A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

SAGE BES870 Espresso piros

Termékkatalógus
SAGE BES870 Espresso piros
5 3 értékelés
Karos kávéfőző - 18 őrlési finomság, 360°-os forgó gőzfúvóka, 2 literes eltávolítható víztartály szűrőrendszerrel, bemeneti teljesítmény 1560-1850 W
Kód:  SAGBE080 Termékszám:  BES870RD Gyártó honlapja:

SAGE BES870 Espresso piros

Az elegáns piros kivitelű Sage BES870 Espresso karos kávéfőző tökéletes kávé elkészítését biztosítja maximálisan kényeztető ízzel és aromával. Mindez köszönhető az extrakció során működő innovatív hőmérsékletszabályozó technológiának. A tökéletes eszpresszóhoz ugyanis nagyon fontos a megfelelő vízhőmérséklet, ugyanúgy, mint a megfelelően betöltött kávé és a nyomás. Az egyenletesen elosztott és fokozatosan növekvő nyomást kisnyomású előgőzöléses rendszer biztosítja. Ezen kívül a karos kávéfőző beépített rozsdamentes acél kúpos kávédarálóval, 18 durvaságú őrlési beállítással a különböző kávéfajtákhoz és a gőzhöz 360 fokos forgó fúvókával rendelkezik.


Espresso SAGE BES870

A SAGE BES870 Espresso és legfontosabb jellemzői

  • Innovatív technológia a víz hőmérsékletének szabályozására a tökéletes kávé érdekében
  • Nyomás: 15 bar
  • Integrált kúpos daráló
  • 18 fokozatú őrlési durvaság
  • 360°-os forgó fúvóka
  • 2l-es kivehető víztartály szűrő rendszerrel
  • 1560-1850 W-os kiváló fogyasztás
  • Dry Puck funkció a kávéból a felesleges víz eltávolításához
  • Clean Me automatikus tisztító rendszer
  • Elegáns piros design

Leszállított tartozékok:

  • Szűrők egyszerű fenékkel 1 és 2 csésze kávéhoz a professzionális baristák számára
  • Rozsdamentes acél tejhabosító kanna
  • Beépített ülepítő
  • Razor TM szerkezet a kávé eligazításához
  • Tisztító segédeszköz / kefe

Egyedi funkciók a tökéletes kávé elkészítéséhez

A Sage BES870 Espresso karos kávéfőző előnye a beépített kúpos daráló rozsdamentes acél csiszoló kövekkel. Ennek köszönhetően csak a pontos mennyiségű kávé darálása történik meg, mégpedig közvetlenül bele a tartóba. A daráló emellett 18 fokozatú őrlési durvasággal működik. Biztosan étékelni fogod a kávéfőző kiegészítő funkcióit is, mint pl. a ledarált kávé eligazítására szolgáló adagoló, a nyomásvezető vagy a Thermocoil termikus rendszer. A Dry Puck funkció is hasznos a kávéüledék könnyű eltávolításához a szűrőből minimális víztartalommal.

Espresso SAGE BES870

A kávéfőző egyszerű karbantartása automatikus tisztítással

Rendelkezésre áll még egy leválasztható fém ülepítő is, valamint a forró víz önálló kimenete vagy a rövid előgőzölés funkciója. A tökéletes élvezetet szolgálja az automatikus vagy kézi adagolás lehetősége is, az előre beállított mennyiségű őrölt kávébeprogramozásával 1 vagy 2 csésze számára. A kávéfőző professzionalizmusa a Clean Me funkcióban teljesedik ki a tisztítási folyamat megkezdéséhez. Ő maga kiüríti a maradék vizet a fűtőrendszerből. 

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 850 W Kész!
Víztartály űrtartalma
2 l Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Két csésze készítése egyszerre Kész!
Ital tulajdonságok
Kávé intenzitás beállítása Kész!

Felszerelés

Általános felszereltség
Beépített kávédaráló Kész!
Tejadagolás módja
Gőzfúvóka Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Karos Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Hozzá való vízszűrőt honnan tudok szerezni? 2-3 hónappal ezelőtt vásároltam a gépet, BES008-as szűrő van benne (világos szürke, hengeres), de nem nagyon találok olyat itt. Vettem egy 6 darabos szűrő betét csomagot, mivel a fél internet azt írta, hogy ez jó bele, de kiderült, hogy az másik típusú szűrőtartóhoz jó (fekete, nem vízszintes, hanem függőleges állású hónap számláló tárcsával). Sajnos ilyen szűrőtartót sem találok. Sajnos a Sage Magyarország oldala is csak a szűrő betéteket ajánlgatja. Mi a megoldás?

T.Cím! Ezúton érdeklődöm, hogy forgalmazó partnerként tudnak- e felvilágosítást nyújtani, hogy a kávéfőző által főzött kávét vásárlást megelőzően Önöknèl, avagy a gyártó bemutató termében lehet- e próbálni. Köszönöm.

Kérdések és válaszok: SAGE BES870 Espresso piros
Kiegészítők: SAGE BES870 Espresso piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sage BES870 Espresso červené. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SAGE BES870 Espresso červený.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ