Samsung EVO-S

Termékkatalógus

Üdvözlöm! Simon vagyok, és elnézését szeretném kérni, hogy ez a termék nincs teljesen lefordítva. Már dolgozom a fordításon.

17x
0
Műholdvevő - 2 tuner DVB-S2 HD, USB, Ethernet, webes alkalmazások, SIM kártya olvasó Viacess, Timeshift, Fastscan, Linux OS
Áfával
41 470 Ft
35 990 Ft
ÁFA nélkül 28 340 Ft
Kiterjesztett garancia + 1 év 3 600 Ft Kiterjesztett garancia + 1 év
2 hónapon belüli termékvisszatérítés 1 800 Ft 2 hónapon belüli termékvisszatérítés
Szállításra kész > 5 db
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Garancia 24 hónap Kód:  IS105a Termékszám:  8806088106076
Ügyfélszolgálat Nyomtatás
Samsung EVO-S 41 470 Ft 35 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás
3,7
17 vásárló értékelte.
5 7x
4 4x
3 1x
2 3x
1 2x
64 % ügyfél ajánlja

Samsung EVO-S

Ez a kis doboz vidám design ad a TV a tömeg intelligens funkciók, amelyek kötődnek a DVB-S2. A műholdvevő két tuner, így nincs gond, még két felvételt sugároznak teljesen különböző csatornákon. Amellett, hogy a programok kapsz bónusz keresztül információt HbbTV így azonnal kulisszái mögé. Csak regisztrálni a mellékelt kártya , FastScan gyorsan megtalálja programokat, és máris kész.

Legfontosabb jellemzők

  • Kap műholdas TV Skylink és szolgáltatások Skylink Live TV
  • 2 független tuner (S2 + S2)
  • Streaming TV 4 más mobil eszközökre
  • Auto-tuning programok (Skylink FastScan)
  • Mini SIM kártya Viacess Orca (alkatrészek, regisztráció szükséges )
  • A hibrid televízió, videó kölcsönzés Banaxi ...
  • Web alkalmazások közvetlenül a TV-

A televíziós műsor az Ön által

Az eszköz csatlakoztatása az otthoni hálózathoz, és hozzáférhet a multimédiás szolgáltatások Skylink Live TV , amely megadja egy kényelmes megtekintési televíziós adás időnként, ha kényelmes az Ön számára. Látjuk a visszatérés akár 30 program 30 órán át nem kell aggódnia, hogy elvesznek a kedvenc sorozata, vagy elfelejtette rögzíteni azt. Szolgáltatás, mint fog tenni az Ön számára.

A házimozi

Ahhoz, hogy jobb jó filmet a TV nehéz megtalálni? Ezután keresse fel a videotéka kész Banaxi (1 hónap ingyenes), ahol élvezheti az egyre növekvő kínálat kasszasiker filmek. Ha úgy találja, a kívánt filmet, a vevő a tervek VOD (Video on Demand), hogy akkor kérdezd meg magadtól, hogy mit szeretne látni.

Paraméterek
Tuner
DVB-S2, Kettős Kész!
Funkció
FastScan, Internet Kész!
Felvétel
Külső lemez Kész!
Inputs/Outputs
HDMI, SCART, S/PDIF optikai, LAN, USB Kész!
Operációs rendszer
Linux Kész!
Teljesítmény
Teljesítmény
230 V Kész!
Több információ

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.


Online csevegés

Kedves Ügyfelünk, kérdését felteheti az alábbi űrlapon, vagy akár a chaten is. .

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztráció célokat szolgálnak. A kiskereskedelmi ár (MSRP) a gyártó/beszállító által ajánlott kiskereskedelmi ár. 

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
3,7
17 vásárló értékelte.
5 7x
4 4x
3 1x
2 3x
1 2x
64 % ügyfél ajánlja
Radek Potopalský 2017.01.06.
Elégedettség, minden a várakozásoknak. Minőség / ár arányt teljesen egyedülálló. Ez nem amatőrök, akik szeretnének horgászni éterben és egy sor mindenféle paraméter. Ez az a felhasználó, aki azt akarja, hogy bekapcsolja a TV csak nézni, és nem old meg semmit. Folyamatosan változó csatorna paraméter Skylink unalmas és nem megoldott itt semmi. Igen, meg kell szokni, hogy a csatornákat a gyártó, de lehet, végül meg nem jönnek. Vettem egy darab, hogy teszteljék, és most egy hónap után Satisfaction vásárol egy másik.
Samsung automatikus vezérlés az összes kis méretű világos, egyszerű munkák Ebben a kategóriában nincs
Fordította a Google Fordító
Havel, Praha 4 - Modřany 2017.07.12.
úgy működik Nincs WIFI Internet kapcsolat. Most szabvány. Valószínűleg beépített kártya csak SKYLINK
Fordította a Google Fordító
Petr, Ostrov 2017.01.02.
Szép design box Túl egyszerű, nincs lehetőség beállítani, vagy programokat szervezünk! HbbTV nem. Csatlakozás internetes szolgáltatások sebességgel 10MB / s, bár a böngésző azt mutatja, 10.8 és a kapcsolódó szolgáltatások. Ennek oka a lemondásra vagy a visszatérítésre díj visszatérítést 14 napon belül miatt ICO vásárlás nem is beszélve!
Fordította a Google Fordító
Pavel, Hříměždice 2016.11.09.
Skylink teljesen kihűlni. Két tuner, Live TV is fut
LiveTV szükséges internet.připojeníé két tuner egyszerű beállítás elején
Fordította a Google Fordító
Jaroslav, Postřelmov 2016.12.05.
Skylink sebesség tuning programok lehetetlensége csatornák kiválasztását, egyfajta csatorna maga (minden előre és nem lehet változtatni: törölni, hagyja, adjunk oblíbvených) közben csak előre 30s időközönként (szakaszosan)
Fordította a Google Fordító
fredy 2017.02.02.
Gyártó nyilvánvalóan ez a termék már tesztelték, különben nem tudja megmagyarázni.
jól néz ki használata esetén két bemenettel és egy újraindítás szükséges naponta többször. Ezt el lehet távolítani, amelyek csak egy bejegyzést, de elveszíti azt a képességét, hogy feltölt / nézni egyszerre több program is nem lehet egy vonalban állomások. Mi Skylink sorrend határozza meg vevőjét is kell élvezni nincs memória utóbbi esztergált állomás, bekapcsoláskor mindig az, be lehet állítani a kedvenc állomások, de nem emlékszem, hogy a használni kívánt / böngészni csak a Kedvencek. Ez mindig szükséges tömöríteni újra bekapcsolásához felirat, lehetővé teszi számukra, csak az egész vevő, nem csak a kiválasztott programot. Továbbá a vevő nem emlékszik erre, hogy miután minden egyes kapcsolási szükséges válassza ki újra tűnik egyáltalán nem tesztelt szoftver - például a rongálás egy rögzített program, töröljön néhány teljesen más.
Fordította a Google Fordító
Pavla, Teplice 2016.11.14.
Műholdas csak alkalmas azok számára, akiknek egyáltalán nincs jogok, kivéve a két tuner és a funkció gyors szkennelés. Sokkal jobb, hogy vesz műholdas Prismcube Ruby.
Két tuner gyors és egyszerű telepítés kis méret, hogy nem lehet változtatni szükségtelenül zavaros és bonyolult művelet nem lehet rendezni a kedvenc programok a felvétel csak EPG (ha nem, akkor nem lehet manuálisan beállítani az időzítőt) visszatekerés lejátszásakor csak fél percig (nem ingyenes)
Fordította a Google Fordító
Roman 2016.12.09.
  amellett, hogy a fenti: nem tudja növelni vagy csökkenteni a zajszintet formátumban AC 3 kedvenc csatornák működését csak az EPG távozás után vagy fordított visszatérés lesz znavu válassza csoportok népszerű - veszni találják meghatározása után gyakran előforduló tetszőleges A.lejátszás.újraindítása archív gyakran elmozdulás a hang, kép helyett audió késleltetés časoveé 2 másodpercig nem töltődik mindenkor EPG-újraindítás szükséges
Fordította a Google Fordító
Martin, Trutnov 4 2017.09.16.
Úgy működik, mint egy nagyon egyszerű telepítést. Anélkül, hogy külső hdd nagyobb, mint 250 gigabájt gyakorlatilag használhatatlan. Kisebb HDD kimutatható. Nem lehet rendezni a kedvenc állomások.
Fordította a Google Fordító
Ján, Bratislava 2017.01.02.
Először Skylink kártya, amely a vevőt kell regisztrálni az egyszeri díj a kártya számát, keresse fel a matricát a dobozon, mint a SmartCard S / N Amikor jele az interneten szüksége Skylink kártya és regisztrálja azt, mint: 1. Teljesen új kártyát € 39.90 - hacsak nincs más Skylink kártya, és ez az új kártya 2. Mivel a kártya csere - 9,90 € -, és van egy kártya a régi vevő és most nem lehet használni, egy adott számot, és amikor aktiválva van, az új régi kártya aktiválva 3. NEXT (ott már nem emlékszik az ár), hanem egy további kártya, amely kötődik egy már meglévő kártyát minden bizonnyal podrobnosi saját weboldal. ------ zümmögő szeretnénk megjegyezni, hogy ez a vevő rendelkezik. Tesszük ezt akkor is, ha TV-t néz, hanem a stand-by szakaszosan leáll, ha az üzenet minden mágikus kombinációja (kapcsolási csatorna váltás az EPG ...), de aztán kezdődik. Ez nem nekem annyira pusztító, akkor a legjobb hallani 2-3 méter csendben, de éjjel hallani sem. EPG szép, elszámoltatható, programok látható a panel kerül továbbításra, még ha másik része vagy más hasonló programokat. Fekszik helyes és leírását tartalmazza, mint a többi vevők. Switching a csatorna gyors, de részletesen nyomtatás fél a csatorna listát és EPG lassú és lassan ott navigálni, amikor betölti. Két tuner szolgáló műsor felvételét más mint az a tény, hogy a megtekintését. A második tuner nem szolgál azonban, hogy csatolja az ilyen különböző műholdak speciális beállítás, de valójában csak a felvételhez. Csatlakoztatása után a vevőt az internet kábelt is nyitva 30 órán át olyan file, mint a TV. STV1, STV2, PLUS, CT1, CT2, ... de nem minden állomáson. Továbbá, még ha a TV HD és a kibocsátott egy programot HD, SD archívum csak. A vevő is van egy videó bérbeadás, ami után egy hónappal a regisztrációs kártyát ingyen, akkor, ha azt szeretné, hogy kihasználják azt, meg kell fizetni külön. Skylink Live TV, jelenleg szabad május végéig kínál mindössze néhány TV állomás lehet megnézni a mobil alkalmazás, és szintén kötődik a neve Wi-Fi-vel. Ez azt jelenti, hogy ha páros otthon Wi-Fi az Ön nevét, pl. Munkahelyen már élőben a mobil TV néző nem látja, mert nem közvetíti a Wi-Fi a nevét. Persze, ha volna becenevén ezt a munkát Wi-Fi-vel, valamint otthon a lehető :) beragad (de nem EPG és a csatorna lista) történik velem két hétig csak egyszer és csak segít neki húzza ki az aljzatból. Kapcsolja ki a vezérlő nem segít. Sajnos ez nem lehetséges rendezni szerint minden állomáson, mint ez történik most is abban az esetben, segédvivők. Mivel illeti FastScan szóló állomás dallamok, ezek helyzete határozza Skylink magát. Ez lehet csak egy lista a népszerű feltalál. Talán kibocsátó firmware frissítéseket sok mindent megoldani, és beállítani :)
SIM-kártyát helyezünk a Skylink vevő 30 órás archív világos és kiterjesztett EPG gyorsan váltson csatornát, gyorsan megy helyezését két tuner lehetetlensége válogató állomás minden egyes nagy egyszeri regisztrációs díjat, amikor fizet szolgáltatási díjat (ill. csomag), regisztrációs díj nem közli a vezetővel a lehetetlen pár Samsung TV-vevővel, hogy egyaránt használható eszközök
Fordította a Google Fordító
12
 
Értékelés Samsung EVO-S
Kiegészítők a következő temékhez: Samsung EVO-S
Segítsen másoknak kiválasztani a legjobb termékeket...
Írjon véleményt
For shipping to other EU countries visit this page Samsung EVO-S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung EVO-S. Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung EVO-S. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung EVO-S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung EVO-S. For shipping to the United Kingdom visit this page Samsung EVO-S.

A gyártó honlapja: Adjon meg egy linket a külső véleményekhez

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

Alza fiókom Bejelentkezés Szállítás és fizetés Rólunk
Szállítás ide:
WEB10