A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

Samsung Galaxy Buds+ White fehér színű

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Buds+ White fehér színű
4,8 30 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear) zárt, Bluetooth hangsegéd, számok közötti váltás, hívások fogadása, IPX2 védelem, 22 óra akkumulátor-üzemidő (11 óra+11 óra)
Kód:  SAAW0010b3 Termékszám:  SM-R175NZWAEUB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Samsung Galaxy Buds+ White fehér színű


Fedezd fel az eddig ismeretlen hangokat

Legyen szó bármilyen zenei műfajról, élvezd a minden egyes ütemben felcsendülő, kristálytiszta részleteket. A Galaxy Buds+ AKG stúdióhangzással vesz lesz a lábadról, amely tökéletes egyensúlyban tartja a zenelejátszást és a telefonhívásokat.

Csak te és a kiválóan hangolt hangzás

A maximális zenei élmény érdekében a Samsung kétirányú dinamikus hangszórórendszerrel és továbbfejlesztett vezérlővel szerelte fel vezeték nélküli fülhallgatóját. Készülj fel a Galaxy Buds+ lélegzetelállító basszusaira és a nagyszerű hangokra, amelyekről eddig csak álmodtál. 

A környező zaj nem fog bezavarni

A Samsung fülhallgatóval nem csak a szenzációs ütemeket élvezheted, de telefonhívásokat is indíthatsz praktikus és kényelmes módon. A tiszta és zavartalan kapcsolatról 2 innovatív külső mikrofon gondoskodik, amely felerősíti a hangodat és kiszűri a háttérzajokat.

Kristálytiszta telefonbeszélgetések

Még az állomásra beérkező vonat vagy a stadionnál őrjöngő tömeg sem fogja megzavarni a telefonhívásaidat. A belső és a két külső mikrofon együttesen szűrik ki a környezeti zajokat, így semmi sem akadályoz meg abban, hogy kapcsolatba lépj a szeretteiddel.

Jó kedvvel tölt fel

A Galaxy Buds+ akár 11 órán keresztül ontja a fantasztikus dallamokat. A töltőtoknak köszönhetően a teljes üzemidő akár 22 órára is kitolható. Ha pedig kifogyott a szuszból, töltsd fel bármilyen Qi-kompatibilis vezeték nélküli töltővel, vagy a vezeték nélküli töltésmegosztásra alkalmas okostelefonoddal. És hogy mekkoraenergiávalrendelkezikaGalaxy Buds+ és a töltőtok? Ezt mondja meg az okostelefonod.

A zene világában. Mégis képben

Rajtad múlik, hogy milyen intenzitással merülsz el a zenében. Csak állítsd be a környezeti zaj mértékét és kommunikálj a külvilággal anélkül, hogy ki kellene venned a fülhallgatót a füledből.

Az érintés varázsa

A hangerő beállításához, a hívások fogadásához vagy a lejátszási listában való böngészéshez elég, ha megérinted a Galaxy Bud+ touchpadjét. Vagy hozd létre a saját parancsaidat, hogy a lehető legkényelmesebben vezérelhesd a fülhallgatódat.


Paraméterek

Szín
Fehér Kész!
Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció
Integrált Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
22 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató)
11 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (tok)
11 óra Kész!
Akkumulátor töltése
Vezeték nélküli töltés, Tokban Kész!

Tömeg

Tömeg
63 g Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy Buds+ White fehér színű Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Buds+ White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy Buds+ White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Buds+ Weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Buds+ Weiß.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ