30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

Samsung EB-PN915B kék

Termékkatalógus
Samsung EB-PN915B kék
4,7 3 értékelés
Power bank - 11300 mAh, microUSB, kimenet: 5V / 2A, öt szintű LED akkumulátor állapotjelző
Kód:  SAAB0104 Termékszám:  EB-PN915BLEGWW Gyártó honlapja:

Samsung EB-PN915B kék

A Power Bank egy kis biztonsági forrás, amely átveszi a töltő szerepét ha épp úton van. Kis súlya és kompakt méretei miatt a készülék a tenyerében is elfér. Az akkumulátort bárhová magával viheti amikor szüksége van arra hogy feltöltse eszközeit

Legfontosabb jellemzői

  • Mobil eszközök töltése bárhol
  • Kompakt méret és nagy kapacitás
  • Stílusos műbőrből készült
  • Beépített USB-kábel
  • Egyszerre tölthet 2 eszközt
  • Alaposan tesztelt termék

Áttekintés

A Power Bank-nak sima, lekerekített élei vannak és nagyszerű kinézetű. Elől a "bőr" oldal rejti az akkumulátor töltöttségi szintjét. A megvilágított LED-ek számától függően ellenőrizheti az akkumulátor állapotát. Csak nyomja meg a gombot.

Különálló

Az univerzális USB-kimenet segítségével feltölthet például okostelefonokat, PDA-kat, MP3-lejátszókat. A Power Bank azonnal használatra kész. Önnek nem kell külön kábelt hordania magával, csak húzza ki a beépített kábelt, és dugja be a mobileszközbe. Ha rendelkezik saját kábellel, akkor két készüléket is tölthet egyszerre.

 
  • A töltési sebesség a töltő teljes teljesítményétől (W) és a készülék töltési képességétől függ, hogy mekkora maximális teljesítmény mellett tölthető fel. Ha a töltő nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, mint amennyit a készülék támogat, akkor az áramellátás automatikusan csökken, és a készülék semmilyen módon nem sérül meg.

Paraméterek

Szélesség
74,5 mm (7,45 cm) Kész!
Magasság
22,9 mm (2,29 cm) Kész!
Mélység
116,9 mm (11,69 cm) Kész!
Kapacitás
11 300 mAh Kész!
Max. kimeneti áram
2 A Kész!

Méret

Szélesség
74,5 mm (7,45 cm) Kész!
Magasság
22,9 mm (2,29 cm) Kész!
Mélység
116,9 mm (11,69 cm) Kész!

Kapacitás

Kapacitás
11 300 mAh Kész!

Teljesítmény és töltés

Max. kimeneti áram
2 A Kész!
Max. kimeneti feszültség
5 V Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok és funkciók
LED-es állapotjelző Kész!

Tömeg

Tömeg
265 g Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes power bank kínálatunkból. Powerbankok valós kapacitása

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung EB-PN915B kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung EB-PN915B modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung EB-PN915B modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung EB-PN915B blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung EB-PN915B blau.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ