A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Samsung Galaxy A6+ Wallet Cover fekete

Termékkatalógus
Samsung Galaxy A6+ Wallet Cover fekete
Mobiltelefon tok - Samsung Galaxy A6+ készülékhez, nyitható, kijelző karcolás elleni védelme és kártyatartó hely,
Kód:  SAAM1064a5a12 Termékszám:  EF-WA605CBEGWW Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy A6+ Wallet Cover fekete

Ez a kinyitható védőtok teljeskörű védelmet nyújt a repedésekkel szemben. Átgondolt része a vékony zseb, amiben könnyen elfér pl. egy bankkártya.

Paraméterek

Típus
Flipes Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Kártyatartós, Kijelző karcolás elleni védelme Kész!
Szín
Fekete Kész!

Típus és anyag

Típus
Flipes Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók
Kártyatartós, Kijelző karcolás elleni védelme Kész!

Szín és motívum

Szín
Fekete Kész!

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy A6+ Wallet Cover fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy A6+ Wallet Cover černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy A6+ Wallet Cover čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy A6+ Wallet Cover Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy A6+ Wallet Cover Schwarz.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ