Rapture Akvizice ApF HU

Samsung 960 EVO 250GB

Termékkatalógus
Samsung 960 EVO 250GB
4,9 104 értékelés
SSD meghajtó - M.2, NVMe, olvasás akár 3200 MB/perc, írás akár 1500 MB/perc, 100TBW
Kód:  SAS010n3 Termékszám:  MZ-V6E250BW Gyártó honlapja:

Samsung 960 EVO 250GB

Ez egy fejlett változata az új generációs Samsung 960 EVO SSD-nek, amely megalkuvást nem ismerő teljesítményt kínál és egy kompakt  M.2 formai kialakítással rendelkezik, amely tökéletes választássá teszi a high-end asztali PC-khez és munkaállomásokhoz. A meghajtó alapját a V-NAND technológia képezi a PCI Express Gen 3.0 × 4 bus támogatásal, így nagyobb adatátvitel és alacsonyabb szintű késleltetés érhető el a SATA SSD-kkel összehasonlítva.

Legfontosabb jellemzők

  • M. 2 formátum extrém teljesítményt kínál
  • Nagy írási és olvasási sebesség
  • Minőségi V-NAND technológia
  • Dinamikus Thermal Guard - hővédelem, túlmelegedés ellen
  • Minimális energiafogyasztás

Lélegzetelállító sebességű adatfeldolgozás

Hála a kiváló áteresztőképességének, a meghajtó olyan igényes feladatok megoldására is ideálisan alkalmas, mint például a különféle szimulációk, adatelemzések és még sok minden más. A Samsung 960 EVO még tovább ment a sebesség növelésében és a betöltési sebesség, az olvasási sebesség akár 3200 MB/ perc és az írás akár 1500 MB/ perccel sebeséggel lehetséges.

Energiatakarékosság maximális teljesítménnyel

Összehasonlítva a SATA SSD-val a Samsung 960 EVO meghajtó sokkal energiatakarékosabb, így nem kell azon aggódni, hogy az akkumulátor kapacitás túlságosan hamar, pontosan akkor merül le, amikor éppen egy energiaigényes feladatot kell megoldani. Az átlagos elektromos fogyasztás kb. 7W, amely összehasonlíthatatlanul kevesebb, mint a hagyományos 3,5" merevlemez esetében.

Nagy-terhelés ellenállás

 A beépített szigetelésnek, a V-NAND technológiának köszönhetően megnöveli a meghajtó hatékonyságát és az élettartamát. A szigetelések szintén védik az egyedi alkatrészeket, hogy kevésbé legyenek kitéve a különböző terhelő behatásoknak, amikor ugyan ezen idő alatt növeli a kopásállóságukat is. Van egy dinamikus hővédelmi rendszerfelügyelet, amely hatékonyan csökkenti a túlmelegedést és felügyeli a meghajtó hőmérsékletét.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség
80,15 mm (8,02 cm) Kész!
Magasság
2,38 mm (0,24 cm) Kész!
Mélység
22,15 mm (2,22 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
7,7 g (0,01 kg) Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Számítógépekhez, Laptopba, Belső Kész!

Tulajdonságok

Belső interfész
M.2 (NVMe) Kész!
Random olvasási sebesség
330 000 IOPS Kész!
Random írási sebesség
300 000 IOPS Kész!
Olvasási sebesség
3 200 MB/s Kész!
Írási sebesség
1 500 MB/s Kész!
Vezérlő
Samsung Polaris Kész!
Speciális funkciók
TRIM Kész!

Cellaméret

Cellaméret
TLC (Triple-Level Cell) Kész!

Fogyasztás

Általános fogyasztás
5,3 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,04 W (40 mW) Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Összes winchester
» Összes SSD 240 GB, valamint 250 GB SSD és 256 GB SSD
» Összes HDD

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Összes Laptop SSD
» További laptop winchesterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung 960 EVO 250GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung 960 EVO 250GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung 960 EVO 250 GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung 960 EVO 250GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung 960 EVO 250GB.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ