Shop roku AlzaBoxy Q1

SAFESCAN 70 szürke

Termékkatalógus
SAFESCAN 70 szürke
Bankjegyvizsgáló - UV fény segít ellenőrizni a bankjegyek, személyazonosító okmányok, bankkártyák valódiságát, automatikus be-és kikapcsolás, nagyméretű, alsó fehér fény, amely szinten automatikusan be-és kikapcsolódik, erős 90W-os cserélhető lámpa, minden pénznem ellenőrzésére alkalmas, méret: 206 x 102 x 88 mm, tömeg 585 g
Kód:  QT191f Termékszám:  131-0398 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

SAFESCAN 70 szürke

Bemutatjuk a kiváló minőségű Safescan bankjegyvizsgáló készüléket. Amellett, hogy az összes pénznem bankjegyének valódiságát ellenőrizni lehet a segítségével, alkalmas hitelkártyák és egyéb dokumentumok hitelességének ellenőrzésére is, amelyek rendelkeznek UV biztonsági elemekkel. Másik nagy előnye, hogy segítségével a vízjeleket és mikronyomatokat is megvizsgálhatjuk.

Legfontosabb jellemzők

  • Segít kiszűrni a hamis bankjegyeket és hitelkártyákat
  • Minden pénznem, bankkártya, hitelkártya és egyéb dokumentum ellenőrzésére alkalmas, amelyek biztonsági elemekkel rendelkeznek
  • Vízjelek, UV biztonsági elemek és mikronyomatok ellenőrzésére szolgál
  • UV lámpa és intenzív fehér fény

A lámpa élettartama akár háromszor hosszabb

Ennek a készüléknek az újdonsága az úgynevezett meleg indítás technológia, amely az UV lámpa élettartamát akár a háromszorosára is növelheti. Ha a bankjegyvizsgáló be van kapcsolva, az intelligens rendszer előmelegíti a lámpa elektródáit, amely lehetővé teszi a gyakori be- és kikapcsolást, anélkül, hogy a lámpa élettartama csökkenne. Másik előnye a stand-by mód, amely egy mozgásérzékelő segítségével állítja az UV fényt, ha nem érzékel mozgást, tíz másodperc után kikapcsol. Majd ismét bekapcsol, ha újra aláteszünk egy bankjegyet vagy bankkártyát.

Széleskörű felhasználási terület

A fémszálak, vízjelek és mikronyomatok ellenőrzésénél garantáltan hasznos lesz a fehér háttérvilágítású alsó felület. 16 beépített, nagyon erős LED segíti az alaposabb ellenőrzést.

Tulajdonságok:

Áramellátás:
230 V / 50 Hz - 18 W

Méret:
206 × 90 × 102 mm

Tömeg:
1,05 kg

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAFESCAN 70 šedý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SAFESCAN 70 sivá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SAFESCAN 70 grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SAFESCAN 70 grau.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ