Akvizice ApF HU Shop roku

Samsung Galaxy Buds2 fehér

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Buds2 fehér
4,6 261 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), aktív zajcsökkentés (ANC), zárt kialakítás, Bluetooth 5.2, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, IPX2 tanúsítvány, 29 óra akkumulátor üzemidő (7,5 óra+21,5 óra)
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SAAW0010e1 Termékszám:  SM-R177NZWAEUE Gyártó honlapja:
Samsung Galaxy Buds2 fehér 54 790 Ft Felbontott raktáron
Vásárlás

Akciós szettek

68 640 Ft
Szett megvásárlása

Samsung Galaxy Buds2 fehér

olcsó
Samsung Galaxy Buds2 fehér egy új, tökéletes állapotú áru teljes körű garanciával, csupán az eredeti csomagolást már felbontották előtted. Miért? Lehet, hogy nem megfelelő ajándék volt. Részletes információt itt kaphatsz.

Ismerd meg a Galaxy AI új korszakát

Utazz nyelvi akadályok nélkül a Galaxy AI támogatással. Az Interpreter alkalmazás a Galaxy Buds2 fejhallgatóval működik, így élőben tolmácsolhat közvetlenül a füledbe, és akár az okostelefonod hangszóróján keresztül is lefordíthatja a szavaidat. A Live Translate pedig segít a telefonhívások lebonyolításában úgy, hogy hangfelismerő algoritmusával egyszerre fordítja és átírja a hívásokat, így mindent láthatsz a kijelződön. Így gondtalanul felfedezheted a világot.

Samsung Galaxy Buds 2 fülhallgató kényelmes és könnyű kivitelben



Fantasztikus fülhallgató aktív zajszűrővel

Élvezd az erőteljes, mély basszusokat és a tiszta magas hangokat a kétutas, dinamikus hangszóróknak köszönhetően. Az új Galaxy Buds 2 fülhallgató igazi hangminőséget biztosít. Ezáltal nagyszerű kiegészítője a Samsung Galaxy telefonodnak vagy órádnak. Ráadásul minden nap kihasználhatód a háromszintes környezeti zajcsökkentési beállításokkal ellátott aktív zajszűrő rendszer előnyeit.



Samsung Galaxy Buds 2 kompakt méretben

A kényelmes és kompakt kialakítást nemcsak a fülhallgató esetében értékelheted, hanem a csomagolásán is. A praktikus töltő tok (mérete mindössze 50 × 50,2 × 27,8 mm) akár egy igazán kis zsebbe is könnyen becsúsztatható. Ha párosítod az okostelefonoddal, a környezeti zajcsökkentés funkcióval ellátott beépített duális mikrofonnak köszönhetően praktikus készletet kapsz a kihangosított hívásokhoz.



Részletes hangbeállítások

A Galaxy Buds 2 fülhallgató mindegyikének tömege mindössze 5 g és tökéletes hangsávot biztosít az aktív életmódhoz. Minden felhasználó testre szabhatja a hangparamétereket, hogy azok pontosan megfeleljenek az igényeinek. A fülhallgató három kodeket támogat - Scalable, AAC és SBC. A Bluetooth 5.2 technológia gondoskodik a telefonhoz való csatlakozásról.



A Galaxy Buds 2 fülhallgató dizájnja elvarázsol

A Galaxy Buds 2 fülhallgató négyféle színben kapható. Míg a töltő doboza mindig fehér, addig a fülhallgatók esetében az olívazöld, a grafitszürke, a fehér vagy a levendula szín közül választhatsz. A gyakorlatban azt is értékelni fogod, hogy a csomagban három rugalmas szilikon illeszték található.



Töltsd fel a Samsung Galaxy Buds 2-t a telefonoddal

A Samsung Galaxy Buds 2 vezeték nélküli fülhallgató kompakt kialakítású és mikroméretű akkumulátorral van felszerelve, de a legfontosabb értéke, hogy elég nagy kapacitású. Egyetlen feltöltéssel a Samsung Galaxy Buds akár öt órányi hanglejátszást biztosít. Természetesen magát a fülhallgató tokot vezeték nélkül is töltheted, például a modern Samsung Galaxy okostelefonokban található energiamegosztó funkció segítségével. A tok elégséges kapacitással rendelkezik ahhoz, hogy elegendő energiát tároljon aSamsung Galaxy Buds 2 fülhallgatónak,hogy további 15 órán át hallgathass zenét.

*A Galaxy AI (mesterséges intelligencia) funkciók legalább 2025 végéig ingyenesen állnak rendelkezésre a támogatott Samsung Galaxy készülékeken. A harmadik féltől származó mesterséges intelligencia funkciók elérhetősége változhat, illetve a szolgáltató saját feltételeinek függvényében.

Paraméterek

Összehasonlít
Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
5.2 Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
5.2 Kész!
Támogatott kodekek
AAC, SBC Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
29 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató)
7,5 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (tok)
21,5 óra Kész!
Akkumulátor töltése
USB-C, Vezeték nélküli töltés, Tokban Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Tömeg

Tömeg
51,2 g Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy Buds2 fehér
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ