Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

Samsung BESPOKE Jet VS20A95823W/GE

Termékkatalógus
Samsung BESPOKE Jet VS20A95823W/GE
5 8 értékelés
Álló porszívó - akkus, alkalmas szőnyeg, kemény padló és fapadlók tisztítására, allergiásoknak, állatszőrhöz és antibakteriális, száraz tisztítás, felszívás, Li-ion akkumulátor, működési idő 60 perc, töltési idő 3,5 óra, high Efficiency szűrő, mikroszűrő és mosható szűrő, 580 W teljesítmény, zajszint 86 dB, műanyag gyűjtőtartály 0,5 l űrtartalommal, vezérlés a készüléken, töltöttségjelző, LED kijelző és teljesítményszabályozás, teleszkópos cső, mérete 100 × 25 × 21 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 2,7 kg, tisztító állomás a csomag része, fehér kivitel
Kód:  SAMTV702 Termékszám:  VS20A95823W/GE Gyártó honlapja:

Samsung BESPOKE Jet VS20A95823W/GE


Fedezd fel a porszívózás új szintjét a BESPOKE Jet Pet készülékkel

Szeretnéd, ha az otthonod úgy nézne ki, mint a patyolat? Szerezd be a Samsung nélkülözhetetlen BESPOKE Jet Pet készülékét. A Samsung BESPOKE Jet VS20A95823W/GE prémium kategóriás akkumulátoros porszívó teljesen megszabadít a szennyeződésektől, a háziállatok szőrétől, illetve a portól, mindezt úgy, mintha varázsütésre történt volna! Nemcsak a porszívózás módját fogja megváltoztatni, de a valóban megérdemelt kényelmet is biztosítja.A kényelmes fogást biztosító ergonomikus fogantyú, a saját töltőállomás és az olyan modern funkciók, mint az All-in-one öntisztító megoldás megkönnyítik amindennapi munkát.Emellett a beépített többrétegű szűrőrendszer gondoskodik a háztartás egészségvédelméről. Az antibakteriális zsákkal együtt a finom por akár 99,999%-át is képes felfogni, és a baktériumok akár 99,9%-ának szaporodását is megszünteti.


Samsung BESPOKE Jet VS20A95823W/GE akkumulátoros álló porszívó

A fényképhez tartozó alternatív szöveg nincs kitöltve!

Samsung BESPOKE Jet All-in-one porszívóállomás 

Könnyű takarítás automatikus töltéssel. Ezt kínálja a praktikus All-in-one porszívóállomás, amelyre egyszerűen elég ráhelyezni az álló porszívót, és pillanatok alatt kiűrül a portartálya.

Samsung BESPOKE Jet VS20A95823W/GE akkumulátoros álló porszívó

A fényképhez tartozó alternatív szöveg nincs kitöltve!

A porszemcsék akár 99,999%-át is felfogja

Csökkentsd az allergéneket az otthonodban az 5 fokozatú szűrőrendszerrel, amely tiszta levegőt bocsát ki, miközben a porszemcsék akár 99,999%-át is képes felfogni.

Samsung BESPOKE Jet VS20A95823W/GE akkumulátoros álló porszívó

A fényképhez tartozó alternatív szöveg nincs kitöltve!

A porszívó továbbfejlesztett tisztítási teljesítménnyel rendelkezik

A nagy teljesítményű HexaJet motor akár 210 wattos teljesítményre is képes, így intenzívebben és egyenletesebben porszívózhatsz felesleges erőfeszítés nélkül.



Megküzd a káros allergénekkel

A Samsung BESPOKE Jet VS20A95823W/GE egyedülálló része a kiváló minőségű, akár 210 W-os extrém szívóteljesítményű HexaJet motor, amely mindenkor higiénikus tisztaságot biztosít. Az aerodinamikus, kifinomult kialakítás optimalizálja a légáramlást, hogy a legfinomabb porszemcséket is felszívja. A művészien elhelyezett szűrők és a ciklontechnológia minden szennyeződést felszív, friss és tiszta környezetet hagyva maga után. A tisztító hatást a többszintű szűrőmechanizmus is elősegíti azáltal, hogy a por akár 99,999%-át is képes megállítani, minimálisra csökkentveabaktériumok, vírusokvagy káros allergének elszaporodását, amit különösen az allergiások és asztmások fognak értékelni.


Egy morzsa sem maradhat a földön

Az egész lakást kiporszívóztad, de még mindig találtál koszmaradványokat a padlón? A BESPOKE Jet Pet segítségével ez nem fordulhat elő többé. A HexaJet motor továbbfejlesztett állórésze, rotorja és 3D ventilátora ideális eszközt alkot a hatékonyabb tisztításhoz. A hagyományos motoroknál 47%-kal kisebb a súlya, 135 000 fordulat/perc hatásfoka és az elérhető teljesítménye akár 580 W. Még ha a lehullott emberi haj, háziállatok szőre vagy a porcsomók is kerülnek a padlóra. Bízz a 210 W-os szívóteljesítményben, és élvezd a tökéletesen tiszta otthont.


Frissé varázsolhatod a szobát porszívózás közben a Samsung BESPOKE Jet VS20A95823W/GE készülékkel

Zavar a poros levegő porszívózás közben, vagy ami még rosszabb, dohos szagot érzel? Az innovatív Jet Cyclone rendszer 9 ciklont tartalmaz 27 légbeömlő nyílással, amelyek a teljesítmény csökkenése nélkül segítik a hatékony szűrést. Ennek köszönhetően élvezheted a tisztább, porszemcsék nélküli levegőt.


Vond be a kicsiket is a takarításba

Morzsolt sütik mindenütt? Tanítsd meg gyermekeidet a rendrakásra már fiatal koruktól kezdve a BESPOKE Jet Pet rúdporszívóval. 1,44 kg-os súlyával 24%-kal könnyebb, mint a Samsung standard készülékei. Ráadásul nem kell aggódnod, hogy a kicsik megbotlanak egy zsinórban - mivel nem is lesz. Az ergonomikusan kialakított fogantyú kényelmesen illeszkedik a tenyérbe, és még hosszabb használat során is kényelmesen kézben tartható. Készülj fel a lendületes forgásra és a hihetetlenül könnyű mozgásra.


A Samsung BESPOKE Jet akár 60 percig is képes porszívózni

Elektromos konnektort keresel? Nem szükséges. Egy teljes feltöltéssel akár 1 órán keresztül folyamatosan porszívózhatsz. Felejtsd el az összegabalyodott kábeleket vagy az állandó ki- és bekapcsolást. A nagy, 2500 mAh kapacitású, cserélhető akkumulátorral könnyedén eljuthatsz mindenhová, ahová csak szeretnél. Működése során eredeti teljesítményének körülbelül 70%-át megőrzi, és akár 500 ciklust is kibír. Ha pedig új akkumulátorra van szükséged, az bármikor kicserélhető.


Mosható portartály és szűrő a Samsung porszívókhoz

A porszívózsák cseréjekor ne kockáztassunk túlzott porfelverődést. A szennyeződések felfogására a Samsung egy szupermodern 0,5 literes mosható tárolót épített a porszívóba, amelyet egyszerűen ki lehet venni és folyóvíz alatt el lehet mosni. A beépített Air Pulse technológia szabályos rezgésekkel képes kiüríteni a szennyeződéseket anélkül, hogy hozzá kellene érned. Így nyugodtan takaríthatsz, hiszen a por nem száll szét a szobában, és nem szennyezi újra a frissen tisztított padlót vagy bútorokat.


Kommunikáció a porszívóval LCD képernyőn keresztül

Digitalizálás nélkül nem megy, még hagyományos porszívózás esetén sem. A beépített LCD kijelzőn folyamatosan áttekintheted a Samsung BESPOKE Jet VS20A95823W/GE porszívó aktuális állapotát, ahol a hátralévő akkumulátor élettartamától kezdve a szívóerőn át a beragadt kefével kapcsolatos problémákig mindent megtudhatsz. Emellett 28 világnyelven kínálja a rendelkezésre álló megoldásokat.


Egyetlen emelet sem állhat ellen neki

Mindig készen áll! Akár csempét, akár szőnyeget vagy parkettát kell tisztítanod. A rugalmas 180°-os Jet Dual Brush kettős kefével még a nehezen hozzáférhető helyekre is eljuthatsz. A puha kefés szívófej óvatosan felszív mindent, ami az útjába kerül, míg a nylon- és gumisörték 4000 fordulat/perc sebességgel szakértő módon dolgoznak a szőnyegszöveteken vagy a parketták közötti résekben.


A Samsung BESPOKE Jet VS20A95823W/GE egy professzionális porszívó szett

Válaszd ki a legmegfelelőbb tartozékot a speciális BESPOKE Jet Pet tartozékok közül. A változatos készlettel még a legnehezebb helyeket is elérheted - az ablakkereteket, a kanapé alatti teret vagy az autó ülései közötti rést. A rugalmas tartozékok és kefék bármilyen kombinációjával elérheteda maximális tisztasági szintet.


Paraméterek

3D/AR

3D/AR
3D model + AR model v Android alkalmazásban, 3D model + AR model v iOS alkalmazásban Kész!

Tulajdonságok

Vezérlés típusa
Készüléken Kész!
Porszívócső anyaga
Fém Kész!
Tulajdonságok
Töltöttségjelző, LED kijelző, Teljesítmény szabályozás Kész!

Felület típusa

Felület típusa
Szőnyeg, Kemény padló, Fapadlók Kész!

Felszereltség, tartozékok

Szívófej
Kombinált, Résszívó Kész!
Töltési módok
Töltőállomás Kész!
Nyél
Teleszkópos cső Kész!
További kiegészítők
Tisztító állomás Kész!

Szűrők

Szűrő típusa
High Efficiency szűrő, Mikroszűrő, Mosható szűrő Kész!

Teljesítmény

Teljesítmény
580 W Kész!

Zaj

Zajszint
86 dB Kész!

Tartály

Űrtartalom
0,5 l Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méret & súly

Szélesség
25 cm Kész!
Magasság
100 cm Kész!
Mélység
21 cm Kész!
Tömeg
2,7 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Böngészd végig akár teljes porszívó kínálatunkat, hogy megtaláld a számodra ideális terméket
» Nem szükséges állandóan a megfelelő porzsákot keresned, a porzsák nélküli porszívók állandóan használatra készen állnak
» A modern álló porszívók használatával gyerekjáték a porszívózás

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung BESPOKE Jet VS20A95823W/GE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung BESPOKE Jet VS20A95823W/GE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung BESPOKE Jet VS20A95823W/GE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung BESPOKE Jet VS20A95823W/GE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung BESPOKE Jet VS20A95823W/GE.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ