Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Samsung DVD-D530

Termékkatalógus
Samsung DVD-D530
4,1 41 értékelés
DVD lejátszó SVCD, DivX, MP3, CD, MPEG-4, JPEG, HDMI, USB 2.0, Fekete
Kód:  WH809b61 Termékszám:  DVD-D530/EN Gyártó honlapja:

Samsung DVD-D530

Modern DVD lemezeket. Ez a modell kompatibilis a DivX. Élvezze a HD felbontás. Samsung -D530 DVD-felskálázás 1080p Full HD konvertáló szabványos kép a HD formátumban. A fentieken kívül a készülék támogatja a DivX más formátumokat, mint a. JPEG, MP3 és WMA. Az egyszerű multimédia-lejátszáshoz külső adattár készen áll elülső USB-porthoz. A játékos csatlakozik a TV HDMI csatlakozóval.

Műszaki adatok:

Támogatott média:
DVD-Video / DVD ± R / DVD ± RW
CD DA / CD-R / CD-RW

Támogatott formátumok:
Videó: az MPEG-4, DivX (*.avi, *.div, *.divx)
Audió: MP3, WMA
Fotó: JPEG

Figyelemre méltó jellemzői:
progressive scan
EZ View
Super Scan Playback (2x, 4x, 8x, 16x, 32x)
mozgó zoom

Audio dekóder:
Dolby Digital Surround

kijelző:
LED

felület:
1x SCART
1 x komponens videó kimenet
1 x kompozit video kimenet
1x analóg sztereó hangkimenet
1x digitális koaxiális audió kimenet
1x USB 2.0
1x HDMI

Fogyasztás:
11 W

méretek:
360 x 42 x 207 mm

súly:
1,26 kg

A csomag tartalma:
DVD lejátszó
távirányító
akkumulátor
Kompozit csatlakozó kábel
utasítás

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Összes videólejátszó

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung DVD-D530 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung DVD-D530. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung DVD-D530. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung DVD-D530. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung DVD-D530.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ