Shop roku 0% splátky Siguro

SAFESCAN 6185 szürke

Termékkatalógus
SAFESCAN 6185 szürke
Pénzszámláló gép - bankjegyek, érmék, utalványok, bizonylatok számlálása, kifizetések ellenőrzése, GBP, EUR, USD, CHF, PLN, HUF, SEK, NOK, DKK, BGN, CZK, RON, 60 pénznemig bővíthető, kompatibilitás TP-230 nyomtatóval
Kód:  QT193w Termékszám:  131-0457 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SAFESCAN 6185 szürke

Ha egy kicsi, de hatékony bankjegy- és érmeszámlálót keres, a Safescan 6185 megfelelő választás lehet az Ön számára. Ez egy igazán kifinomult, klasszikus számítógéppel és érmemérő tálcával felszerelt eszköz. Méretének köszönhetően kiskereskedelmi üzletekben, irodákban különösen megállja a helyét. Maximum 60 féle pénznem közül választhatunk. Ezen kívül pénzérméket mérhetünk le, és kötegben lévő bankjegyeket is használhatunk, ráadásul nem készpénzes tételek, például utalványok, kuponok, zsetonok számolására is beállíthatjuk az eszközt. A bankjegyszámláló egy forgalmas, fárasztó nap után mindössze két perc alatt elvégzi a munkáját - ezt minden bizonnyal nagyra fogja értékelni!

Tulajdonságok

  • Az egyes érmék pontos mérése, érmetartók és érmehengerek 
  • Bankjegyek számlálása, beleértve a kötegelt bankjegyeket is  
  • Hitelesítési lehetőségek: utalványok, zsetonok, kuponok stb. 
  • Régi és az új bankjegy változatok együtt is számlálhatók 
  • Nagy és világos kijelző, numerikus billentyűzet 
  • Adatok gyors exportálása speciális szoftverbe 
  • Az érmetálca egyedi kalibrálásának lehetősége 
  • Maximum 60 féle pénznem 

Speciális funkciók

A Safescan 6185 számláló egy speciális MCS szoftverhez is csatlakoztatható, amely segítségével Ön naprakész adatokat küldhet egyszerűen, egyetlen gombnyomással, illetve könnyedén kezelheti azokat. A készüléket Safescan TP-230-hoz is lehet csatlakoztatni, majd a teljes eredményt gyorsan kinyomtatni. A REF funkció segítségével egy egyedi számmal ellátott fiókot is kijelölhet, majd dátum és idő bélyegzővel láthatja le azt. A BANK funkcióval pedig levonhatja a kezdő összeget, és könnyedén megkaphatja az eredményként kapott összeget. 

A Safescan 6185 mindig naprakész

A jegybankok rendszeresen bankjegyek és érmék új verzióit adják ki. Ezek anyagukban, tömegükben, biztonsági jellemzőikben is eltérhetnek a régebbiektől. A Safescan 6185-tel azonban nem kell aggódnia a hibátlan számlálás miatt. Ugyanis minden egyes alkalommal, amikor bármilyen változás történik, Ön értesítést kap az aktuális frissítésekről, majd mindössze annyit kell tennie, hogy frissíti azokat a készüléken található USB porton keresztül. Ezzel a beállítással a precíz, megbízható számlálás mindig garantált.

Műszaki jellemzők 

  • Előre telepített pénznemek száma: 13 
  • Pénznemek száma bővítés után: 60 
  • LCD kijelző mérete: 3.3" 
  • Maximális terhelhetőség: 3,5 kg 
  • Szabványos kalibrált tálca: 33,5 g 
  • Méret: 24,5 × 15,1 × 15,4 cm
  • Tömeg: 1,2 kg
  • Szín: szürke
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SAFESCAN 6185 szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAFESCAN 6185 šedá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SAFESCAN 6185 sivá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SAFESCAN 6185 grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SAFESCAN 6185 grau.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ