A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

Samsonite HIP-TECH lapos lapátkereszt 9,7 "fekete

Termékkatalógus
Samsonite HIP-TECH lapos lapátkereszt 9,7 "fekete
5 1 értékelés
Tablet táska belső méretek 19 x 24 x 0,9 cm
Kód:  GR840u1dd Termékszám:  49D09004 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite HIP-TECH lapos lapátkereszt 9,7 "fekete Megszűnt

Samsonite HIP-TECH lapos lapátkereszt 9,7 "fekete

A Samsonite HIP-TECH Tablet Crossover alkalmas arra, hogy a mindennapi tevékenységeket biztonságosan használhatja. A termék csúcsminőségű és tartós anyagból készült, mely kiváló tartósságot és tiszta megjelenést jelent . Vállpánttal a táska könnyen mozgatható helyről a helyre. 

A HIP-TECH Tablet Crossover mérete 190 × 240 × 9 mm, háromliteres tárterületet tartalmaz. A fő cipzáras zseb elegendő helyet biztosít a telefon, a ceruza, a pénztárcák, a kulcsok és a 9,7 hüvelyk átmérőjű tabletta tárolásához. A zenelejátszó tárolására különleges zseb került.A táska előtt egy hitelkártya vagy közepes méretű papírtálca található.

Főbb jellemzők

  • A hordtáska minden szükséges felszereléséhez
  • Egyszerű és praktikus kialakítás
  • Alkalmas 9,7 hüvelyk átlójú tablettákhoz
  • Belső méretek: 190 × 240 × 9 mm
  • Anyag: nylon, poliuretán
  • Térfogat: 3 liter
  • Fekete szín

A Samsonite az utazótáskák és egyéb kiegészítők gyártójaként világszerte vezető szerepet tölt be. A céget 1910-ben alapították az Egyesült Államokban lengyel bevándorlók. Termékei vonzó stílusúak, hangsúlyozva a minőséget és a tartósságot. A termékek skálája a rendszeres utazóktól a luxust keresők igényeihez is igazodik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite HIP-TECH Flat Tablet Crossover 9.7" Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsonite HIP-TECH plochá tableta Crossover 9.7 "čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsonite HIP-TECH Flat Tablet Crossover 9.7" Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsonite HIP-TECH Flat Tablet Crossover 9.7" Black.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ