Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

Samsung 850 EVO M.2 250GB

Termékkatalógus
Samsung 850 EVO M.2 250GB
4,7 34 értékelés
SSD meghajtó - M.2, olvasás max. 540 MB/sec, írás max. 500MB/sec
Kód:  SAS012e Termékszám:  MZ-N5E250BW Gyártó honlapja:

Samsung 850 EVO M.2 250GB

le
Fejlett technológiák
 

Fejlett technológia

A Samsung 850 EVO SSD egy új modern architektúrára épül, amelynek a neve 3D V-NAND, itt a cellák 32 rétegben helyezkednek el egymás felett. Ennek köszönhetően nagyobb a kapacitás és gyorsabb az írási és olvasási sebesség. Természetesen így a késleltetés is minimálisra csökken.


Ismét nagyobb teljesítmény

Az új technológia révén az SSD teljesítménye 30%-kal nagyobb, mint a hagyományos NAND SSD-k esetében, és csökken a teljesítménykiesés, amikor a lemez megtelik.

le
Ismét nagyobb teljesítmény
 

le
teljesítmény első
 

Első helyen a teljesítmény

A teljesítményt továbbra is a TurboWrite technológia támogatja, amely optimalizált algoritmussal és nagy DDR gyorsítótárral dolgozik. Elegendő memória megléte esetén a lemez gyorsítótárként használható.


Első a biztonság

Az adatbiztonságról se feledkezzünk meg. Az AES 256-bit biztonsági technológia a teljesítmény csökkentése nélkül védi az adatokat, és megfelel a TCG Opal 2.0 követelményeinek. A Microsoft e-drive IEEE1667 szabvánnyal is kompatibilis.

le
első a biztonság
 

le
Nincs több túlmelegedés
 

Nincs több túlmelegedés

Egy másik forradalmian új funkció megakadályozza a meghajtó túlemelgedését, és minimalizálja az adatok sérülését.

 

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung 850 EVO M.2 250GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung 850 EVO M.2 250GB . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung 850 EVO M.2 250GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung 850 EVO M.2 250GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung 850 EVO M.2 250GB.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ