Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung 960 EVO 500GB

Termékkatalógus
Samsung 960 EVO 500GB
4,8 30 értékelés
SSD meghajtó - M.2, NVMe, TLC, olvasási sebesség akár 3200 MB/s, írási sebesség akár 1800 MB/s, 200TBW
Kód:  SAS010n5 Termékszám:  MZ-V6E500BW Gyártó honlapja:

Samsung 960 EVO 500GB

Vypnuto
 Samsung 960 EVO 500GB

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

 

Kompromisszummentes teljesítmény kompakt kivitelben

Ez a fejlett újgenerációs Samsung 960 EVO SSD meghajtó kompromisszummentes teljesítményt kínál egy kompakt M.2-es kivitelben, ezáltal pedig ideális választás a csúcskategóriás számítógépekhez és munkaállomásokhoz egyaránt. A meghajtó az új V-NAND technológián alapul, amely támogatja a PCI Express Gen 3.0 x4-et, tehát a SATA SSD-khez képest magasabb adatátviteli sebességgel és alacsonyabb késleltetéssel büszkélkedhet.


Egyszerű állapotjelentés

A fejlett Magician software lehetővé teszi számodra a Samsung 960 EVO SSD meghajtó állapotának nyomonkövetését. A Magician automatikusan frissíti a Samsung 960 EVO SSD meghajtó illesztőprogramját a tökéletes teljesítmény biztosítása érdekében.

Vypnuto
 Samsung 960 EVO 500GB

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

 

Vypnuto
 Samsung 960 EVO 500GB

Není vyplněn Alternativní text k fotografii!

 

Magas olvasási és írási sebesség

A Samsung 960 EVO SSD meghajtó a maga 3200 MB/s olvasási és 1800 MB/s írási sebességével lerövidíti a fájlok beolvasásának idejét. A Dynamic Thermal Guard megakadályozza a meghajtó túlhevülését, és biztosítja az optimális válaszidőt. Hála a nagyszerű adatátviteli sebsségnek, a meghajtó ideális választás a nagy rentszerigényt megkövetelő feladatokhoz,


Legfőbb jellemzők

  • M.2 formátum
  • Csőcsminőségű V-NAND technológia
  • Dynamic Thermal Guard - túlhevülés elleni védelem és a fogyasztás csökkentése
  • 500 GB kapacitás
  • Energiatakarékosság
 

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung 960 EVO 500GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung 960 EVO 500GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung 960 EVO 500 GB.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ