Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Salter Marble Collection Wok, 28cm BW02772G

Termékkatalógus
Salter Marble Collection Wok, 28cm BW02772G
- márvány felület, átmérője 28 cm, fedő, szilikon nyél és fogantyú, bármilyen típusú hőforráshoz, indukciós tűzhelyhez is
Kód:  SALPA002 Termékszám:  BW02772G Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Salter Marble Collection Wok, 28cm BW02772G

Ízletes ázsiai ételeket több személynek a legjobban wok serpenyőben készíthetünk. A siker titka a serpenyő egész felületén megfelelő hőeloszlásban rejlik, ahol az alja a legmelegebb, ezen sütni is lehet, és a hidegebb oldalfalak egyenletesen átmelegítik az ételt. Most egy forradalmian új serpenyőt kínálunk márvány felülettel és alumínium réteggel az alján (3,0 mm) és az oldalfalán (2,0 mm).

A felső átmérője 28 cm, amely pont megfelelő arra, hogy a serpenyőben egy négytagú családnak vacsorát főzzünk. Mivel az alja kis méretű, az ételeket kis mennyiségű olaj felhasználásával el tudod készíteni, így olcsóbb és egészségesebb is lesz. Az ételt kényelmesen össze lehet keverni a serpenyőben, anélkül, hogy akár egy falat is kiesne. Nagyra fogod értékelni a hőálló szilikon fogantyút és fedőgombot. Az üveg fedőn van egy gőz kieresztő nyílás, amely elsősorban európai, párolt ételek elkészítésénél lesz igen hasznos. Az indukciós fenéklemeznek köszönhetően bármilyen típusú tűzhelyen használható, beleértve az indukcióst is.

 

Paraméterek

Serpenyő felső szélének átmérője
28 cm Kész!
Típus
Wok Kész!

Méretek

Serpenyő felső szélének átmérője
28 cm Kész!

Típus

Típus
Wok Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Salter Marble Collection Wok, 28cm BW02772G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Salter Pánev wok 28cm Marble Collection BW02772G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Salter Panvica wok 28cm Marble Collection BW02772G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Salter Wok-Pfanne 28 cm Marmor Sammlung BW02772G. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Salter Wok-Pfanne 28 cm Marmor Sammlung BW02772G.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ