Válaszd ki azt az elemet az oldalon, amelyet a hiba érint

Samsung EVO-S

Termékkatalógus
24x
0
Műholdvevő - 2 DVB-S2 tuner, Full HD, USB, Ethernet, webes alkalmazások, Viacess SIM kártyaolvasó, Timeshift, Fastscan, Linux OS
Áfával
40 800 Ft
39 190 Ft
ÁFA nélkül 30 860 Ft
Kiterjesztett garancia + 1 év 3 920 Ft Kiterjesztett garancia + 1 év
2 hónapos termék-visszaküldési szolgáltatás 1 960 Ft 2 hónapon belüli termékvisszatérítés
Szállításra kész > 5 db
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Garancia 24 hónap Kód:  IS105a Termékszám:  8806088106076
Ügyfélszolgálat Nyomtatás
3,3
24 vásárló értékelte.
5 7x
4 6x
3 2x
2 4x
1 5x
100+ ügyfél által megvásárolt termék
54 % ügyfél ajánlja

Samsung EVO-S

Ez a kis elegáns doboz intelligens funkciók sokaságát adja hozzá televíziójához a DVB-S2 vételi lehetőség mellett. A műholdvevőt két tunerrel szerelték fel, így nem okoz gondot két teljesen különböző műsor egyidejű rögzítése sem. Elegendő regisztrálni a mellékelt kártyát, a FastScan funkció gyorsan kikeresi a csatornákat, és a készülék használatra kész.

Legfőbb jellemzői

  • Skylink műholdas televízió és Skylink Live TV szolgáltatások vétele
  • 2 független tuner (S2 + S2)
  • TV adás streamelése akár 4 mobileszközre
  • Csatornák automatikus hangolása (Skylink FastScan)
  • Viacess Orca SIM mini kártya (mellékelve, regisztráció szükséges)
  • Hibrid televízió és Banaxi viedókölcsönző támogatása
  • Webes alkalmazások közvetlenül a televízióján

Televíziós műsorok személyre szabva

Csatlakoztassa az eszközt a helyi hálózathoz, és lépjen be a Skylink Live TV multimédiás szolgáltatások világába, amelynek köszönhetően kényelmesen követheti a televíziós műsorokat akkor, amikor az Önnek éppen megfelel. Az akár 30 adást tartalmazó 30 napos archívumnak köszönhetően nem kell félnie, hogy lemarad kedvenc sorozatáról még akkor sem, ha elfelejtette volna azt rögzíteni. Ez a szolgáltatás megteszi Ön helyett.

Az Ön személyes házimozija

Szeretne megnézni egy jó filmet de a televízióban nem talál megfelelőt? Ez esetben látogassa meg a Banaxi videókölcsönzőt (1 hónapig ingyenes), ahol kedvére válogathat a filmes kasszasikerek egyre növekvő kínálatából. Ha még így sem találná meg a keresett filmet, a műholdvevőhöz már fejlesztik a Vod (Video on Demand) szolgáltatást, ahol Ön kérheti, hogy mit szeretne megnézni.

 
Paraméterek
Tuner
DVB-S2, Kettős Kész!
Funkció
FastScan, Internet Kész!
Felvétel
Külső lemez Kész!
Inputs/Outputs
HDMI, SCART, S/PDIF optikai, LAN, USB Kész!
Operációs rendszer
Linux Kész!
Teljesítmény
Teljesítmény
230 V Kész!
Több információ

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.


Online csevegés

Kedves Ügyfelünk, kérdését felteheti az alábbi űrlapon, vagy akár a chaten is. .

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztráció célokat szolgálnak. A kiskereskedelmi ár (MSRP) a gyártó/beszállító által ajánlott kiskereskedelmi ár. 

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
3,3
24 vásárló értékelte.
5 7x
4 6x
3 2x
2 4x
1 5x
100+ ügyfél által megvásárolt termék
54 % ügyfél ajánlja
Pavla, Teplice 2016. 11. 14.
Gépi fordítás cseh nyelvről Google Translate segítségével

Műholdas csak alkalmas azok számára, akiknek egyáltalán nincs jogok, kivéve a két tuner és a funkció gyors szkennelés. Sokkal jobb, hogy vesz műholdas Prismcube Ruby.
Két tuner gyors és egyszerű telepítés kis méret, hogy nem lehet változtatni szükségtelenül zavaros és bonyolult művelet nem lehet rendezni a kedvenc programok a felvétel csak EPG (ha nem, akkor nem lehet manuálisan beállítani az időzítőt) visszatekerés lejátszásakor csak fél percig (nem ingyenes)
Stanislav, Kopidlno 2017. 11. 30.
Gépi fordítás cseh nyelvről Google Translate segítségével

Telepítés gond nélkül, azaz, azok után, amit az úgynevezett technikákat és azt találta, hogy csatlakozik az internethez. Felvétel még megpróbálta. Azt javaslom, hogy gondoljon, amit akar. Ha azt szeretnénk, sok televíziós kapcsolatot annak érdekében, hogy lejátssza, stb És akkor Skylink, ez az egység talán az egyetlen a maga nemében, hogy tudom, de akkor valószínűleg örömmel és csalódott. Én inkább csalódott. De majd hagyni, amíg valami jobb jön, akár TV sat. tuner, ami valószínűleg már jobb.
Skylink működik. Játék a kerékpár jól működik. Telepítés gond nélkül. egyszerű menü WiFi Programok nenaladíte internetkapcsolat nélkül. Önhangoló programok lehetősége nélkül, vagy valamilyen töröljön programokat. Csak hozzon létre egy listát a kedvencek, és akkor be kell állítani, mint ahogy mögé. Ha kapcsolási program (CH) felfelé vagy lefelé egy gomb megnyomásával kapcsolók néha egy program, néha 2-3, néha akár 20 programok, így kihagyja a programokat, mert tetszik. Zavarás a. Bár az info, ha megjelenik a gomb maga eltűnik. Amikor bekapcsoljuk a programot, akkor nem úgy tűnik, megfelelő információ, hogy először ugrik más programok, így viselkedik, ha váltás meglehetősen zavaros. Lejátszásakor egyes programok lekvárok, miközben mutatja, hogy az internet kapcsolat tökéletesen, és én is tanúsítom, mégis azt mutatják, dzsemek és akkor a kép megy előre, és mögé a hangot. Gyakran akkor írja a hibát, és becsukja azt. Egyes programok egyes programok nem mindig elengedni. Kezdetben a vezető adta ki az azonos márkájú TV, sajtó (TV), majd hirtelen már nem működik. Autó elég gyenge. És ez a Skylink Skylink a jegyzési ár és a Banaxi külön kell fizetni. Szüneteltetése, már sikerült, azt írta, hogy ez a szolgáltatás nem elérhető.
fredy 2017. 02. 02.
Gépi fordítás cseh nyelvről Google Translate segítségével

Gyártó nyilvánvalóan ez a termék már tesztelték, különben nem tudja megmagyarázni.
jól néz ki használata esetén két bemenettel és egy újraindítás szükséges naponta többször. Ezt el lehet távolítani, amelyek csak egy bejegyzést, de elveszíti azt a képességét, hogy feltölt / nézni egyszerre több program is nem lehet egy vonalban állomások. Mi Skylink sorrend határozza meg vevőjét is kell élvezni nincs memória utóbbi esztergált állomás, bekapcsoláskor mindig az, be lehet állítani a kedvenc állomások, de nem emlékszem, hogy a használni kívánt / böngészni csak a Kedvencek. Ez mindig szükséges tömöríteni újra bekapcsolásához felirat, lehetővé teszi számukra, csak az egész vevő, nem csak a kiválasztott programot. Továbbá a vevő nem emlékszik erre, hogy miután minden egyes kapcsolási szükséges válassza ki újra tűnik egyáltalán nem tesztelt szoftver - például a rongálás egy rögzített program, töröljön néhány teljesen más.
Roman 2016. 12. 09.
Gépi fordítás cseh nyelvről Google Translate segítségével

  amellett, hogy a fenti: nem tudja növelni vagy csökkenteni a zajszintet formátumban AC 3 kedvenc csatornák működését csak az EPG távozás után vagy fordított visszatérés lesz znavu válassza csoportok népszerű - veszni találják meghatározása után gyakran előforduló tetszőleges A.lejátszás.újraindítása archív gyakran elmozdulás a hang, kép helyett audió késleltetés časoveé 2 másodpercig nem töltődik mindenkor EPG-újraindítás szükséges
Radek Potopalský 2017. 01. 06.
Gépi fordítás cseh nyelvről Google Translate segítségével

Elégedettség, minden a várakozásoknak. Minőség / ár arányt teljesen egyedülálló. Ez nem amatőrök, akik szeretnének horgászni éterben és egy sor mindenféle paraméter. Ez az a felhasználó, aki azt akarja, hogy bekapcsolja a TV csak nézni, és nem old meg semmit. Folyamatosan változó csatorna paraméter Skylink unalmas és nem megoldott itt semmi. Igen, meg kell szokni, hogy a csatornákat a gyártó, de lehet, végül meg nem jönnek. Vettem egy darab, hogy teszteljék, és most egy hónap után Satisfaction vásárol egy másik.
Samsung automatikus vezérlés az összes kis méretű világos, egyszerű munkák Ebben a kategóriában nincs
Ján, Bratislava 2017. 01. 02.
Gépi fordítás cseh nyelvről Google Translate segítségével

Először Skylink kártya, amely a vevőt kell regisztrálni az egyszeri díj a kártya számát, keresse fel a matricát a dobozon, mint a SmartCard S / N Amikor jele az interneten szüksége Skylink kártya és regisztrálja azt, mint: 1. Teljesen új kártyát € 39.90 - hacsak nincs más Skylink kártya, és ez az új kártya 2. Mivel a kártya csere - 9,90 € -, és van egy kártya a régi vevő és most nem lehet használni, egy adott számot, és amikor aktiválva van, az új régi kártya aktiválva 3. NEXT (ott már nem emlékszik az ár), hanem egy további kártya, amely kötődik egy már meglévő kártyát minden bizonnyal podrobnosi saját weboldal. ------ zümmögő szeretnénk megjegyezni, hogy ez a vevő rendelkezik. Tesszük ezt akkor is, ha TV-t néz, hanem a stand-by szakaszosan leáll, ha az üzenet minden mágikus kombinációja (kapcsolási csatorna váltás az EPG ...), de aztán kezdődik. Ez nem nekem annyira pusztító, akkor a legjobb hallani 2-3 méter csendben, de éjjel hallani sem. EPG szép, elszámoltatható, programok látható a panel kerül továbbításra, még ha másik része vagy más hasonló programokat. Fekszik helyes és leírását tartalmazza, mint a többi vevők. Switching a csatorna gyors, de részletesen nyomtatás fél a csatorna listát és EPG lassú és lassan ott navigálni, amikor betölti. Két tuner szolgáló műsor felvételét más mint az a tény, hogy a megtekintését. A második tuner nem szolgál azonban, hogy csatolja az ilyen különböző műholdak speciális beállítás, de valójában csak a felvételhez. Csatlakoztatása után a vevőt az internet kábelt is nyitva 30 órán át olyan file, mint a TV. STV1, STV2, PLUS, CT1, CT2, ... de nem minden állomáson. Továbbá, még ha a TV HD és a kibocsátott egy programot HD, SD archívum csak. A vevő is van egy videó bérbeadás, ami után egy hónappal a regisztrációs kártyát ingyen, akkor, ha azt szeretné, hogy kihasználják azt, meg kell fizetni külön. Skylink Live TV, jelenleg szabad május végéig kínál mindössze néhány TV állomás lehet megnézni a mobil alkalmazás, és szintén kötődik a neve Wi-Fi-vel. Ez azt jelenti, hogy ha páros otthon Wi-Fi az Ön nevét, pl. Munkahelyen már élőben a mobil TV néző nem látja, mert nem közvetíti a Wi-Fi a nevét. Persze, ha volna becenevén ezt a munkát Wi-Fi-vel, valamint otthon a lehető :) beragad (de nem EPG és a csatorna lista) történik velem két hétig csak egyszer és csak segít neki húzza ki az aljzatból. Kapcsolja ki a vezérlő nem segít. Sajnos ez nem lehetséges rendezni szerint minden állomáson, mint ez történik most is abban az esetben, segédvivők. Mivel illeti FastScan szóló állomás dallamok, ezek helyzete határozza Skylink magát. Ez lehet csak egy lista a népszerű feltalál. Talán kibocsátó firmware frissítéseket sok mindent megoldani, és beállítani :)
SIM-kártyát helyezünk a Skylink vevő 30 órás archív világos és kiterjesztett EPG gyorsan váltson csatornát, gyorsan megy helyezését két tuner lehetetlensége válogató állomás minden egyes nagy egyszeri regisztrációs díjat, amikor fizet szolgáltatási díjat (ill. csomag), regisztrációs díj nem közli a vezetővel a lehetetlen pár Samsung TV-vevővel, hogy egyaránt használható eszközök
Pavel, Hříměždice 2016. 11. 09.
Gépi fordítás cseh nyelvről Google Translate segítségével

Skylink teljesen kihűlni. Két tuner, Live TV is fut
LiveTV szükséges internet.připojeníé két tuner egyszerű beállítás elején
Michal, Beroun 2016. 11. 09.
Gépi fordítás cseh nyelvről Google Translate segítségével

Elégedettség. Skylink kártya már benne van a vevő, így nem kell megvenni
Skylink kártya van csomagolva egy egyszerű és gyors telepítés két tuner exterňák elszámolása ugyanazon adatkezelő, mint a Samsung tévé
Cég, Praha 8 2017. 12. 19.
Gépi fordítás cseh nyelvről Google Translate segítségével

egyszerű telepítés, bizonyos funkciók bonyolult vezérlése, néha lefagy, felnőtteknek szóló csatornák megtekintése, a kapcsolás után mindig meg kell adni a feloldókódot
Martin, Trutnov 4 2017. 09. 16.
Gépi fordítás cseh nyelvről Google Translate segítségével

Úgy működik, mint egy nagyon egyszerű telepítést. Anélkül, hogy külső hdd nagyobb, mint 250 gigabájt gyakorlatilag használhatatlan. Kisebb HDD kimutatható. Nem lehet rendezni a kedvenc állomások.
12
 
Értékelés Samsung EVO-S
Kiegészítők a következő temékhez: Samsung EVO-S
Segítsen másoknak kiválasztani a legjobb termékeket...
Írjon véleményt
For shipping to other EU countries visit this page Samsung EVO-S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung EVO-S. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung EVO-S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung EVO-S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung EVO-S. For shipping to the United Kingdom visit this page Samsung EVO-S.

A gyártó honlapja: Adjon meg egy linket a külső véleményekhez

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB5

Miért vásárolj nálunk? Több, mint 55.000 fajta termék raktáron Több infó »
Az ön személyes asszisztense
Alza Premium
Rád pro vás zjistím stav objednávky či pomohu s výběrem zboží.
Napsat dotaz
Zavolejte mi
Új beszélgetés
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, adja meg telefonszámát:
Hívjon