Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Samsung Galaxy Z Flip3 átlátszó tok ujjgyűrűvel

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Z Flip3 átlátszó tok ujjgyűrűvel
4,1 14 értékelés
Telefon tok - SAMSUNG Galaxy Z Flip3 5G tok, anyag TPU, kemény, kijelző karcolás elleni védelme, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SP051c2044 Termékszám:  EF-QF711CTEGWW Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy Z Flip3 átlátszó tok ujjgyűrűvel

Átlátszó borítás, biztonságos fogás

Adj stílusos biztonságot összecsukható Samsung Galaxy Z Flip3 5G telefonodnak. A hátoldalon kör alakú ujjtartóval ellátott borítás biztonságos fogást biztosít játék, SMS-ezés és tartalommegosztás közben, így anélkül hódolhatsz játékszenvedélyednek vagy kommunikálhatsz másokkal, hogy aggódnod kellene amiatt, hogy a készülék kiesik a kezedből.

A Samsung átlátszó borításával telefonod lenyűgöző látványt nyújt

A borító olyan védelmet nyújt, amely nem rejti el stílusos készüléked dizájnját. Az átlátszó kialakítás biztosítja, hogy a kiválasztott telefon színe tökéletesen kiemelkedjen, és hosszú ideig szép maradjon.

Mutasd meg egyedi stílusodat

Az átlátszó borítás könnyen testre szabható, így bármikot megfelel stílusodnak és hangulatodnak. Adj hozzá különféle, általad választott matricákat, és hagyd, hogy Galaxy Z Flip3 5G készüléked kiemelkedjen a tömegből, bárhová is viszed.

Paraméterek

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
TPU Kész!
Használat
Mindennapi Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Kijelző karcolás elleni védelme, Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak Kész!

Típus és anyag

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
TPU Kész!
Használat
Mindennapi Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók
Kijelző karcolás elleni védelme, Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak Kész!

Szín és motívum

Szín
Átlátszó Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy Z Flip3 átlátszó tok ujjgyűrűvel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung průhledný kryt s držákem na prst pro Galaxy Z Flip3 transparentní. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung priehľadný kryt s držiakom na prst na Galaxy Z Flip3 transparentný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Hülle mit Schlaufe für Galaxy Z Flip3 transparent. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Hülle mit Schlaufe für Galaxy Z Flip3 transparent.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ