Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Salente L7

Termékkatalógus
Salente L7
3,4 5 értékelés
Robotporszívó - padló felmosáshoz, moppal, szőnyeghez, állatszőrhöz, minden padlótípushoz, keménypadlóhoz és sima padlóhoz, automatikus töltés, funkció a kábelek összegubancolódása ellen, takarítás folytatása az önálló feltöltődést követően, lépcsőről való leesés elleni szenzor, ütközés elleni érzékelő, több helyiség porszívózása és padlófelülethez való alkalmazkodás, 0,6 l űrtartalmú porgyűjtő tartály, 2 az 1-ben tartály űrtartalma 0,65 l, oldalkefék száma: 2, 2 cm magas szintkülönbséget is leküzd, navigáció típusa: lézer, BLDC motor, vezérlés típusa: alkalmazás, takarítás módja: kefék, programok és felmosás, akkumulátor típusa: Li-ion, HEPA szűrő, mobilalkalmazás, 230 V tápegység, töltőbázis, HEPA szűrő, infravörös távirányítás és tartalék oldalkefe (2 db), fekete, egyidejűleg porszívóz és felmos, 360 fokos lézeres navigáció takarítás közben, cseh és angol nyelvet beszél, mobilalkalmazás nyelve: CZ, SK, HU, PL, EN, alkalmazkodás a padlófelülethez, takarítás automatikus folytatása, innovatív habkefe, ütemezett takarítás
Kód:  SALRV261 Termékszám:  RTX-L7 Gyártó honlapja:

Salente L7

A Salente L7 robotporszívó tökéletes segítséged lesz. Bármilyen típusú padlót és szőnyeget precízen tisztává varázsol, rövid idő alatt. A porszívó munkája rendkívül hatékony, hiszen nem megy feleslegesen újra végig az egyszer már tisztított területeken. A takarítás félbeszakadása esetén pedig ott folytatja tovább,ahol abbahagyta. A porszívó magyar, vagy angol hangutasításokkal informál a takarítás folyamatával, és egyéb fontos dolgokkal  kapcsolatban. Ezen felül praktikus mobil alkalmazás garantálja a Salente L7 robotporszívó egyszerű működtetését, függetlenül attól, hogy tulajdonosa hol tartózkodik éppen. A szilárd burkolatok tökéletestisztítását speciális habhenger végzi, mely a legfinomabb porszemcsékkel is könnyedén elbánik. A 2 az 1- ben tartálynak köszönhetően a porszívó képes egyidejűleg porszívózni és felmosni. A minőségi és gazdaságos BLDC motor az 5200 mAh-s akkumulátorral és az automatikus takarító funkcióval együttesen biztosítják, hogy a Salente L7 robotporszívóa nagy területeket is gond nélkül tisztává tudja varázsolni.

A Salente L7 robotporszívó legfontosabb jellemzői

  • Automatikus értesítések magyar vagy angol nyelven
  • Salente mobilalkalmazás magyar és szlovák nyelven
  • Forgó habhenger a legfinomabb porszemcsék és durva szennyeződések eltávolítására
  • 2 az 1-ben tartály az egyidejű felmosásért és porszívózásért
  • A Salente L7 robotporszívón 10 takarítási zóna állítható be 
  • A porszívózás automatikus folytatása a megszakítás helyéről funkció
  • A szívóteljesítmény a konkrét felület szerint szabályozható 
  • A Salente L7 robotporszívó precíz szűrője mosható HEPA filterrel ellátott
  • A helyiség térképe a teljes terület tökéletes tisztításáért
  • A Salente L7 robotporszívó hangvezérelhető a Google Home és az Alexa segítségével
  • Fertőtlenítőszer hozzáadásának lehetősége a vírus és baktérium mentes takarításért
  • Központi TURBO kefe és két oldalsó kefe a precíz takarításért 
  • Méretes kerekeivel és erőteljes motorjával a Salente L7 robotporszívó könnyedén leküzdi az akadályokat
  • A Salente L7 robotporszívó nagy kapacitású Li-Ion akkumulátorának üzemideje akár 250 perc

Automatikus értesítések magyar vagy angol nyelven

A Salente L7 robotporszívó mindig részletes információkkal lát el magyar vagy angol nyelven. A porszívó automatikusan tájékoztat a takarítási ciklus végéről, a töltés megkezdéséről, valamint több mint száz egyéb helyzetről, így használata pofonegyszerű.

Salente mobil alkalmazás magyar és szlovák nyelven

A Salente L7 robotporszívó egyszerű vezérlését mobiltelefonra vagy táblagépre letölthető lntuitív Salente alkalmazás könnyíti meg. Az áttekinthető alkalmazás segítségével különféle takarítási módok közül választhatsz, beállíthatod a porszívózás, vagy felmosás erősségét, és pontosan megtervezheted atakarítás idejét is. A Salente mobilalkalmazás magyar és szlovák nyelven érhető el, Android és iOS operációs rendszerrel működő eszközökre tölthető le.

Hangvezérlés lehetősége a Google Home és az Alexa segítségével

A Salente L7 robotporszívó kompatibilis a Google Home és az Alexa rendszerekkel, így bármikor gond nélkül vezérelhető hangutasításokkal. A hangvezérlés a Salente mobil alkalmazással vagy a mellékelt távirányítóval egyaránt kombinálható.

2 az 1- ben porszívó és felmosó tartály

A Salente L7 robotporszívó praktikus tartállyal felszerelt, amely víz és por tartály egyben. Elektronikusan vezérelhető. Lehetővé teszi, hogy a porszívó felmosson és porszívózzon egyszerre, így a takarítás időtartama jelentősen lerövidül. Annak érdekében, hogy az egyes felületekhez tökéletesen idomuljon, három szabályozhatófelmosó szint áll rendelkezésre. A Salente L7 robotporszívót ennek köszönhetően fapadló és parketta tisztítására egyaránt használhatod. A tartály egy különálló, 600 ml térfogatú portartállyal helyettesíthető, amikor csak porszívózni szeretnél.

Fertőtlenítőszer hozzáadásának lehetősége a vírus és baktérium mentes takarításért

A víztartályba, vagy közvetlenül a a Salente L7 robotporszívó mopjára fertőtlenítőszert adagolhatsz. Így még jobb eredményeket érhetsz el otthonod takarításakor, és megbízhatóan semlegesítheted a különféle vírusokat és baktériumokat.

Precíz szűrés mosható HEPA filterrel

A Salente L7 robotporszívó minőségi, három fokozatú HEPA filteres szűrőrendszerrel felszerelt, a rendkívül finom porszemcséket, különféle állati eredetű allergéneket és atkákat is képes felfogni. Ezen felül a szűrő meggátolja a porszemcsék visszakerülését a levegőbe, tehát garantált a tökéletes tisztaság. A filter egyszerűenmosható, tisztítás után gond nélkül használható újra.

Forgó habhenger a legfinomabb részecskékre és durva szennyeződésekre

A legfinomabb porszemcséket a forgó habhenger biztonságosan eltávolítja a talajról. A henger azonban a durva szennyeződésekkel is könnyedén elbánik, így a Salente L7 robotporszívó ideális választás minden helyzetben, ha precízen tiszta talajt szeretnél.

Központi TURBO kefe és két oldalsó kefe

A Salente L7 robotporszívó minőségi központi TURBO keféje sörtékkel és gumilamellákkal felszerelt. Ennek köszönhetően a porszívó bármilyen típusú burkolat és szőnyeg tisztítására alkalmas, ráadásul az állati szőrrel is könnyedén elbánik. A bútorok és a falak menti nehezen elérhető helyek tökéletes tisztításáról 2 antisztatikusoldalsó áll kefe gondoskodik.

Méretes kerekek és erőteljes motor az akadályok egyszerű leküzdéséért

A kiváló minőségű, méretes kerekeknek és az erőteljes motornak köszönhetően a Salente L7 robotporszívó könnyedén legyőzi akár a 20 mm magas akadályokat is. Ha a porszívó takarítás közben szőnyegbe, vagy áthidaló lécbe ütközik, mindig gond nélkül halad tovább.

A takarítás automatikus folytatása a megszakítás helyétől funkció

A Salente L7 robotporszívó praktikus funkcióval felszerelt, mely gondoskodik róla, hogy a takarítás ott folytatódjon, ahol korábban megszakadt. Különösen értékelni fogod, ha a porszívó az akkumulátor alacsony töltöttségi szintje miatt szakítja meg a takarítást. Feltöltődést követően a Salente L7 robotporszívó visszatér akorábbi helyre, és zökkenőmentesen folytatja a munkát ott, ahol abbahagyta. Nem megy végig feleslegesen az egyszer már megtisztított területeken.

A szívóteljesítmény szabályozása a konkrét felülettől függően

A Salente L7 robotporszívót a burkolat típust felismerő detektorral látták el, hogy teljesítményét képes legyen a konkrét helyszínhez igazítani. Ennek köszönhetően szívóteljesítménye tökéletesen szabályozható, az aktuális felülettől függően. Amikor a Salente L7 robotporszívószőnyegen dolgozik, teljesítménye növekszik, amikor csempén vagy úszópadlón mozog, visszavált az eredeti teljesítményre.

Nagy kapacitású Li-Ion akkumulátor, akár 250 perc üzemidővel

A Salente L7 robotporszívó 5200 mAh Li-Ion akkumulátorral felszerelt, egyetlen töltéssel akár 250 perces üzemidőre képes. Az intelligens energiagazdálkodásnak köszönhetően, az akkumulátor lemerülésekor a porszívó automatikusan újratölti magát, majd azonnal folytatja a munkát. Nem számít a helyiség mérete, a Salente L7robotporszívónak mindig lesz elegendő energiája tökéletes eredmények elérésére.

A terület térképe a teljes helyiség tökéletes feltakarításáért

A Salente mobilalkalmazás pontos térképet készít a területről, így tökéletes áttekintésed lesz arról, hogy merre takarított fel a porszívó, és merre nem. Ezen felül a Salente L7 robotporszívót egyszerűen egy adott helyre küldheted, vagy kiválaszthatod a pontokat, melyeket a porszívónak el kell kerülnie.

Tíz beállítható takarítási zóna 

A Salente L7 robotporszívó használatakor akár 10 különböző takarítási zónát jelölhetsz ki a mobil alkalmazáson keresztül. A funkcióval a takarítást egyszerűen és gyorsan ellenőrizheted otthonod konkrét területein. A Salente L7 robotporszívó teljesítménye szabályozható, ahogyan az is, hogyhányszor haladjon át az egyes területeken. A funkció többek között az ajtók mögötti helyek takarításakor lesz hasznos. A virtuális falak segítségével beállíthatod azt is, hova tilos belépnie a porszívónak.


Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Tisztítás típusa
Törlés Kész!
Navigáció módja
Lézeres Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Állatszőrhöz Kész!
Tisztítás típusa
Törlés Kész!

Specifikus jellemzők

Navigáció módja
Lézeres Kész!
Oldalkefék száma
2 Kész!
Szintkülönbség leküzdése
2 cm Kész!
Funkció
Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Kábelek gubancolása elleni funkció Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Mobil alkalmazással Kész!
Kompatibilitás
Wi-Fi, Google Asszisztens, Amazon Alexa Kész!
Tulajdonságok
Távirányító Kész!
Motor típusa
BLDC Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Minden padlótípus, Szőnyeg, Kemény padló, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
HEPA szűrő, Mosható szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
46 W Kész!

Méret & súly

Szélesség
35 cm Kész!
Magasság
10 cm Kész!
Mélység
35 cm Kész!
Tömeg
3,35 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Időt és munkát takaríthatsz meg, ha robotporszívó kínálatunkból választasz magadnak új takarítótársat
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Salente L7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salente L7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salente L7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salente L7.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ