Stellar Blade Stellar Blade

Saitek Farm Sim Controller

Termékkatalógus
Saitek Farm Sim Controller
4,2 8 értékelés
Játék kormány - mezőgazdasági szimulátorok számára
66 480 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  MH331k Termékszám:  945-000007 Gyártó honlapja:
Saitek Farm Sim Controller 66 480 Ft Újszerű raktáron

Saitek Farm Sim Controller

Saitek Farm Sim Controller egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

A Farming Simulator szenvedélyes rajongója? Ebben az esetben muszáj kipróbálnia ezt az elsőosztályú Saitek kormány, pedál és műszerfal csomagot. Ezzel a készlettel végre megtapasztalhatja, milyen nehéz mezőgazdasái gépeket irányítani, és még számítógépét se kell elhagynia hozzá. A pontos vezérlés, a minőségi és valósághű tervezés garantáltan Önt is magával ragadja, és valóban páratlan játékélménytben lehet része.

Legfontosabb jellemzők

  • Legmagasabb minőségű kormánykerék és kiegészítő csomag megengedhető áron
  • Mezőgazdasági szimulátorokhoz tervezve
  • Minőségi kidolgozás
  • 900°-os elfordulás mindkét irányban
  • Műszerfal: 25 programozható gomb, a joysticket beleértve
  • A következő játékokhoz alkalmas: Euro Truck, Train Simulator, FSX, XPlane, Elite Dangerous

A vezérlőkről részletesen

A kifinomult és multifunkcionális kormány a lehető legvalóságosabb élményt nyújtja az akár 900°-os elforgatással mindkét irányban, valamint a kormányon bárhová helyezhető fogóval, ami lehetővé teszi az egykezes kormányzást.

A csomagban található még egy pár analóg joystick, amelyekkel irányíthatja karakterét és a kamerát. Továbbá mindegyik joystickhez tartozik négy extra kapcsoló ami közvetlenül a játékban programozható a hátsó ergomomikus gombokkal.

A hab a tortán azonban a műszerfalon található rakodó-botkormány, amellyel könnyen és egyszerűen irányíthat kombájnokat, faaprítógépeket, darukat és még számos egyéb gépet. Emellett még található rajta két programozható gomb amely szolgálhat például rakomány kipakolására, vagy a daru funkciói közötti váltásra.

 

A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1,8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. 

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes kontroller választékunkból.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Saitek Farm Sim Controller
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ