Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Samsonite PRO-DLX 4 16" Bailhandle M, szürke

Termékkatalógus
Samsonite PRO-DLX 4 16" Bailhandle M, szürke
Laptoptáska - belső méretei 38 x 27 x 4 cm
Kód:  GR840t1j Termékszám:  35V08004 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsonite PRO-DLX 4 16" Bailhandle M, szürke

Azt szeretné, ha a notebook-ját mindenhova magával vihetné? Ezzel szemben, nem szeretne állandóan a biztonsága miatt aggódni? A megoldás nagyon egyszerű. A Samsonite PRO DLX-4 laptop táska  egy kiváló eszköz arra, hogy a notebookot probléma nélkül, biztonságosan magánál hordja. Az ügyesen szervezett belső térnek köszönhetően a laptop mellett lehetősége van egy tablet vagy mobiltelefon megfelelő elhelyezésére is, ezen felül van még hely a dokumentumok, tollak vagy a pénztárca számára is. Tekintettel arra, hogy a táská szája elég szélesre nyitható, a táska mindig minden holmijához tökéletes hozzáférést biztosít.

Alapvető jellemzői

  • Tökéletesen szervezett belső tér
  • Akár 16"-es laptopok zökkenőmentes szállítása
  • Tablet, mobiltelefon és egyéb dolgok elhelyezésére is alkalmas
  • Minőségi anyagokból készült
  • Alkalmas az üzleti utakra is
  • Eredeti design elemek

Ideális munkába, vagy utazások alkalmával

A táska minőségi, kopásálló anyagból készült, amely tulajdonságát a táska külsejének alján található gumi lábak is fokozzák. Ez a táska alkalmas a mindennapos munkai használatra de egyaránt kiváló választás a külföldi utak alkalmára. Sőt, könnyen csatlakoztatható más poggyászhoz is. Még utazás közben is kétségtelenül nagy hasznát veszi majd anélkül, hogy egy másik megoldást kellene keresnie az otthoni használatra.

Egyedi design

Ennek a kollekciónak minden egyes darabja garantáltan meglepetést okoz majd nem csak a táska számos praktikus tulajdonságával, hanem az egyedi design-jával is. Az eredeti kivitelezés semmi kétséget nem hagy afelől, hogy ez a táska a tökéletes választás. Tehát, ha új táskára van szüksége (nem feltétlen csak) a laptop tárolására, akkor a Samsonite PRO DLX-4 választásával határozottan nem fog mellényúlni.

 

Paraméterek

Anyag
Nejlon, Bőr Kész!
Mélység
15 cm Kész!
Szélesség
33 cm Kész!
Magasság
44 cm Kész!
Anyag
Nejlon, Bőr Kész!

Anyag

Anyag
Nejlon, Bőr Kész!

Külső méretek

Mélység
15 cm Kész!
Szélesség
33 cm Kész!
Magasság
44 cm Kész!

Anyag

Anyag
Nejlon, Bőr Kész!

Max. méret

Laptop képátló
16" Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!
Több paraméter

A Samsonite az utazótáskák és egyéb kiegészítők gyártójaként világszerte vezető szerepet tölt be. A céget 1910-ben alapították az Egyesült Államokban lengyel bevándorlók. Termékei vonzó stílusúak, hangsúlyozva a minőséget és a tartósságot. A termékek skálája a rendszeres utazóktól a luxust keresők igényeihez is igazodik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsonite PRO-DLX 4 16" Bailhandle M, szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Bailhandle M 16" Magnetic Grey . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Bailhandle M 16" Magnetic Grey. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Notebooktasche Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Bailhandle L 16 Zoll Magnetic Grey grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Notebooktasche Samsonite PRO-DLX 4 Laptop Bailhandle L 16 Zoll Magnetic Grey grau.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ