A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Samsung MB

Samsung Galaxy Fit Black

Termékkatalógus
Samsung Galaxy Fit Black
4,4 19 értékelés
Okoskarkötő - közvetlen pulzusmérés a csuklón, lépésszámláló, megtett távolság mérése, alvásfigyelés, sebességmérés, útvonalrögzítés, tempómérés, gyorsulásmérés, giroszkóp, beépített iránytű, vízállóság: 50 m (5 atm) , operációs rendszer kompatibilitás: Android és iOS
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SAAW0010a5 Termékszám:  SM-R370NZKAXEZ Gyártó honlapja:

Samsung Galaxy Fit Black


Pontosabb sport, színesebb Galaxy Fit

Örömteli fitnesz

Motiváld magad mozgással. Ezentúl csuklódra nem türelmetlenül, hanem kíváncsisággal fogsz rápillantani! A Galaxy Fit okoskarkötő Full Color AMOLED kijelzője megjelenít minden fontos statisztikát és adatot, amelyek állandóan előre visznek.

Határok nélküli sport

Élvezd a fitnesz tevékenységeket korlátozások nélkül. A Samsung Galaxy Fit úgy lett kialakítva, hogy elérd a leghatékonyabb teljesítményt. A tartós és rendkívül könnyű kialakítása nem akadályozza az aktív életmódodat.

Egy okoskarkötő, amely nem áll meg

Készülj fel a Samsung Galaxy Fit okoskarkötő lélegzetelállító teljesítményére. Ez egy olyan készülék, amely tele van energiával, hosszú ideig üzemképes, és szorosan figyelemmel kíséri minden mozdulatodat.

Támaszkodhatsz rá

A Galaxy Fit mindenre készen áll, mivel a tartósság katonai szabványával és 5 ATM-es vízállósággal rendelkezik. Ennek köszönhetően bárhová magaddal viheted. Már csak a fitnesz célodat kell kitűznöd, és elindulnod a helyes irányba - közvetlenül mögöttük!

A figyelem középpontjában a szív áll

A Galaxy Fit automatikusan elkezdi mérni a szíved aktivitását attól a pillanattól kezdve, hogy a csuklódra rögzíted. Ha a sportterhelésen kívül rendellenes értékeket észlel, figyelmeztetést küld. A Samsung okoskészülékkel a tested biztonságban lesz.

Többre képes, mint azt gondolnád

A Galaxy Fit okoskarkötő nemcsak a sportteljesítményedet figyeli, hanem egyebeket is. Az előre beállított válaszok segítségével gyorsan válaszolhatsz a bejövő üzenetekre, és kapcsolatban maradhatsz a környezeteddel edzés közben is.

Figyeli az aktuális teljesítményt

Minden lépés számít! A Galaxy Fit okoskarkötő praktikus, automatikus megfigyelési funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi hat különböző tevékenység felismerését. A hasznos Samsung Health mobilalkalmazásban 90 féle gyakorlat közül választhatsz, valamint beállíthatod azokat az igényeidnek megfelelően. A gyorsindításhoz elég hozzáadnod az adott sportot a kedvencekhez.

Az alvás ellenőrzés alatt áll

Légy mindig kipihent és nyugodt. A Samsung Galaxy Fit okoskarkötő gondoskodik arról, hogy minden nap egészségesen és hatékonyan aludj. Részletesen elemzi az alvási szokásaidat, felismeri a mozgásaidat, és reggel részletes áttekintést nyújt az alvásodról.

Be- és kilégzés

Nem stresszelni néha kihívást jelent. Ha a stressz mégis kialakul, a Galaxy Fit segít megszabadulni tőle egy egyszerű légzőgyakorlattal.


Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
240 óra (10 nap) Kész!
Típus
Uniszex Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, Android 4.3 Kész!

Rendeltetés

Típus
Uniszex Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, Android 4.3 Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
30 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Úszás, Triatlon, Túrázás, Evezés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Útvonalrögzítés, Sebesség, Tempó Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Zenelejátszó az órában, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Software

Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
240 óra (10 nap) Kész!
Tárhely kapacitása
0,03 GB Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» További okoskarkötők"
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Galaxy Fit Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Samsung Galaxy Fit Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Samsung Galaxy Fit Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Fit Black. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Samsung Galaxy Fit Black.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ