AP+ nový vizuál Akvizice ApF HU

Samsung BD-J5900

Termékkatalógus
Samsung BD-J5900
4,0 2 értékelés
Blu-Ray lejátszó - 3D, BD, DVD-Video / DVD ± R / DVD ± RW, CD-R / RW, PEG, AVCHD 1.0, MVK, WMV, MP3, LPCM, AAC, WMA, FLAC, HDMI, USB, WiFi, DLNA, LAN 6 natív alkalmazások, USB felvétel
Kód:  WH851m7 Termékszám:  BD-J5900/EN Gyártó honlapja:

Samsung BD-J5900

 

Legyen Ön is részese a lélegzetelállító Blu-ray lejátszó teljesítményének, amely lejátszik szinte mindent, legyen az klasszikus CD, DVD vagy Blu-ray lemez. A filmek lenyűgöző 3D nézetben is megtekithetőek. A Samsung BD-J5900 Blu-ray lejátszóval számos módon lejátszhatja a külső tartalmakat. Csatlakoztassa a külső eszközt a mini USB-meghajtóhoz vagy helyezze a készülékbe a hordozható merevlemezt a filmek lejátszásához és az adattároló eszközökön lévő fotók megtekintéséhez.

Mindent lejátszik a számítógépről és a mobiltelefonról

Az integrált WiFi-nek köszönhetően minden online szórakoztató tartalmat maximálisan kiélvezhet, beleértve az internetes böngészést vagy a videók streamelését. A DLNA-tanúsítvány biztosítja annak a lehetőségét, hogy a számítógépén tárolt fájlok mindegyikét le tudja játszani. Miután csatlakoztatja a lejátszót a hálózathoz és egy nagyképernyős TV-hez, akár a nyaralási fényképeit is megtekintheti. Hasonló módon, csak egy mobil eszköz szükséges a képernyő tükrözés kivitelezéséhez, amely a mobiltelefon kijelzőjén megjelenő tartalmat tükrözi a képernyőre. Ez úgy működik, hogy amit az okostelefon képernyőjén lát, megjelenik a televízióban.

Egyszerű megjelenés

 A design rendkívül kifinomult és nagy sikernek örvendett, minden bizonnyal az Ön nappalijában is jól mutat majd. A nagyszerű stílusa mellett érdemes megemlíteni az USB portot és a HDMI kábel lehetőségét is.


Műszaki adatok:

Adathordozók lejátszása:
Blu-ray Video, DVD-Video, DVD ± R, DVD ± RW

Támogatott videó formátumok:
MPEG-2, MPEG-4, JPEG, HD-JPEG, AVCHD 1.0,

Támogatott audio formátumok:
Dolby Digital Plus / TrueHD, MVK, WMV, MP3, LPCM, AAC, WMA, FLAC

Audió kimenet:
 2 csatornás DTS
2-csatornás Dolby dekódolás

Jellemzők:
BD Wise
BD Profile 5.0
Transzfer a nagyobb felbontású DVD tartalomhoz
Teljes képernyő

Kapcsolat:
Anynet + (HDMI-CEC)
1x USB 2.0
DLNA

AV kimenet:
1x HDMI
Koaxiális digitális hangkimenet

Fogyasztás:
Készenléti fogyasztás: 0,4 W
Fogyasztás működés közben: 9,8 W

Méretek:
290 x 39 x 221 mm

Tartozékok:
Akkumulátor
Használati útmutató
Távirányító

 

Paraméterek

Lejátszó típusa
Asztali Kész!
Interfész
HDMI, Koaxális audió kimenet, USB, WiFi Kész!
Videó formátumok
AVCHD, DivX, JPEG, MKV, MPEG2, MPEG4, MPO, WMV Kész!
Audió formátumok
Dolby Decoding Channel, DTS Kész!

Típus

Lejátszó típusa
Asztali Kész!

Csatlakozás és lejátszás

Interfész
HDMI, Koaxális audió kimenet, USB, WiFi Kész!
Videó formátumok
AVCHD, DivX, JPEG, MKV, MPEG2, MPEG4, MPO, WMV Kész!
Audió formátumok
Dolby Decoding Channel, DTS Kész!

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Összes videólejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung BD-J5900 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung BD-J5900. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung BD-J5900. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Blu-Ray Player Samsung BD-J5900. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Blu-Ray Player Samsung BD-J5900.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ