutriBoost Blender 23180-56
4,0 1 értékelés
Turmixgép - 700W, 3x700 ml-es nagy kehely, 2x350 ml-es kis kehely, 1 db 4 ágú vágóél, 1 db recés vágóél, 3 db fix fedő, ivókupak nyílással, 1 db Shaker fedő szűrővel
Kód:  RUHBBSa16 Termékszám:  23369026002 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Russell Hobbs NutriBoost Blender 23180-56

Russel Hobbs NutriBoost Blender egy nagyszerű eszköz annak, aki az egészséges életmódra esküszik. Ezzel a turmixgéppel gyorsan és egyszerűen elkészítheted a turmixat, levesek, szószokat, ízletes és egészséges italokat mindenféle vitaminveszteség nélkül. Az eszközhöz egy 4 ágú vágóél is csatlakoztatható, illetve egy recés vágóél, mellyel sajtot, babot vagy diót darabolhatunk. Mixer, aprító és még számos funkcióval egyszerre időt takarít meg, így pénzt is; mert kevesebb eszközre lesz szüksége ezen kívül.

Legfontosabb jellemzők

  • multifunkcionális aprító
  • sok kiegészítő
  • 700W teljesítmény
  • hatékony négy ágú penge
  • az egyedi alkatrészeket mosogatógépben is lehet mosni
  • egészséges életmód kedvelőinek tervezve
  • könnyen tisztítható

Alkalmas az egész családnak

Ez a nagyszerű mixer egy elegáns, csiszolt rozsdamentes acélból készült pengéivel még előnyösebb. Többféle kelyhet is tartalmaz, amelyek könnyebb tárolást és megkülönböztethetőséget tesznek lehetővé a színes fedők használatával. Minden családtagnak saját bögréje lehet külön fedéllel. Ezenkívül egy speciális, lyukas fedelet is tartalmaz a készlet, amely alkalmasak a sajt, csokoládé és fűszer tárolására. Egy ivókupak is könnyíti a folyadékfogyasztást. Nagy előny az is, hogy az egyes részeket mosogatógépben moshatod.

A csomag tartalma:
3 × 700 ml nagy kehely
2 × 350 ml kis kehely
1 x 4 ágú aprítókés
1 × fogazott penge
3 x fedő
1 × nyitott fedő utazáshoz
1 x lyukas fedő
2 x műanyag gyűrűk (1 kehelyből így több személy ihat)

Paraméterek

Alkalmas
Smoothiehoz Kész!

Tulajdonságok

Alkalmas
Smoothiehoz Kész!
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Russell Hobbs NutriBoost Blender 23180-56 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Russell Hobbs NutriBoost Blender 23180-56. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Russell Hobbs NutriBoost Blender 23180-56. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Russell Hobbs 23180-56 NutriBoost. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Russell Hobbs 23180-56 NutriBoost.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ