30 dnů na vrácení Shop roku

Samsonite GuardIT 17.3" - Fekete

Termékkatalógus
Samsonite GuardIT 17.3" - Fekete
4,7 69 értékelés
Laptop hátizsák - Belső méretek 28 x 42 x 4,5 cm, poliészter
Kód:  GR677h Termékszám:  88U09006 Gyártó honlapja:

Samsonite GuardIT 17.3" - Fekete

Kérjük, rendelés előtt ellenőrizd a készülék méreteit, hogy megbizonyosodhass arról, hogy az általad választott hátizsák megfelelő-e a készülékhez.!

Ez a 17.3" átmérőjű laptopoknak megfelelő Samsonite notebook táska azonnal lenyűgöz majd Téged is. A Samsonite márka már évtizedek óta a piacon van, és világszerte elismerésnek örvendenek minőségi hátizsákjai, és tartós anyagból készült táskái, így biztosan nem fogsz mellé a márkával.
 
Az egyszerűség, és időtlen elegancia jellemzik ezt a hátizsákot is, melyet bármilyen alkalomra hordhatsz magaddal. Rendkívül könnyű poliészter keverékből készült, mindössze 0,7 kg-ot nyom. Nagyon kényelmes és strapabíró kialakítású.

A hátizsákot nem csak laptopod biztonságos szállítására tervezték, hanem egyéb személyes eszközeidet (mobiltelefont, dokumentumokat, GPS készüléket) is biztonságosan szállíthatsz benne. A táskán belül találsz egy párnázott tartót, melyet laptopod tárolására terveztek, ezen kívül pedig a termék cipzáros, hálós zsebbel is rendelkezik. A táska egyik fő előnye, hogy zárható cipzárral rendelkezik a belső felében. Külső részét illetően, az elején egy cipzáros zsebbel találhatod magad szembe, két oldalán pedig egy-egy hálós zseb került kialakításra. A hátizsák fontos részét képezi a kényelmes kialakítás, ezért két állítható vállpánttal is rendelkezik.

Műszaki adatok:

Kompatibilis:
17.3" notebook
 
Színek:
fekete

Anyaga:
poliészter

Külső méretek:
32 x 48 x 22 cm

Belső méretek (laptoptartó):
28 x 42 x 4,5 cm

Súly:
0,7 kg

Térfogat:
27 l

Paraméterek

Anyag
Poliészter Kész!
Mélység
22 cm Kész!
Szélesség
32 cm Kész!
Magasság
48 cm Kész!
Tömeg
0,7 kg Kész!

Anyag

Anyag
Poliészter Kész!

Külső méretek

Mélység
22 cm Kész!
Szélesség
32 cm Kész!
Magasság
48 cm Kész!

Tömeg

Tömeg
0,7 kg Kész!

Felszerelés

Zsebek
Laptopzseb Kész!
Hevederek
Állítható hevederek Kész!
Tulajdonságok és felszereltség
Könnyű konstrukció Kész!

Méretek (Ma × Sz x Mé)

Magasság
48 cm Kész!
Szélesség
32 cm Kész!
Hosszúság/mélység
22 cm Kész!

Anyag

Anyag
Poliészter Kész!

Max. méret

Laptop képátló
17,3" Kész!

Szín

Szín
Fekete, Piros Kész!

Méret

Űrtartalom
27 l Kész!
Több paraméter

A Samsonite az utazótáskák és egyéb kiegészítők gyártójaként világszerte vezető szerepet tölt be. A céget 1910-ben alapították az Egyesült Államokban lengyel bevándorlók. Termékei vonzó stílusúak, hangsúlyozva a minőséget és a tartósságot. A termékek skálája a rendszeres utazóktól a luxust keresők igényeihez is igazodik.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsonite GuardIT 17.3" - Fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite GuardIT Laptop Backpack L 17.3" černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsonite GuardIT Laptop Backpack L 17.3" čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsonite Laptop-Rucksack GuardIT L 17.3" schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsonite Laptop-Rucksack GuardIT L 17.3" schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ