A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

ApF HU 30 dnů na vrácení

Samsung EF-AJ330T rózsaszín

Termékkatalógus
Samsung EF-AJ330T rózsaszín
Védőtok - Samsung Galaxy J3 (2017) mobiltelefonhoz, félig átlátszó
Kód:  SAAM1065a4 Termékszám:  EF-AJ330TPEGWW Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung EF-AJ330T rózsaszín

Védje meg Samsung Galaxy J3 mobiltelefonja hátsó oldalát a karcolásoktól ezzel az eredeti félig átlátszó fekete színű hátlappal! A fedél részleges védelmet nyújt leejtéskor is. Maga a fedél nagyon egyszerű, és tökéletesen illeszkedik a Galaxy J5 telefonra, így semmilyen mértékben nem korlátozza a gombok, csatlakozók és a kamera hozzáférhetőségét, és nem zavarja a telefon külső megjelenését sem. A lehető legnagyobb tartósság érdekében a fedél kitűnő minőségű szilikonból készült, ami könnyen tisztítható, és kellemes tapintású.

A hátlap főbb jellemzői

  • Eredeti hátlap Samsung Galaxy J3 telefonhoz
  • Megbízható védelmet nyújt a karcolások ellen
  • Nagyon egyszerű, és kiválóan illik a telefonra
  • Nem korlátozza a gombok, csatlakozók és a kamera hozzáférhetőségét sem
  • A burkolat kiváló minőségű szilikonból készült
  • A fedél könnyen tisztítható, nagyon kellemes tapintású

Paraméterek

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
TPU Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Puha Kész!

Típus és anyag

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
TPU Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Puha Kész!

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Silicone Cover EF-AJ330T Galaxy J3 (2017) růžový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung EF-AJ330T, ružový. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung EF-AJ330T rosa. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung EF-AJ330T rosa.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ