AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

SAMSUNG DV80CGC2B0ABLE

Termékkatalógus
SAMSUNG DV80CGC2B0ABLE
4,0 1 értékelés
Szárítógép - kondenzációs, szabadonálló, A+++ energiaosztály, B szárítási hatékonyság, 8 kg szárítási kapacitás, zajszint 65 dB becsült éves energiafogyasztás 176 kWh, lefolyóhoz csatlakoztatható, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány, mobil vezérlés, program allergiásoknak és gyerekzár, Wi-Fi csatlakozás, SmartThings kompatibilis, távirányítás, fogyasztás figyelés és mobilalkalmazás, mérete 8,5 × 60 × 60 cm (Ma×Sz×Mé), tömege 48 kg, kondenzvíz tartály és lefolyó csatlakozó készlet a csomag része
Leárazás -15 %
245 390 Ft 289 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SASU032 Termékszám:  DV80CGC2B0ABLE Gyártó honlapja:
SAMSUNG DV80CGC2B0ABLE 289 590 Ft 245 390 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

SAMSUNG DV80CGC2B0ABLE

Problémád van a lakásban a mosott ruhák száradása okozta magas páratartalom miatt kialakuló penészgombával? Ennek apropóján a szabadonálló Samsung szárítógép beszerzése olyan döntés, amelyek megkönnyíti az életed. Az alábbi készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép a legnépszerűbb a felhasználók körében. Ez annak köszönhető, hogy egyszerűen, szerkezeti módosítások vagy bonyolult összeszerelés nélkül telepíthető. A szárító fontos része egy gyűjtőtartály, amely hatékonyan összegyűjti és tárolja a mosásból származó nedvességet. A szárító vízelvezető vezetéke közvetlenül a lefolyóhoz csatlakoztatható, így nem kell a gyűjtőtartály ürítésével törődni. A hatékony SAMSUNG DV80CGC2B0ABLE szárítógép a legkiemelkedőbbet nyújtja, ami jót tesz Neked és a ruháidnak. Olyan hasznos funkciók jellemzik, mint a praktikus lefolyóhoz csatlakoztatható, hőszivattyú, kijelző, gyorsprogram, belső világítás, gyűrődésgátló rendszer, választható ajtónyitási irány, mobil vezérlés, program allergiásoknak és gyerekzár. Az okosszárítógép csatlakoztatható intelligens mobileszközökhöz, így távolról is bekapcsolhatod vagy változtathatsz programot. A helytakarékos Samsung szárítógép mérete 8,5 × 60 × 60 cm (ma×szé×mé). Tömege 48 kg.

Szárítógép SAMSUNG DV80CGC2B0ABLE ...
Szárítógép SAMSUNG DV80CGC2B0ABLE ...

A modern SAMSUNG DV80CGC2B0ABLE szárítógép kiemelt tulajdonságai

  • A szabadonálló szárítógép modern és helytakarékos megoldás a ruhák szárításához
  • Kondenzációs típusú, hőszivattyúval
  • Kondenzációs tartály a nedvesség gyűjtésére és tárolására
  • A takarékos Samsung szárítógép A+++ energiaosztályba sorolható, éves energiafogyasztása megközelítőleg 176 kWh/év
  • Legfeljebb 8 kg ruhát képes kezelni
  • A készülék zajszintje 65 dB
  • Csatlakozás Wi-Fi kapcsolaton keresztül SmartThings használatával
  • A beépített kijelző tájékoztatást nyújt az aktuális szárítás programjáról vagy beállításairól
  • A gyorsprogrammal a ruha szárításához rövid idő is elegendő
  • Válaszd ki az ajtónyitás módját az igényeidnek megfelelően
  • A szárítógép belső világításának köszönhetően tökéletesen átlátható a dob tartalma
  • Az alacsony hőmérsékletű szárítás kisimítja a ráncokat és minimalizálja a gyűrődést
  • Szabadulj meg szinte az összes poratkától az antiallergén programmal
  • A lefolyó-csatlakozó készlet tartozék

A modern SAMSUNG DV80CGC2B0ABLE szárítógép további praktikus funkciói felfedezésre várnak

A sokoldalú Samsung szárítógép használatával rövid idő alatt megszáradnak a ruhák, a kinti időjárástól függetlenül. A szárítógép belső világításának köszönhetően tökéletesen láthatod, hogy mi szárad éppen benne, így semmit nem felejtesz el kivenni. A kijelzőn megjelenő lakat ikon jelzi az aktív gyermekzár funkciót és biztosítja a kisgyermekek védelmét. Az előlapon lévő áttekinthető kijelző tájékoztatást nyújt az aktuális tevékenységről vagy beállításokról.

Szárítógép SAMSUNG DV80CGC2B0ABLE ...
Szárítógép SAMSUNG DV80CGC2B0ABLE ...

Energiatakarékosságra törekszel? A megoldás a kiváló SAMSUNG DV80CGC2B0ABLE szárítógép

Megérkeztek a környezet- és pénzbarát szárítógépek. A takarékos SAMSUNG DV80CGC2B0ABLE szárítógép olyan hőszivattyúval rendelkezik, amely lehetővé teszi a szárítás során keletkező hőenergia visszanyerését, ami minimalizálja a hőveszteséget és növeli az energiamegtakarítást. A szárító tökéletesen elfér a fürdőszobában, az előszobában vagy a háztartási helyiségben és kiválóan alkalmazkodik az otthonodhoz. A szárító ajtaja nagyon praktikus, a maximális kényelem érdekében jobbra és balra is nyitható.

Válaszd ki a ruha típusának megfelelő programot

A különféle programokat nyújtó Samsung szárítógép a szöszök és a finom szőrszálak eltávolításával segít tökéletes állapotban tartani a ruháidat. Egy reggeli kávéfolt az ingeden ne adjon okot az aggodalomra, hogy nem fogsz tökéletesen kinézni egy állásinterjún. Egyszerűen csak mosd ki és használd a gyors szárítóprogramot, amely rövid idő alatt megszárítja az inget. Az antiallergén program lehetővé teszi a legtöbb poratka hatékony eltávolítását, amelyek allergiás reakciókat okozhatnak. Ez lehetővé teszi, hogy magas életminőséget élvezhess anélkül, hogy aggódnod kellene az allergének miatt. Az alacsony hőmérsékleten történő szárítás segít kisimítani a gyűrődéseket és megelőzni a kényes szöveteken kialakuló ráncokat. A gyűrődésgátló programmal vasalás nélkül is tökéletes eredményt érhetsz el.

Szárítógép SAMSUNG DV80CGC2B0ABLE ...

A kifogástalan Samsung szárítógép energetikai adatai

A szárítógép lehetővé teszi, hogy egyszerre nagy mennyiségű ruhát száríts meg, így ideális a gyermekes családok vagy a rohanó életmódot folytató emberek számára. Az energiatakarékos SAMSUNG DV80CGC2B0ABLE szárítógép A+++ energiaosztályú. Éves energiafogyasztása 176 kWh/év. A szárítógép legfeljebb 8 kg ruhát tud szárítani. Zajszintje 65 dB. A szárítógép kiválasztásakor figyelembe kell venni a szárítási hatékonyságot, amely befolyásolja a ruhák szárításának sebességét és minőségét. A figyelemre méltó teljesítményű Samsung szárítógép B hatékonysági osztályú, ami azt jelenti, hogy egy normál szárítási program a nedvesség több mint 80 - 89,9%-át képes eltávolítani a ruhákból.

Szárítógép SAMSUNG DV80CGC2B0ABLE ...

A szárítógép energiacímkével kapcsolatos információi:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Szárítógép SAMSUNG DV80CGC2B0ABLE Energia címke

Méretek:

8,5 × 60 × 60 cm (ma×szé×mé)

Tömege:

48 kg

Szín:

Fekete

Szárítási hatékonyság:

B

  • Mosógép és szárítógép összeépítéséhez összeépítő keret megvásárlása válhat szükségessé, amennyiben az nincs feltüntetve a terméknél a csomagolás részeként
    (ezek a tartozékok adott márkákhoz/modellekhez érhetők el)

Paraméterek

Összehasonlít
Energiaosztály
A+++ Kész!
Töltetkapacitás
8 kg Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
176 kWh/év Kész!
Zajszint
65 dB Kész!
Hatékonyság
B Kész!

Szárító energiaparaméterei

Energiaosztály
A+++ Kész!
Töltetkapacitás
8 kg Kész!
Hatékonyság
B Kész!
Zajszint
65 dB Kész!
Becsült éves energiafogyasztás
176 kWh/év Kész!

Tulajdonságok

Modell típusa
Szabadonálló Kész!

Szárítógép méretei

Mélység
60 cm Kész!
Szélesség
60 cm Kész!
Magasság
8,5 cm Kész!
Tömeg
48 kg Kész!

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás
Wi-Fi Kész!
Kompatibilitás
SmartThings Kész!
Intelligens funkciók
Távirányítás, Fogyasztás figyelés, Mobilalkalmazás Kész!

Szárítógép színe

Szín
Fekete Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes szárítógép kínálatunkban, ahol akár töltetkapacitás vagy szárítógép márka alapján is választhatsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SAMSUNG DV80CGC2B0ABLE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SAMSUNG DV80CGC2B0ABLE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SAMSUNG DV80CGC2B0ABLE.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ