Shop roku Akvizice ApF HU

Samsung EP-TA20EW USB-C fekete

Termékkatalógus
Samsung EP-TA20EW USB-C fekete
4,9 199 értékelés
Töltő adapter - gyorstöltés támogatása, 1× USB-A (max. 15 W) kimenet, mellékelt 1,5 m-es kábel USB-C és USB-A végződéssel
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SAAA0011a2a Termékszám:  EP-TA20EBECGWW Gyártó honlapja:

Samsung EP-TA20EW USB-C fekete

Eredeti 15W-os Samsung EP-TA20EW hálózati adapter

Szeretnéd gyorsan, ugyanakkor teljesen biztonságosan feltölteni a telefonodat vagy más eszközödet? Szerezd be a Samsung márka eredeti gyártású 15 W-os hálózati adapterét klasszikus fekete színben. A töltő házát egyszerű fekete dizájn díszíti, és egy gyorstöltés funkcióval rendelkező USB kimenettel látták el. Ez azt jelenti, hogy a támogatott eszközök mindössze 90 perc alatt elérhetik a maximális töltöttséget.

Univerzális USB-C interfész

A modern USB-C csatlakozóval minden kompatibilis eszköznek energiát adhatsz. Így okostelefonokat, tableteket, fej- és fülhallgatókat és egyes laptopokat tölthetsz fel.

A Samsung EP-TA20EW, fekete hálózati adapter legfontosabb jellemzői

  • Modern hálózati adapter
  • Teljesítménye 15 W
  • Univerzális USB-C interfész
  • A Samsung eredeti gyártásából
  • A vezeték hossza 1,5 m
  • A töltési sebesség a töltő teljes teljesítményétől (W) és a készülék töltési képességétől függ, hogy mekkora maximális teljesítmény mellett tölthető fel. Ha a töltő nagyobb teljesítménnyel rendelkezik, mint amennyit a készülék támogat, akkor az áramellátás automatikusan csökken, és a készülék semmilyen módon nem sérül meg.

Paraméterek

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Töltő típusa
Hálózati Kész!
Gyári/utángyártott
Gyári Kész!
Teljesítmény
15 W Kész!
Fő kimenet típusa
USB-A Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Típus

Töltő típusa
Hálózati Kész!
Gyári/utángyártott
Gyári Kész!

Töltőáram

Teljesítmény
15 W Kész!
Fő kimenet típusa
USB-A Kész!
Fő kimenetek száma
1 Kész!
Fő kimenet maximális teljesítménye
15 W Kész!
Maximális kimeneti áram
2 A Kész!

Bemenetek & kimenetek

Kimenetek száma
1 Kész!

Tulajdonságok

Jellemzők
Gyorstöltés, Kábel a csomagban Kész!

Gyorstöltés típusa

Gyorstöltés típusa
Samsung Adaptive Fast Charging Kész!

Kábel

Kábel hossza
1,5 m Kész!
Kábel csatlakozók
USB-C, USB-A Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Samsung Galaxy A7 2018 SM-A750FN készülékkel kompatibilis a töltőkábel és az adapter? Kifejezetten a gyorstöltés érdekelne.

Üdv, Samsung S9-es kompatibilis? Köszönöm.

Samsung galaxy s7-hez megfelelő?

Samsung A40-hez jó?

Üdv, Type-C végű igaz?

hány méteres a kábel része ?

Kérdések és válaszok: Samsung EP-TA20EW USB-C fekete
Kiegészítők: Samsung EP-TA20EW USB-C fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung EP-TA20EW USB-C černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung EP-TA20EW USB-C čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung EP-TA20EW USB-C schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung EP-TA20EW USB-C schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ