AlzaBoxy Q1 Shop roku

SAMSUNG BESPOKE AI DV90BB9445GHS7

Termékkatalógus
SAMSUNG BESPOKE AI DV90BB9445GHS7
4,9 7 értékelés
A kiszállítás
ingyenes
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 9 kg szárítási kapacitás, zajszint 62 dB becsült éves energiafogyasztás 182 kWh, AI Dry, lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, választható ajtónyitási irány, gyerekzár és mobil vezérlés, Wi-Fi csatlakozás, SmartThings kompatibilis, távirányítás, programok felvétele, állapot infó, fogyasztás figyelés, hangvezérlés és mobilalkalmazás, mérete 85 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 52 kg, kondenzvíz tartály és lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
Leárazás -36 %
427 990 Ft 673 090 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  SASU024 Termékszám:  DV90BB9445GHS7 Gyártó honlapja:
SAMSUNG BESPOKE AI DV90BB9445GHS7 673 090 Ft 427 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

431 680 Ft
Szett megvásárlása

SAMSUNG BESPOKE AI DV90BB9445GHS7

Kevés a hely az otthonodban és a ruhaszárító is mindig útban van? Ennek apropóján a szabadonálló Samsung szárítógép beszerzése olyan döntés, amellyel elégedett leszel. Ez a készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép az egyik leggyakrabban használt típus. Ez annak köszönhető, hogy egyszerűen, szerkezeti módosítások vagy bonyolult összeszerelés nélkül telepíthető. A szárító fontos része egy gyűjtőtartály, amely hatékonyan összegyűjti és tárolja a mosásból származó nedvességet. A vízelvezető cső közvetlenül a szennyvízcsatornára köthető, ezért nincs szükség a kondenzációs tartály kézi eltávolítására és ürítésére. A hatékony SAMSUNG BESPOKE AI DV90BB9445GHS7 szárítógép minőségi gondoskodást nyújt a ruháidnak és a Te igényeidnek. Hasznos funkciók tárháza jellemzi, mint például a praktikus lefolyóhoz csatlakoztatható, késleltetett indítás, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, választható ajtónyitási irány, gyerekzár és mobil vezérlés. Napjaink kedvenc technológiái közül a következőket tartalmazza: AI Dry. Az intelligens szárítógép csatlakoztatható okostelefonhoz vagy táblagéphez, ami lehetővé teszi a programok távolról történő bekapcsolását vagy módosítását. A kompakt Samsung szárítógép méretei 85 × 60 × 60 cm (ma×szé×mé). Tömege 52 kg.

Szárítógép SAMSUNG BESPOKE AI DV90BB9445GHS7 Képernyő
Szárítógép SAMSUNG BESPOKE AI DV90BB9445GHS7 Jellemzők/technológia

A kiváló SAMSUNG BESPOKE AI DV90BB9445GHS7 szárítógép alapvető paraméterei

  • A szabadonálló szárítógép praktikus megoldás a modern otthonokban a ruhák szárításához
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • Kondenzációs tartály a nedvesség gyűjtésére és tárolására
  • A takarékos Samsung szárítógép A+++ energiaosztályú, éves fogyasztása pedig 182 kWh/év
  • Megközelítőleg 9 kg ruhát képes kezelni
  • A készülék zajszintje 62 dB
  • Csatlakozás Wi-Fi kapcsolattal SmartThings használatával
  • A késleltetett indítás funkció lehetővé teszi, hogy a szárítást egy későbbi időpontra ütemezd be
  • A beépített kijelző tájékoztat az aktuális eseményekről vagy beállításokról
  • Gyorsprogram a rövid idő alatt történő szárításért
  • Tetszés szerint beállíthatod az ajtó nyitási irányát
  • A belső világítás biztosítja a dob tartalmának áttekinthetőségét
  • Az AI Dry technológia lerövidíti a szárítási időt, csökkenti az energiafogyasztást és kíméletesebb a ruhákhoz
  • A lefolyó-csatlakozó készletet nem szükséges külön beszerezni, a csomag része

A korszerű SAMSUNG BESPOKE AI DV90BB9445GHS7 szárítógép funkciói növelik a hatékonyságot

A sokoldalú Samsung szárítógéppel több órányi munkát takaríthatsz meg és tiszta, illatos ruha lesz a végeredmény. A szárítógép világítással felszerelt, amely tökéletes rálátást biztosít a dob tartalmára, így semmit sem felejtesz benne kipakoláskor. Ha a kijelzőn egy lakat ikon jelenik meg, az azt jelenti, hogy a gyermekzár aktív, ami megakadályozza, hogy a gyermekek játszanak a készülékkel. Az előlapon található beépített kijelző tájékoztat az aktuális programról vagy beállításokról.

Szárítógép SAMSUNG BESPOKE AI DV90BB9445GHS7 Műszaki vázlat
Szárítógép SAMSUNG BESPOKE AI DV90BB9445GHS7 ...

Energiatakarékosságra törekszel? A megoldás a kiváló SAMSUNG BESPOKE AI DV90BB9445GHS7 szárítógép

Szeretnél pénzt megtakarítani, ugyanakkor tisztán és szárazon tudni a ruháidat? Válaszd energiahatékony szárítóinkat. A késleltetett indítású szárítógéppel megteheted, hogy a ruhák szárítását az olcsóbb, éjszakai órákra időzíted. Egyszerűen állítsd be a szárítógépet úgy, hogy az alacsony villamosenergia-árak idején működjön, így pénzt takaríthatsz meg az energiaszámlákon. A költséghatékony működésű SAMSUNG BESPOKE AI DV90BB9445GHS7 szárítógép olyan hőszivattyúval rendelkezik, amely a szárítás során keletkező hőt a levegő fűtésére tudja hasznosítani, lehetővé téve a hatékony hővisszanyerést és a csökkentett energiaveszteséget. Bárhol is helyezed el a szárítót - a fürdőszobában, az előszobában vagy a háztartási helyiségben -, tökéletesen illeszkedik otthonodba. Az állítható ajtónak köszönhetően gyorsan és egyszerűen megtalálhatod a szárító helyét.

Válaszd ki a megfelelő szárítási programot a ruha típusa alapján

A sokoldalú Samsung szárítógép gond nélkül megszárítja még a legfinomabb anyagokat is, például a selyemruhákat vagy az ingeket. Ne aggódj amiatt, hogy egy reggeli kávéfolt az ingeden megakadályozza, hogy ragyogj az állásinterjúdon. Csak mosd ki és használd a gyorsprogramot, hogy rövid idő alatt megszáradjon.

Szárítógép SAMSUNG BESPOKE AI DV90BB9445GHS7 Oldalnézet

Tökéletesre fejlesztett technológiájú SAMSUNG BESPOKE AI DV90BB9445GHS7 szárítógép

Az élen járó Samsung szárítógép tökéletes választás mindazok számára, akiknek gyorsan és hatékonyan kell szárítaniuk a ruhákat. Az AI Dry egy fejlett technológia, amely mesterséges intelligenciát használ a ruha állapotának ellenőrzésére szárítás közben. A kapott adatok alapján a hőmennyiség pontosan beállítható, ami gyorsabb és kíméletesebb szárítást eredményez alacsonyabb energiafogyasztás mellett.

A kiváló Samsung szárítógép energetikai adatai

A szárítógép lehetővé teszi, hogy egyszerre nagy mennyiségű ruhát száríts meg, így ideális a gyermekes családok vagy a rohanó életmódot folytató emberek számára. A költséghatékony SAMSUNG BESPOKE AI DV90BB9445GHS7 szárítógép A+++ energiaosztályú. Becsült éves energiafogyasztása 182 kWh/év. A szárítógép töltetkapacitását tekintve 9 kg ruha egyidejű szárítására képes. Zajszintje 62 dB. A szárítási hatékonyság kulcsfontosságú tényező a szárítógép kiválasztásakor, mivel ez határozza meg, hogy a szárítógép mennyi nedvességet képes eltávolítani a vizes ruhákból. A teljesítményt tekintve kiemelkedő Samsung szárítógép B hatékonysági osztályba sorolható, így egy normál szárítási ciklus a víz több mint 80 - 89,9%-át képes kivonni a ruhákból.

Energiacímkével kapcsolatos információk:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép SAMSUNG BESPOKE AI DV90BB9445GHS7 Energia címke

Méretei:

85 × 60 × 60 cm (ma×szé×mé)

Tömege:

52 kg

Kivitel:

Fehér

Szárítási hatékonyság:

B

  • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
    (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Összehasonlít
Energiaosztály
A+++ Kész!
Töltetkapacitás
9 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
182 kWh/év Kész!
Zajszint
62 dB Kész!
Hatékonyság
B Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A+++ Kész!
Töltetkapacitás
9 kg Kész!
Hatékonyság
B Kész!
Zajszint
62 dB Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
182 kWh/év Kész!

Tulajdonságok

Modell típusa
Szabadonálló Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
60 cm Kész!
Szélesség
60 cm Kész!
Magasság
85 cm Kész!
Tömeg
52 kg Kész!

Csatlakozás és kompatibilitás

Szárítógép színe

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SAMSUNG BESPOKE AI DV90BB9445GHS7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG BESPOKE AI DV90BB9445GHS7. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SAMSUNG BESPOKE AI DV90BB9445GHS7.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ