30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Saeco HD8904/01 INTELIA DELUXE

Termékkatalógus
Saeco HD8904/01 INTELIA DELUXE
3,5 2 értékelés
Automata kávéfőző - 1850 W, 15 bar, 10 őrlőbeállítási fokozat, kerámia daráló, AquaClean szűrő, jelző skála, kivehető főzőegység
Kód:  EAN3537 Termékszám:  HD8904/01 Gyártó honlapja:

Saeco HD8904/01 INTELIA DELUXE

Indítsd a napodat a kedvenc kávéddal otthonodban kényelmesen! Ha profi kávét szeretnél főzni, akkor a Saeco HD8904/01 automata kávéfőző kiváló választás számodra. A készülék megjelenése modern, hasznos funkciókat kapott, és csúcsminőségű olasz kialakítással büszkélkedhet. Automata tejhabosítóval szerelték fel, és az őrlés finomáságát tíz fokozatban állíthatod az erős presszókávéhoz szükséges legfinomabb őrléstől a gyengébb kávéhoz szükséges durvább szemcsékig.

Legfontosabb tulajdonságai

  • Időtálló olasz kialakítás
  • Öt különböző intenzitású kávé
  • Kerámia daráló tízféle őrlőbeállítási fokozattal
  • AquaClean vízszűrő
  • Automata tejhabosító
  • Gyors fűtésű vízmelegítő
  • Automatikus tisztítás
  • Szemes és őrölt kávéhoz
  • Grafikus LCD kijelző
  • Könnyen kezelhető
  • Állítható csészeméret

Pontosan az ízlésednek megfelelő kávé

Mindenki más és más intenzitású kávét szeret, ezen a készüléken ötféle intenzitás közül választhatsz. Ha megtaláltad a neked megfelelőt, akkor könnyedén elmentheted a Memo funkcióval. A kávé hőmérsékletét és az elkészítés idejét is eltárolhatod. A készülék a kávédat mindig pontosan úgy készíti majd el, ahogy te szereted. A súrú tejhabot az automata tejhabosítóval készítheted el, amelyet egy gombnyomással indíthatsz be.

Akár erős presszó kávét, akár egy finom cappuccinót szeretnél, minden esetben többféle lehetőség közül választhatsz. Ha valamilyen oknál fogva koffeinmentes kávét innál, de ragaszkodsz a kávé telt ízéhez, akkor a készülék az általad választott őrölt kávéból is elkészíti a kávédat.

 

Kiváló teljesítmény

A készülék klasszikus kivitelben készült, felülete rozsdamentes acél. Letisztult vonalai biztosítják azt, hogy a hagyományos és a modern konyhákban egyaránt remekül mutat. A készülék kezelése egyszerű, a víztartály és a zacctároló az előlapról érhető el. A kanna átlászó, így mindig tudni fogod, hogy van-e elég kávé.
Az erős, teljes egészében kerámiából készült daráló kifejezetten hosszú élettartamú, és a legjobb ízt adja a kávénak. A kerámia daráláshoz ideális, mert a rajta egyenletesen áthaladó víz a kávéból a legfinomabb esszenciákat vonja ki. A hagyományos darálókkal ellentétben a kerámia meggátolja a túlmelegedést és a kávészemek nem égnek meg.

Búcsúzz el a vízkőtől

A Saeco szabadalmaztatott innovatív technológiája az AquaClean vízszűrő gondoskodik a víz tökéletes tisztaságáról. A szűrőnek köszönhetően 5000 csésze kávét főzhetsz le vízkőmentesítés nélkül. A készülék jelzi, ha vízkőmentesítésre szorul. Az automatikus tisztítás gondoskodik a készülékről, és jelentősen meghosszabbítja annak élettartamát.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 850 W Kész!
Szivattyú nyomása
15 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
1,5 l Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Két csésze készítése egyszerre Kész!
Ital tulajdonságok
Kávé intenzitás beállítása Kész!
Karbantartási és tisztítási funkciók
Energiatakarékos mód Kész!

Felszerelés

Általános felszereltség
Beépített kávédaráló Kész!
Tejadagolás módja
Tejrendszer Kész!
Karbantartás és tisztítás
vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer Kész!

Méret & súly

Mélység
44,4 cm Kész!
Szélesség
25,6 cm Kész!
Magasság
34 cm Kész!
Tömeg
8,9 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Automata Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Saeco HD8904/01 INTELIA DELUXE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Saeco HD8904/01 INTELIA DELUXE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Saeco HD8904/01 Intelia DELUXE Automatický espresso kávovar s automatickým napeňovačom mlieka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Automatische Kaffeemaschine Saeco HD8904/01 Intelia DELUXE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Automatische Kaffeemaschine Saeco HD8904/01 Intelia DELUXE.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ