A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Bailhandle Expandable L fekete

Termékkatalógus
Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Bailhandle Expandable L fekete
5 2 értékelés
Laptoptáska - megerősített nejlon/nappa bőr, külső méretei: 44 x 20 x 34 cm/ bővítéssel: 44 x 24 x 34 cm, belső méretei: 38 x 27 x 4 cm
Kód:  GR878c1 Termékszám:  35V09003 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Bailhandle Expandable L fekete Megszűnt

Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Bailhandle Expandable L fekete

Samsonite PRO-DLX 4 notebook táska fekete színben, amely kibővíthető és nagyszerű megoldást nyújt a laptop biztonságos hordozására. A legjobb tervezők igényes felhasználók számára tervezték, akiknek a notebook táska mindennapi kiegészítő és akik értékelik a TSA zárat, amely lehetővé teszi a notebook biztonságos tárolását.

Rendezettség, funkcionalitás, biztonság

 

A gyártás során a rendezettséget, a funkcionalitást és a biztonságot tartották a legfőbb szempontnak. A táska elején két külön cipzáras zseb található, amelyek közül az egyik rendszerezőt is tartalmaz. A táska belső tere két részre osztható - az egyik tartalmaz egy dokumentum tároló rekeszt, szabad helyet különböző tartozékok számára, valamint két cipzáras zsebet, a második része párnázott, megfelel egy laptop vagy tablet számára 16 "-ig és egy hálós zsebet is tartalmaz. A notebook táska nagy előnye a bővíthetőség. Az extra helyet igényei szerint használhatja, kényelmesen és praktikusan tárolhat mindent egy táskában!

Kényelmes viselés

 

A Samsonite PRO-DLX 4 notebook táska kiváló minőségű nejlon és nappa bőr kombinációjából készült. A szabadalmaztatott struktúrájának köszönhetően sikerült elérni a táska súlyának csökkentését. Ez az újítás jelentősen hozzájárul az egészségesebb és kényelmesebb viseléshez. A táska két fogantyúval, egy levehető pánttal és gumitalpakkal rendelkezik, amely megvédi a táska alját a kopástól. A táska az ún. Smart Sleeve-nek köszönhetően könnyen csatlakoztatható a többi poggyászhoz.

Műszaki adatok:

Szín:
Fekete

Anyag:
Nejlon
Napa bőr

Térfogat:
32,5 l

Tömeg:
1,0 kg

Külső méretei:
44 x 20 x 34 cm

Bővítéssel:
44 x 24 x 34 cm

Belső méretei:
38 x 27 x 4 cm

Alkalmas:
Férfiak számára

 


 

 

 

 

 

 

Paraméterek

Anyag
Nejlon Kész!
Mélység
20 cm Kész!
Szélesség
44 cm Kész!
Magasság
34 cm Kész!
Anyag
Nejlon Kész!

Anyag

Anyag
Nejlon Kész!

Külső méretek

Mélység
20 cm Kész!
Szélesség
44 cm Kész!
Magasság
34 cm Kész!

Anyag

Anyag
Nejlon Kész!

Max. méret

Laptop képátló
16" Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A Samsonite az utazótáskák és egyéb kiegészítők gyártójaként világszerte vezető szerepet tölt be. A céget 1910-ben alapították az Egyesült Államokban lengyel bevándorlók. Termékei vonzó stílusúak, hangsúlyozva a minőséget és a tartósságot. A termékek skálája a rendszeres utazóktól a luxust keresők igényeihez is igazodik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Bailhandle Expandable L fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Bailhandle Expandable L černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Bailhandle Expandable L čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Notebook Case Samsonite Pro-DLX Laptop Bailhandle Expendable 4 L schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Notebook Case Samsonite Pro-DLX Laptop Bailhandle Expendable 4 L schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ