Rapture Shop roku

SAFESCAN 2985-SX

Termékkatalógus
SAFESCAN 2985-SX
Pénzszámláló gép - számolás, válogatás, bankjegyek igazolása, tálca 300 darab bankjegy részre, CIS, mindenféle bankjegyet számol , 8 pontos hamisítvány-felismerő rendszer, 4 valuta ellenőrzésére és számlálására: GBP, EUR, USD, CHF, automatikusan felismeri valutát és az értéket, szkenneli a bankjegyek sorszámát, alkalmas polimer bankjegyekhez és új európai bankjegy sorozathoz
Kód:  QT193t Termékszám:  112-0544 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SAFESCAN 2985-SX

A 2985 bankjegyszámláló-SX egy professzionális eszköz, amely alkalmas terjdelmes készpénz mennyiséghez mindennapi használatra. Elsősorban olyan vállalatoknál van helye, amelyek 100%-os megbízhatóságot, gyors működést és a legmodernebb technológát igényelik megbízhatóság és eredetiség tekintetében. Minden pénznem számolására alkalmas, és közülük többnél (USD, EUR, GBP, CHF) képes feldolgozni az osztályozatlanokat is. Továbbá felsimeri a bankjegyeket hátlap alapján valamint fejjel lefelé is. A bankjegyek működés  közben is hozzáadhatók, és értékelni fogod az egész folyamat egyszerűségét, amelyet a kijelzőn követhetsz. Természetesen a hamisítványok azonosítására is gondoltak, ezért a készülék nyolc modern biztonsági elem segítségével vizsgálja a bankjegyeket .

Mit nyújt a Safescan 2985 bankjegyszámláló-SX?

  • Legújabb technológia nagy mennyiségű bankjegy számolására
  • Exportálja az adatokat egy speciális rendszerbe
  • Nagy kijelző
  • Számolja, ellenőrzi és osztályozza a bankjegyeket
  • A számlálás sebessége beállítható
  • Figyelmeztet a biztonsági funkciók aktuális változásairól
  • 8 pontos biztonsági ellenőrzés
  • Gyors és hatékony működés
  • CIS technológia (sorozatszám szkennelése)
  • Hátoldal alapján valamint elfordulás esetén is felismeri a bankjegyet

Hogyan ellenőrzi a számláló a bankjegyeket?

A Safescan 2985-SX 100%-ig ellenőrizni tudja 7 pénznem eredetiségét (CZK, EUR, USD, GBP, CHF, PLN, BGN) és az ellenőrizhető valuták száma folyamatosan növekszik. Minden banjkegy többpontos ellenőrzésen megy keresztül - UV, mágneses festék, fémszál, infravörös elem, szín, festmény, papír vastagságának és méretének az ellenőrzése. Ezen kívül CIS technológiával rendelkezik, ez által képes szkennelni a bankjegyek sorszámát .

A Safescan 2985-SX mindig naprakész

A központi bankok rendszeresen új bankjegyeket és érméket adnak ki. Ezek eltérhetnek a régebbiektől anyag, súly vagy biztonsági funkciók tekintetében. A Safescan 2985-SX készülékkel viszont nem kell aggódnod a számolás pontossága miatt. Minden alkalommal, amikor változás történik, tájékoztatást kapsz az elérhető frissítésekről, és mindössze annyit kell tenned, hogy telepíted azokat az USB porton vagy a memóriakártya-olvasón keresztül. Ezzel a szolgáltatással mindig biztosított a precíz munka és a készpénz megbízható számolása.

A Safescan bankjegy számláló SX-2985 műszaki paraméterei

  • Bankjegy kapacitás: 500 db
  • Adagoló kapacitás: 250 db
  • Alapértelmezett pénznem ellenőrzés: CZK, EUR, USD, GBP, CHF, PLN, BGN
  • Számlálási sebesség: 800, 1000 vagy 1200 db/perc
  • Ellenőrző elemek száma: 8
  • Méretek: 29.5 × 26 × 26,5 cm
  • Tömeg: 9 kg
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SAFESCAN 2985-SX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAFESCAN 2985-SX. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SAFESCAN 2985-SX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SAFESCAN 2985-SX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SAFESCAN 2985-SX.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ