A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

Samsung EO-MG920B fekete

Termékkatalógus
Samsung EO-MG920B fekete
4,4 71 értékelés
Headset Bluetooth, zaj- és visszhang kiszűrése, az akkumulátor akár 7 óra folyamatos beszélgetést és 300 óra készenléti állapotot garantála
4 670 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  SAAA0106 Termékszám:  EO-MG920BBEGWW Gyártó honlapja:
Samsung EO-MG920B fekete 4 670 Ft Újszerű raktáron

Samsung EO-MG920B fekete

Samsung EO-MG920B fekete egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

Egy stílusos kihangosító, amely megkönnyíti a segélyhívások kezelését. A készülék fő eleme lenyűgöző megjelenéssel, fényes, mintás borítással rendelkezik. Ezért hivatalos és informális helyzetben egyaránt használható, a teljesség benyomását kelti. A termékhez egy hibrid handset is tartozik, amely képes kiszűrni a környezet zajait. Ez különösen akkor jöhet jól, ha épp hangos közegben vagy a forgalmas utcán tartózkodunk. A csomag része egy rögzítő is, amely a füléhez erősíti a kihangosítót. Ráadásul a termék kényelmes viseletét a mindössze 9,2 grammos súly is biztosítja.

Legfontosabb jellemzők

  • Átgondolt, ergonomikus kialakítás
  • Kényelmes viselet
  • Ultrakönnyű szerkezet
  • Hálózati hangminőség
  • Hosszú akkumulátor-élettartam

Fület gyönyörködtető hang

Ami a kihangosítót illeti, a készülék célja, hogy minden körülmények között a lehető legjobb hangzást produkálja. Nem beszélve arról, hogy egy beépített mikrofont is tartalmaz, amely a készülék alsó részén kapott helyet – közvetlenül a száj magasságában. Így minden szavát tisztán érteni fogják. A zajcsökkentő technológia és a visszhang kiszűrése pedig tovább tökéletesítik a hang reprodukcióját.

Nagy teljesítményű akkumulátor

Élvezze a telefonálás szabadságát. A beépített, nagy teljesítményű akkumulátor garantálja, hogy a kihangosító a nap végén se merüljön le. Sőt, akár 7 órányi folyamatos telefonálást és mintegy 300 órányi készenléti üzemmódot képes biztosítani.

 

Paraméterek

Összehasonlít
Tömeg
9,2 g Kész!
Szín
Fekete Kész!

Méret & súly

Tömeg
9,2 g Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung EO-MG920B fekete
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ