Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

SAGE BES920 Espresso piros

Termékkatalógus
SAGE BES920 Espresso piros
5 4 értékelés
Karos kávéfőző - 15 bar nyomás, 2,5 l-es víztartály, két csésze készítése egyszerre, kijelző, gőzfúvóka, időzítő, vízkőtelenítő rendszer, öntisztító rendszer, automatikus kikapcsolás és cappuccino és latte, 2200 W teljesítmény, piros színű
Kód:  SAGBE012 Termékszám:  BES920RD Gyártó honlapja:

SAGE BES920 Espresso piros

Az élénkpiros Sage BES920 Espresso modern kávéfőző két rozsdamentes acél vízmelegítőjével kifinomult fűtőrendszerrel biztosítja a megfelelő hőmérsékletet és víznyomást, hogy ízlésednek megfelelő, tökéletes kávét készíthess. Az első melegítő +/- 1 °C pontossággal szabályozza a hőt, a második pedig a gőz elkészítésére szolgál. A kávéfőzővel egyszerre tudsz kávét főzni és tejet habosítani. A kávéfőző egy 15 bar nyomással működő olasz szivattyúval, egy háromnyílásos, 360°-ban elforgatható gőzfúvókával és egy beépített vízszűrővel ellátott 2,5 literes kivehető víztartállyal biztosítja azt, hogy te tökéletes kávét főzhess. A kávéfőző teljesítménye 2200 W.

A Sage BES920 karos kávéfőző legfontossabb jellemzői

  • Kifinomult fűtőrendszer két vízmelegítővel
  • A hőmérséklet ellenőrzésére +/- 1 °C toleranciával
  • Egyszerre főzhetsz kávét, ahol  a vízhőfok a maximális ízhatás érdekében mindig optimális, és ugyanakkor tejet is habosíthatsz
  • Egy 15 bar nyomású olasz pumpa biztosítja, hogy a kávé mindig ízeltes legyen
  • Élvezd a finom tejhabot a 360 °-ban elforgatható gőzfúvókával
  • 2,5 literes levehető víztartály beépített vízszűrővel
  • 2200 W teljesítmény
  • A "Clean me" funkció jelzi, ha a készüléket tisztítani kell
  • Élénkpiros színben

A legfinomabb eszpresszó

A vízmelegítők mellett a kifinomult fűtőrendszer szerves részét képezi az 58 mm-es hőre aktiválódó forrázófej. A beépített melegítő révén állandó hőmérsékletet biztosít a kávéfőzés közben. Az elektronikus PID rendszer a hőmérsékletet mindig +/- 1 °C határon belül tartja. Igyál egy csésze telt ízű és aromájú, tökéletes kávét.

Profi kávéfőző a finom élvezetekért

A legtöbb profi kávéfőzőhöz hasonlóan a Sage BES920 Espresso kávéfőző nyomásszeleppel rendelkezik, amely maximális nyomást biztosít a kávé lefőzése során úgy, hogy a kávé eközben soha nem ég meg. A Sage BES920 kávéfőzőt egyedivé varázsoló különleges funkciók között megtalálod a gyors vízmelegítést, a felülről vagy hátulról betöltés lehetőségét, a lefőzött kávé mennyiségének és idejének beállítását, az automatikus indítást, a vízkő hatékony eltávolítását, a túlterhelés elleni biztonsági védelmet, és végül, de nem utolsósorban a Razor kávéadagoló kiegészítőt.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
2 200 W Kész!
Szivattyú nyomása
15 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
2,5 l Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Időzítő, Két csésze készítése egyszerre, Automatikus kikapcsolás Kész!

Felszerelés

Tejadagolás módja
Gőzfúvóka Kész!
Karbantartás és tisztítás
vízkőtelenítő rendszer, Öntisztító rendszer Kész!

Szín

Szín
Piros Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Karos Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SAGE BES920 Espresso piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sage BES920 Espresso červené. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SAGE BES920 Espresso červené.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ