Akvizice ApF HU Shop roku

Samsung EO-MG900E fehér kihangosító

Termékkatalógus
Samsung EO-MG900E fehér kihangosító
4,4 12 értékelés
Headset - Bluetooth, többpontos, S Voice, Akkumulátor max. 8 órás beszélgetési időre és max. 330 óra készenléti időre képes
Kód:  SAAA0102b Termékszám:  EO-MG900EWEGWW Gyártó honlapja:

Samsung EO-MG900E fehér kihangosító

Ez egy tökéletes kialakítású telefon kihangosító amely a Samsung által kínált tökélete minőséget képviseli. Nagyon könnyed elegáns és kényelmes egyben. Nem is beszélve a kiváló minőségéről. Hála ennek a khangosítónak a hívás közben szabadon maradhatnak a kezeink így tökéletes autó vezetés vagy elgyéb elfoglaltságok közben. A fejhalgató kiváló hangminőséget biztosít még zajos környezetben is. Vezeték nélkül csatlakozik a telefonhoz Bluetooth-tal így a lehető legnagyobb mozgásszabadságot tudja biztosítani.

Paraméterek

Rendeltetés
Autóba, Irodába Kész!
Fülhallgató kivitele
Akasztós Kész!
Hangátvitel
Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
3.0 Kész!
Funkciók
Hangszabályozás, 2 párosított eszköz egyszerre (többpontos) Kész!

Tulajdonságok

Rendeltetés
Autóba, Irodába Kész!
Fülhallgató kivitele
Akasztós Kész!
Hangátvitel
Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
3.0 Kész!
Funkciók
Hangszabályozás, 2 párosított eszköz egyszerre (többpontos) Kész!

Tartósság és áramellátás

Maximális beszélgetési idő
9 óra Kész!
DC-in jack
Micro USB Kész!

Audio

Min. frekvencia
100 Hz Kész!

Méret & súly

Szélesség
48 mm Kész!
Magasság
16 mm Kész!
Mélység
9 mm Kész!
Tömeg
11 g Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung EO-MG900E fehér kihangosító Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung EO-MG900E bílé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung EO-MG900E biele. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung EO-MG900E weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung EO-MG900E weiß.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ