Saitek X52 Flight Stick

Termékkatalógus

Üdvözlöm! Simon vagyok, és elnézését szeretném kérni, hogy ez a termék nincs teljesen lefordítva. Már dolgozom a fordításon.

A termék értékesítése véget ért -
27x
0
Saitek X52 Flight Stick - Botkormány repülőgép szimulátorokhoz
A termék értékesítése véget ért
Botkormány repülőgép szimulátorokhoz - repülőgép szimulátorokhoz, USB 2.0
Kód:  MH746 Termékszám:  PS28
Ügyfélszolgálat Nyomtatás
4,4
27 vásárló értékelte.
5 14x
4 9x
3 3x
2 1x
1 0x
85 % ügyfél ajánlja

Saitek X52 Flight Stick

Egyedi vezérlés készlet, amely a levegő és a gáz karok készült elegáns kombinációja fém és műanyag. Kilincs optimálisan alkalmazkodik az Ön kezében van. A fő gombok nem hagyhatja figyelmen kívül, köszönhetően a kék háttérvilágítás. A gázpedált egy nagy LCD kijelző, amely szintén egy kék háttérvilágítású és el tudja olvasni az információt rajta, mint az idő, vagy az aktív profil.N keresztül csatlakozik a gyors USB interfész, amely biztosítja a villámgyors reakcióidőt és nagy érzékenységű működését. A jobb kompatibilitás szoftver Saitek Smart Technology.

Főbb jellemzői a joystick:
rotációs hajtás
Kétállású ravaszt
2 × 8-irányú D HAT
4 akció gomb
3 gomb az alap
Shift gomb

A főbb jellemzői a fojtószelep:
Pontos gázbeállítás ellenállás
2. művelet gombok
2 analóg kerekek
Egy nyolc utas vezető egérgombbal (HAT)
Gombok vezérlésére LCD kijelző

Műszaki adatok:
Interfész: USB


Online csevegés

Kedves Ügyfelünk, kérdését felteheti az alábbi űrlapon, vagy akár a chaten is. .

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztráció célokat szolgálnak. A kiskereskedelmi ár (MSRP) a gyártó/beszállító által ajánlott kiskereskedelmi ár. 

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
4,4
27 vásárló értékelte.
5 14x
4 9x
3 3x
2 1x
1 0x
85 % ügyfél ajánlja
Vásárló 2014.06.30.
Azért választottam a terméket, mert alapvetően csak egy másik alternatíva. Azt gondoljuk, hogy népszerűsége azt jelenti, tökéletes és sima körül a középső pozícióban, de a viselkedését a joystick nem sokkal jobb, mint a hagyományos játék eszköz. Természetesen nem lehet azt mondani, hogy ez a termék jön ellenőrzések tényleges repülőgép.
  A központ helyzete nagyon erős, így a probléma, hogy végezzen finom mozgások középpontja körül összesen (valamivel gyengébb rugó segít, de a teljes koncepció nem tökéletes).
Fordította a Google Fordító
Patrik 2014.08.27.
Ez nagyon jó, de én Nechama a stoppert, és a másik a kijelzőn
 
Fordította a Google Fordító
Cég, Praha 5 2013.04.08.
tisztességes választás A komplexitás a beállításokat FSX és FS9. Az X-szárnyú egy tökéletes
Fordította a Google Fordító
Vásárló, Bratislava - Rača 2014.03.05.
Furcsa felület játékprofilok, de működik.
Fordította a Google Fordító
Karel, Cheb 2015.03.11.
Nos hold pontos
Fordította a Google Fordító
Lukáš, Liberec 2015.05.11.
tökéletesen a vezető vagy a legjobb kéz háttérvilágítás elit abszolút veszélyes idelani nem kell hozzányúlni a billentyűzet és az egér dönthető támogatja a kezét azért van szükség, hogy megszokja a gáz vezérlő szerkezet bármilyen pjistky a min és a max sebesség és amikor nincs használatban csecsemők egy fából készült asztal haszontalan, mint a kontroll hajlamos felvonó
Fordította a Google Fordító
Cég, Mladé Buky 2011.12.27.
A joystick vettem sok évvel ezelőtt, mint egy forró új piacon. Azt is repült vele a 2500 munkaóra különböző repülési szimulátorok (FS2004, FSX, Condor Szárnyaló, DCS-10 LockOn), hogy megtapasztalja elég I ..;) kialakítása robusztus, viszonylag joystick is elég nehéz (a a test a fojtószelep és a botkormányt a fém-súlyok). A művelet kart nagyon könnyű és erős rugó középre. Néhány felhasználó panaszkodik a kialakulását az lesz a vezetés, de még néhány év után, ez a jelenség nem vette észre (inkább arról szól, hogy hogyan ne kezelje a joystick, mint egy „disznó”) Vegye ki a fojtószelep állítható a szigorítás a csavar a tartományban abszolút szabadság (ha a kar mozog a saját súlya alatt) közel mozdulatlanság. Egyes műanyagok a karok vannak ellátva egyfajta „gumi” bevonattal. Ez nagyon jól működik, de egy idő után karcolás és héj. Személy szerint én oldotta meg az általa az első jele peeling teljesen eltávolítjuk. A kényelmes fogást ez minimális hatással van, de esztétikailag sokkal jobban néz ki. A karok 3 sapkák, ebből 2 lehet beállítani, mint a klasszikus POV Hat körülnézni, vagy 4/8 nezvávislých gombok a botkormány üzemmód kapcsolóval, amely kikapcsolja a három üzemmód funkció. Az egyes e rendszer, minden gomb belép / tengely / forgókapcsoló rendelni minden funkció / makro ... minden üzemmódban is rendelhet egy másik funkciója Shift ... elméletileg tehát minden egyes a gombot 6 különböző funkciók (bár én repülni eléggé kifinomult szimulátorok soha nem kellett annyi szolgáltatás és nem használt) programozás történik speciális szoftver, amely lehetővé teszi a nagyszámú programozás, makrók, ... a beállításokat tárolja a fájlokat. A kijelzőn megjelenik az aktuális üzemmód a kapcsoló állásától további üzemmód neve (ha be van állítva), amikor a nevét stusknutí gomb (akkor is, meg valamilyen leírást) profil nevét .... Ezen kívül van egy óra, dátum kijelző (átkapcsolható három időzónában amely be van állítva a konfiguráció) és az időmérőt. Háttérvilágításos kijelző és a nyomógombok segítségével lehet beállítani több lépésben a konfigurációs (Vezérlőpult Windows) tökéletességre hiányzik belőle néhány dolgot (egy részük, mint SPETNE kapcsolatot szimulátorok a kijelzőn, Saitek csatlakozott egy továbbfejlesztett változata az X-52Pro) és ForceFeedback . Az egyetlen nagyobb hiba Design kritériumok, az én kábelezés belül a gázpedált - nem tudja megakadályozni a bőrirritációk kötetkezelõjében a kart a műanyag alap és előbb-utóbb meg áttörni kábel, vagy akár a könnyek ... sajnos nem jött több éve, hogy hogyan megakadályozzák Összességében vele voltam minden alkalommal nagyon elégedett ...
hatalmas, szinte végtelen lehetőségeket programozás kényelmesen elfér a kezedben Gáz kar egy miniatűr joystick, amivel mozgatni a kurzort férfi nélkül levette a kezét a karokat ... sajnos nem található elég boldogtalan alatt a hüvelyk- és eléggé haszontalan
Fordította a Google Fordító
Zakaznik, Praha 10 - Vršovice 2016.01.13.
nagyon pontos ellenőrzési lehetőségek mellett központi programozható gombok, ergonomikus szabályozza a háttérvilágítás ki / be kijelzőn pozitív ellensúlyozzák a negatívokat biztosan szállít kell lennie egy sima asztalra, különben húzza az asztal ellenőrzése során erősebb rugót mintegy középpontját a zökkenőmentes mozgását
Fordította a Google Fordító
Vladimír, Praha 6 2016.11.29.
Kiváló minőségű és legtartósabb hardver. Nem emlékszem, mikor vettem, de tíz év múlva lesz. Ez idő alatt, egy „repült” 1500 óra MS repülıgépszimulátoros és számtalan órát Condor néhány harci szimulátor (CFS3 WoE DCS). Tart tökéletesen, és még mindig nem veszik figyelembe csere. A kezelőszervek könnyen levezethető az összes olyan parancsot a szimulátor. Körülbelül 8 év használat gombot bejelentett állandó kapcsoló, de ez nem egy mechanikus dolog, valami baj van az elektronika. Szerencsére, lehetséges, hogy megkerülje az operációs szoftvert. Ügyeljen arra, hogy a kábel a két karral. Ő dugók viszonylag gyengék.
Fordította a Google Fordító
 
Értékelés Saitek X52 Flight Stick
Kiegészítők a következő temékhez: Saitek X52 Flight Stick
Segítsen másoknak kiválasztani a legjobb termékeket...
Írjon véleményt

A gyártó honlapja: Adjon meg egy linket a külső véleményekhez

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB7