Samsung 970 EVO 2TB

Termékkatalógus
Samsung 970 EVO 2TB
5 2 értékelés
SSD meghajtó - M.2, NVMe 1.3, NAND MLC, olvasási sebesség akár 3500 MB/s, írási sebesség 2500 MB/s, 1200 TBW
Kód:  SAS011n7 Termékszám:  MZ-V7E2T0BW Gyártó honlapja:

Samsung 970 EVO 2TB

Az új generációs, modern Samsung 970 EVO 2 TB SSD lemez kompakt M.2 formátumával a teljesítmény terén nem ismer kompromisszumokat, és ezért ideális választás csúcskategóriás PC-khez és munkaállomásokhoz. A lemez a V-NAND technológiára épül, PCI Express Gen. 3.0 ×4-es csatoló köti össze a rendszerrel, így az adatátvitel gyorsabb, a késleltetés pedig kevesebb, mint a SATA és SSD lemezek esetében. Az új Phoenix vezérlő és az Intelligent TurboWrite írási technológia javítja a játékélményt és könnyebbé teszi nagy teljesítményigényű grafikus munkát.

A Samsung 970 EVO 2 TB SSD legfontosabb jellemzői

  • M.2 formátum
  • Kiváló minőségű V-NAND technológia
  • Dynamic Thermal Guard - túlmelegedés elleni védelem
  • Minimális fogyasztás
  • A Samsung 970 EVO SSD kapacitása akár 2 TB
  • Jobb energiahatékonyság

SSD lemez nagy olvasási és írási sebességgel

A Samsung 970 EVO SSD akár 3500 MB/s olvasási sebessége és 2500 MB/s írási sebessége révén lerövidül a fájlok letöltési ideje. A Dynamic Thermal Guard technológia megakadályozza a lemez túlmelegedését, és optimális választ biztosít. Kiváló teljesítményének köszönhetően a lemez ideális megoldás a nagy teljesítményigényű feladatokhoz.

Könnyű SSD kezelés

A Samsung Magician modern lemezkezelő szoftver segítségével a Samsung 970 EVO SSD meghajtótökéletes állapotban tartható és felügyelhető. A Samsung Magician automatikusan frissíti a Samsung 970 EVO SSD meghajtót a tökéletes teljesítmény érdekében.

Paraméterek

Méret

Szélesség
80,15 mm (8,02 cm) Kész!
Magasság
22,15 mm (2,22 cm) Kész!
Mélység
2,38 mm (0,24 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
8 g (0,01 kg) Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Számítógépekhez, Belső Kész!

Tulajdonságok

Belső interfész
M.2 (NVMe) Kész!
Olvasási sebesség
3 500 MB/s Kész!
Írási sebesség
2 500 MB/s Kész!
Memória cache
2 GB Kész!

Cellaméret

Cellaméret
MLC (Multi-Level Cell) Kész!

Fogyasztás

Maximális fogyasztás
10 W Kész!
Általános fogyasztás
6 W Kész!
Fogyasztás készenléti üzemmódban
0,03 W (30 mW) Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Összes winchester
» Összes 2 TB SSD
» Összes HDD

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


» Összes Laptop SSD
» További laptop winchesterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung 970 EVO 2TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung 970 EVO 2TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung 970 EVO 2 TB.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ